حسینی اظهار کرد: اعتیاد از دیگر منکرات است که باید روی این موضوع به صورت ویژه کار شود.
وی افزود: عوامل متعددی در بحث طلاق دخیل هستند که از جمله آن اعتیاد و رواج برخی تجملات در زندگی و بیتوجهی به ساده بودن امر ازدواج و تشکیل خانواده است که البته در کنار آن عدم شناخت زوجین نیز قبل از ازدواج یکی از عناصر اصلی در امر طلاق است.
فرماندا رزن با بیان اینکه تنها با راهکارهای درست و واقعبینانه باید به سراغ کاستن از آسیبهای طلاق رفت تا مشکلات و نارساییهای آن گریبانگیر خانوادهها نشود، تصریح کرد: اگر میخواهیم بنیان خانواده را مستحکم کنیم، باید مؤلفههای دینی، اعتقادی و ارزشی را در جامعه بیش از گذشته تقویت کنیم.
وی با عنوان اینکه نباید قبح طلاق در جامعه شکسته شود و عدهای آن را موضوع کوچکی بشمارند، افزود: آسیبی که طلاق به دنبال دارد، وحشت آن بسیار زیاد است که گاه به آن فکر میکنیم و از وحشت آن خواب از سرمان میرود.
حسینی به تأثیرات منفی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در القاء مسائل ضد ارزشی و تضعیف نهاد خانواده اشاره کرد و تصریح کرد: باید فرهنگ صحیح استفاده از فناوریهای روز در بین خانوادهها نهادینه شده و از این فناوریها به عنوان فرصتی برای فرهنگ سازی استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه 97 هسته فعال امر به معروف و نهی از منکر در هیأتهای مذهبی شهرستان رزن وجود دارد خاطرنشان کرد: باید پیش از اقدام هر عمل در بحث امر به معروف و نهی از منکر نتایج و اهداف عمل مورد سنجش قرار بگیرد.
فرماندار رزن در ادامه با اشاره به دیگر منکرات شهرستان رزن گفت: آسیبهای عزاداری از دیگر مسائلی است که باید در این زمینه به صورت جدی کار شود.
وی تصریح کرد: مقابله با بدعتهای عزاداری به عنوان آسیب اجتماعی باید اولویت برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قرار گیرد.
انتهای پیام
دیدگاه شما