آخرین اخبار

تاریخ : 9. اسفند 1395 - 8:27   |   کد مطلب: 22241
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید 5330 تن ماهی خوراکی در استان خبر داد.

به گزارش صبح رزن،علی دولو در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه 5330 تن ماهی خوراکی از جمله قزل‌آلا و کپورماهی از تولیدات سال 95 استان بوده که در 753 واحد تولیدی پرورش یافته است، عنوان کرد: 27 میلیون و 240 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا در 7 واحد تولیدی پرورش یافته که نیمی از آن مصرف خود استان و شهرستان‌های اطراف است.

وی با اشاره به اینکه 3 میلیون و 980 هزار قطعه ماهی زینتی و آکواریومی در 46 واحد تولیدی تکثیر و پرورش یافته است، اضافه کرد: در بخش آموزش با دو شکل آموزشی آبزی‌پروران و تبخ آبزیان کلاس‌هایی برگزار کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در روش تبخ آبزیان 2250 نفر از بانوان استان در 75 دوره آموزشی و 500 نفر در20 دوره آبزی‌پروران در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی با روش‌های تبخ آبزیان و آشنایی با ماهی سالم آموزش داده شده‌اند.

دولو  با اشاره به اکثر مراکز تولیدی که بر اثر بیماری VHS تعطیل شده بود، افزود: مشکل این تولیدی‌ها برطرف شده و به چرخه تولید برگشته‌اند.

وی با بیان اینکه در راستای مشاغل خانگی تا ابتدای بهمن‌ماه امسال 28 پروانه صادر شده است، خاطرنشان کرد: تا کنون 100 تن افزایش ظرفیت تولید ماهی خوراکی و قزل‌آلا و 130 هزار قطعه ماهی تزئینی تولید بخش خانگی داشته‌ایم.

دیدگاه شما