به گزاش صبح رزن به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن رحیمی نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت پیش از ظهر امروز (جمعه 20 اسفند) در پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته تهران، گفت: واپسین ایام سال موسم تجدید عهد و زیارت بزرگ مردانی است که جان خود را عاشقانه و بیباک بَهر پاسداری از کیانِ نظام اسلامی فدا کردند و همین ایام بود که امام شهیدان خمینی کبیر فرمود "باید، رسیدگیِ کامل به خاندان شهدا و معلولینِ در این راه، چه در حال انقلاب، چه قبل و بعد از آن، به نحو احسن، با مراعات احترام آنان، بشود." نتیجه این حکم تاریخی، تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی شد.
وی افزود: امروز پس از سی و هفت سال چه شده که یادگاران و خاندان معظم این شریف مردان، چنین در آتش بیمهری و کملطفی مسئولان میسوزند؟ در بنیاد شهید چه میگذرد که ایثارگران این سرزمین در مقابل ساختمانهای پر زرق و برق بنیاد فریاد میکنند؟ آیا خدمات و انجام وظایف بنیاد شهید به ایثارگران و جانبازان با تعدد بنگاههای اقتصادی این نهاد، سازگار است؟ چرا مصائبِ این قشر خَدومِ انقلاب، در رسانهها بازتاب نمییابد؟ چرا خودسوزی جانباز اردبیلی در اعتراض به بیتوجهی بنیاد و وفات وی در رسانه منتشر نمیشود؟ چرا هیچ کسی نمیفهمد آنان که بهتان استفاده از سهمیه دانشگاه و وام و تسهیلات میخورند، برای ارتزاق خود و خانواده در مترو و خیابان دستفروشی میکنند؟ این بود آن تعظیم به پیشکسوتان جهاد و شهادت که مبادا در پیچ و خم روزگار به فراموشی سپرده شوند؟
نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت با تأکید بر اینکه ما امروز شاهد هستیم که یک جانباز اعصاب و روان که با عارضه نخاعی دست و پنجه نرم میکند در زندگی خانواده و درمان خود وامانده است، اظهار داشت: بنا به اذعان خانواده، وی در هر بیمارستان و آسایشگاه مورد بیتوجهی قرار میگیرد و حتی از پذیرش او نیز خودداری میکنند.
رحیمی اضافه کرد: این جانباز دفاع مقدس را به خانه 60 متریاش وا مینهند. زندگی اسفناک این خانواده، نوجوان 14 سالهاش را به خودکشی میکشاند. وعدههای سَرِخرمنِ بنیاد مَعاشان و تشویقشان به بهبود محل سکونت، این خانواده را در سرمای اسفند، آواره خیابان میکند و برخورد نیروهای انتظامی راهی برای همسر این جانباز نمیگذارد، مگر آتش فندک و بطری بنزین.
وی تصریح کرد: خواسته دفتر تحکیم وحدت، بلکه جنبش دانشجویی و نیز امت حزبالله و انقلابی از نهادهای مسئول اعم از دولتی و حکومتی این است که ضمن پیگیری وضعیت این خانواده مصیبت دیده، به مشکلات سایر ایثارگران رسیدگی کنند.
رحیمی افزود: دفتر تحکیم وحدت در نامهای درخواست یک ملاقات فوری با رئیس بنیاد شهید برای پاسخگویی و شفافسازی پیرامون وضعیت جانبازان و ایثارگران را مطرح کرد که تاکنون بیپاسخ مانده؛ قویا هشدار میدهیم ما دانشجویان حقطلب دست از پیگیری ماجرا تا حصول نتیجه بر نمیداریم.
به گزارش تسنیم، وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع قاچاق کالا اشاره و انتقاد کرد و گفت: بیشک یکی از مهمترین نیازهای کشور رونق تولید ملی و در نتیجه آن ایجاد اشتغال مولد داخلی و اشتغال جوانان این مرز و بوم است.
نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت با طرح این سؤال که کیست که نداند بدون مبارزه با قاچاق کالا، مخصوصا قاچاقهای سازمانیافته و کانتینری، هرگز اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و اشتغال تحقق نمییابد؟ اظهار داشت: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به گُواهِ اکثرِ قریب به اتفاق اقتصاددانان و کارشناسان، قانونی بسیار مترقی در این زمینه است، در سال 1392 در مجلس شورای اسلامی تصویب و در همان سال برای اجرا به دولت ابلاغ گردید؛ قانونی که در بخش اعظمی از آن به راههای پیشگیری هوشمندانه از وقوع فساد و قاچاق پرداخته است.
رحیمی با ابراز تأسف از اینکه آنچه در کف بازار مشاهده میشود و از زبان اصناف و تولیدکنندگان بیان میشود، حاکی از عدم اجرای قانون مبارزه باقاچاق کالا و ارز پس از گذشت 3 سال است، تأکید کرد: بازار مملو از کالاهای قاچاقی است که کمر تولید و تولیدکننده و حتی بازرگانانی که پایبند و قانونمند هستند را شکسته است.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان و اصناف مختلف اعم از پوشاک، لوازم خانگی، صنایع دستی، فرش و... برخورد با قاچاق را از دولت استمداد میکنند، اظهار داشت: آیا عاقلی باور میکند که یخچال فریزر ، ماشینهای لباسشویی و ظرفشویی و سایر کالاها با این حجم عظیم، بهوسیله کولهبر یا از معابر غیررسمی وارد کشور شده است؟
نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت، ادامه داد: هر از چند گاهی اخبار کشف قاچاقهای کلان 200 و 100 کانتینری را به کشور میشنویم، صد البته این حجم عظیم و گوناگون کالاهای قاچاق از معابر رسمی و گمرکی کشور به صورت کانتینری وارد شده و میشوند. بنده به عنوان یک دانشجو، سؤال میپرسم که چرا گمرک به عنوان درگاه و دربان ورود کالاها به کشور در جلوگیری از ورود قاچاقهای کانتینری موفق نبوده است؟
رحیمی با طرح این سؤال که چرا با قاچاق سازمانیافته مقابله مؤثری نمیشود و این امر کماکان ادامه دارد؟ تصریح کرد: سوال مهمتر این است که چرا قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وجود گذشت 3 سال از تصویب و ابلاغ آن، اجرا نشده؟ دولت گزارش دهد که تاکنون چه اقداماتی برای اجرای این قانون انجام داده است؟
وی نسبت به نحوه و زمان توزیع سهام عدالت انتقاد کرد و گفت: آقای نوبخت سخنگوی دولت در سال 88 گفته بود «امروز دیگر توزیع سیبزمینی و سهام عدالت، چک پول و توزیعِ با عجله 80 هزار تومان سود سهام عدالت نتیجه نمیدهد که البته اگر همین کارها را یک کاندیدای مجلس انجام میداد، صلاحیت وی رد میشد.»، امّا امروز مشاهده میشود سهام عدالت که به مدت 3 سال پیگیری جدی نمیشد، ناگهان در آستانه انتخاباتِ ریاستجمهوری آزاد میشود. نام این حرکت چیست؟ اینکه میخواهید به فکر مردم مستضعف باشید، خیلی خوب است.
نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت خطاب به دولتمردان، تأکید کرد: وقتی قرار است گرهای از مشکلات مردم باز شود، وظیفه همه ماست که از آن استقبال کنیم، اما همیشه باید اینگونه رفتار کنید، نه اینکه 3 ماه مانده به انتخابات به مردم وعده سهام عدالت میدهید. مردم از حق خود استفاده خواهند کرد و آن را سهم خود میدانند و از شما گلهمندند.
رحیمی اضافه کرد: آن زمان که دولت نهم بحث سهام عدالت را شروع کرد، چقدر به این عمل هجمه آوردید و آن را یک حرکت پوپولیستی و مردمفریبانه خواندید؛ علاوه بر آن که دولت یازدهم با شعارهایی همچون تصمیمگیری در فضای عقلانی، احترام گذاشتن به طبقات مختلف جامعه و وعده دوری از سیاستهای عوامگرایانه بر سر کار آمد، چه شده که الآن که دولت آوردهای در کارنامهاش ندارد، به فکر سهام عدالت افتاده؟ آیا آن استدلالهایی که برای عدم پرداخت سهام عدالت میکردید، مرتفع شد؟
وی افزود: ما اعضای دفتر تحکیم وحدت، این حکم حکیمانه قرآن را شعار خود قرار دادهایم که «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا»، مطابق با این آیه، مؤمنین موظفند با یکدیگر وحدت داشته باشند، همچنین دقت در این آیه مشخص میکند که وحدت، محور دارد و نباید حول هر چیزی شکل بگیرد. محور وحدت، حبلالله است «واعتصموا بحبلالله جمیعا».
نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت خطاب با بیان اینکه وحدت باید گفتمانی، ایدئولوژیک و یا بر مبنای اصول باشد، اظهار داشت: لازم است مجموعهای که اخیرا برای ایجاد وحدت انتخاباتی بین نیروهای انقلابی تشکیل شده، به طور صریح و شفاف با اشخاصی که احتمالاً نفوذیهای جریان نفاق میباشند مرزبندی کند و بداند جبههای که صرفا بر جاذبه و صلحِ کل بودن تأکید کند، ناخالصیها را هم به خود جذب کرده و نمیتوان آن را جبههای انقلابی دانست.
رحیمی اضافه کرد: همه باید توجه داشته باشند که معیار وحدت بنا بر آنچه گفته شد، بایستی نظرات ولیفقیه باشد؛ خواص انقلابی که هم اکنون در جبهههای مختلف برای وحدت تلاش میکنند باید با ایجاد یک جبهه واحد، مسئولیت تحقق مرحله اول وحدت را بر گردن خود احساس کنند و بدانند که اگر این کار را صادقانه انجام دهند، مردم کارشان را خوب بلدند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را به مردم و مؤمنین تبریک عرض میکنم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما