به گزارش صبح رزن به نقل از نافع، شهرام صادقی در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه سال 1395 که به فرموده رهبر انقلاب اسلامی سال « اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل » نامیده شد بیان داشت: در دولت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست آقای جهانگیری که معاون اول هستند شکل گرفت اما بهتر بود خود رئیس جمهور ریاست را بر عهده بگیرند.
وی ادامه داد: در استان همدان در حوزه استفاده از انرژی های نو دو واحد داشتیم که امسال راه اندازی شد و یک نیروگاه در دست پژوهش و بررسی می باشد؛ یک نیروگاه نیز افتتاح شده است.
صادقی تصریح کرد: کاری دیگری که صورت گرفت؛ واگذاری پروژه های عمرانی نیمه تمام در استان بود که با قیمت مناسبی به بخش خصوصی واگذار شد و در حوزه مسدود کردن چاه های غیر مجاز نیز جلوگیری به عمل آمد.
وی ادامه داد: امسال انتقال پسلاب فاضلاب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح نیز صورت گرفت.
مسئول بسیج سازندگی افزود: در حال حاضر در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی شهر لالجین به عنوان شهر جهانی سفال معرفی شد و اعتباراتی گذاشته شد.
این مسئول با اشاره به این که در حوزه های مختلف اتفاقاتی افتاده است؛ تأکید کرد: این که چه میزان مورد انتظار بود و چه میزان محقق شده است قابل بحث است؛ یک شاخص هایی در نظر گرفته بودیم که محقق شود حالا باید بررسی کنیم که چه میزان تحقق پیدا کرده است.
بسیج سازندگی استان همدان در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
شهرام صادقی گفت: در حوزه بسیج سازندگی نیز در سالهای گذشته و قبل از تشکیل ستاد فرماندهی فعالیت هایی در حوزه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی انجام داده ایم.
وی به برخی از اقدامات بسیج سازندگی اینگونه اشاره کرد: در سال جاری بسیج سازندگی آموزش مهارت های کار آفرینی و مهارت افزایی داشته است و در حوزه راه اندازی واحد های تولیدی کوچک نیز نزدیک به 802 واحدهای کوچک تولیدی، کشاورزی، دامی و صنایع تبدیلی داشته است که نزدیک به 14 میلیارد تومان تسهیلات آن بود که این هم قدم خوبی بود.
صادقی ادامه داد: ما در حوزه تئوری و نظریه پردازی هیأت اندیشه ورزی ایجاد کرده ایم به عنوان کارگروه اقتصادی بسیج که مباحث مختلفی در آنجا بحث می شود افراد و نخبه های اقتصادی استان حضور دارند مباحث مختلف اقتصادی بحث میشود و راهکار ارائه می شود.
وی عنوان کرد: حرکت های خوبی در مجموعه بسیج صورت گرفته است که روز به روز و سال به سال این مهارت و توان رو به افزایش است و امیدواریم بتوانیم در سالهای بعد ادامه دهیم.
گذری بر برخی پروژه های نیمه تمام استان همدان
مسئول بسیج سازندگی همدان در خصوص بخش درمان ابراز داشت: برخی از بیمارستان ها که وزارت بهداشت در طرح هتلینگ مطرح کرد بازسازی و تجهیز شدند .
وی در رابطه با ضعف دولت در تجهیز کردن بیمارستان ها گفت: حوزه سلامت که حوزه بزرگی است و بسیار هزینه بر است دولت هزینه هایی که در حوزه طرح سلامت بر دوش گرفته است هزینه هنگفتی است بیمه ها، پزشکان و داروخانه ها طلبکار دولت هستند که امکان تجهیز کردن بیمارستان با این شرایط نیست.
صادقی با اشاره به راه آهن تهران همدان عنوان کرد: این پروژه در زمان دولت قبل شروع شد، زیر ساختها به اتمام رسید، ریل گذاری تا نزدیک های ساوه در دولت گذشته صورت گرفت و دولت فعلی ابتدا قول داد که تا پایان امسال ریل به همدان برسد؛ در بحث تأمین ریلی که وارداتی است فلز فولاد ریل در حال وارد شدن است و از لحاظ مواد اولیه مشکل نیست که در حال انجام است و با توجه به وضعیت جوی تا پایان امسال تمام نمیشود و اعلام شد تا پایان فروردین ماه پایان می یابد.
مسئول بسیج سازندگی همدان در رابطه با پتروشیمی هگمتانه گفت: متأسفانه معضل و گره پیچیده ای شده است که باز شدن آن سخت است.
وی ادامه داد: چند جلسه نیز در این خصوص بحث شد که استاندار همدان با وزیر نفت و سرمایه گذار حضور داشتند.
صادقی بیان داشت: این پروژه توسط یک سرمایه گذار خارجی یک سرمایه گذاری همدانی و یکی از بانک ها در حال انجام است که متأسفانه با توجه به اختلافی که بین شرکا است این اختلاف به راحتی قابل حل نیست و آینده خیلی مشخصی برای آن مشخص نیست.
وی افزود: چند نفر معطل آن هستند در حالی که میتواند اشتغال زایی خیلی خوبی داشته باشد.
مسئول بسیج سازندگی در رابطه با پروژه های ورزشی نیمه تمام در همدان ابراز داشت: مبلغ زیادی نیاز دارند که دولت نتوانسته است تأمین نمایید.
عملکرد ضعیف استان همدان در بخش تولیدات صنعتی و خروج از رکود
وی در رابطه با زنده کردن تولید داخلی ابراز داشت: همدان در کشاورزی به برکت بارشهای که در طول سال داشته ایم رشد خوبی داشته است اما در خصوص سایر بخش هایی مثل تولیدات صنعتی و خروج از رکود استان ضعیف بوده است.
صادقی تصریح کرد: البته کارگروهی که در استانداری تشکیل شده است مصوبات خوبی داشته است یک تعداد از واحدها وام دریافت کردند ولی این که تمام واحد ها از رکود خارج شوند مشکلاتی وجود شوند و خیلی واحدهای نیمه تمام داریم که باید در فرهنگ عمومی مصرف تولیدات داخلی جا بیافتد.
صادقی خاطرنشان کرد: دولت هم باید کنترل بکند؛ حضرت آقا در خصوص ضربه واردات بی رویه صحبتهایی داشتند چرا که به تولید داخلی ضربه میزند، درست است ما واردات رسمی زیاد نداشته باشیم اما قاچاق زیاد در حال صورت گرفتن است و میوه های قاچاق زیادی در بازار وجود دارد.
اقدام تأثیر گذاری در برخورد با قاچاقچیان کالا صورت نگرفته است
وی ادامه داد: حضرت آقا فرمودند اولین کاری که در بحث کالای قاچاق باید صورت بگیرد آتش زدن این اجناس است که متأسفانه در برخورد با افراد خاطی اقدام تأثیرگذاری انجام نگرفته است.
مسئول بسیج سازندگی ابراز داشت: وقتی کالایی قاچاق شده و وارد چرخه اقتصادی کشور شود تقاضای کالای داخلی را کاهش می دهد و باعث ضربه خوردن به تولید داخلی می شود.
وی در پایان افزود: آنچنان که باید و شاید با اینها برخورد نشده است و جریمه های آنها سبک است در حالی که اگر جریمه ها سنگین باشد و برخورد سنگین باشد قاچاقچیان ارزیابی میکنند و میبینند که نمی ارزد در بحث واردات وارد می شوند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما