شرکت معروف به "داروگر" با عنوان شرکت سهامی عام کف با داشتن قدمت 90 ساله در تولید انواع صابون، شامپو و سایر مواد شوینده به دلایلی نا مشخص در سال جاری تعطیل شده است و کارگران این شرکت در سال جاری با درهای بسته این کارخانه مواجه شده اند.
اولین واکنش های صورت گرفته در این باره، اعطای مرخصی اجباری کارگران این کارخانه تا اطلاع ثانوی تعطیل است. این مرخصی اجباری از شب عید شروع شده و تا به امروز ادمه داد.
یکی از پرسنل این کارخانه امروز در واکنش به درخواست ما برای تماس با مدیر عامل یا سایر مسئولان این شرکت میگوید: به غیر از نگهبان کسی در کارخانه باقی نمانده و فردی برای پاسخگویی رسانه ای وجود ندارد.
وی می افزاید: کارگران این شرکت بعد از تعطیلات عید نتوانستند به شرکت بیایند و اکنون در تعطیلی به سر می برند تا تکلیف کارخانه و آنها مشخص شود.
بنابراین گزارش، نیارکی مدیر صنایع غیرفلزی وزارت صنعت در این ارتباط اظهار داشت: قرار بر این بود که بعد از تعطیلات نوروزی برای حل مشکلات داروگر از طریق ستاد تسهیل اقدام شود به همین منظور مدیرعامل این هلدینگ باید به وزارت صنعت مراجعه میکرد اما تاکنون مراجعهای نداشته است.
افشار فتحاللهی معاون امور صنایع سازمان صنعت تهران اما اخباری در باره امکان بازگشایی کارهانه سهامی عام کف داشت و اظهار کرد: مرخصی اجباری کارکنان داروگر به دلیل انجام تعمیرات و نگهداری تجهیزات این کارخانه انجام شده و در اردیبهشت ماه کارگران به محیط کار خود باز کمی گردند.
بنابراین گزارش درباره شرکت سهامی عام کف مطرح است که "در سال 1307 با تمامی محدودیتها و مشکلات اولین کارخانه صنعتی تولید صابون در شهر اصفهان تاسیس شد این کارخانه اولین محصول خود را با نام صابون سوبلمه تولید و به بازار عرضه نمود.
کارخانه داروگر سیزده سال پس از فعالیت یعنی در سال 1320 به منظور گسترش برنامههای تولیدی از اصفهان به تهران منتقل شد و در ادامه تولید صابون مبادرت به تولید محصولات دیگر بهداشتی و آرایشی کرد و سرانجام در سال 1336شرکت داروگر به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون محصولات تولیدی خود را با نام داروگر به بازار عرضه می نماید.
این شرکت علاوه بر آنکه پایهگذار تولید صنعتی صابون کشور محسوب میشود، پایه و ساختار پودر لباسشوئی را هم در ایران ایجاد کرده است . در سال 1352 نام شرکت داروگر تغییر یافت و نام شرکت سهامی عام کف، جایگزین آن شد.
در پی تشدید رکود در سالهای اخیر به ویژه در دولت یازدهم تعطیلی کارخانه ها بیشتر شده و در این بین برندهای قدیمی ایران از جمله ارج و آزمایش هم تعطیل شدند.
منبع: تسنیم
دیدگاه شما