تاریخ : 9. ارديبهشت 1396 - 10:36   |   کد مطلب: 23062
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از تشکیل ستاد پیگیری جرائم انتخابات در سطح استان خبر داد.

به گزارش صبح رزن به نقل از  ایسنا، منطقه همدان، سردار غلامعلی ابوحمزه پنجشنبه 7 اردیبهشت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تحلیل کامل از عملکرد‌های سپاه و بسیج ملزم به داشتن اطلاعات کافی از وظایف این نهاد و ارگان است، افزود: سپاه انقلاب اسلامی در سطح استان و کشور دارای 5 وظیفه مهم شامل مقابله با تهدید سخت در عرصه جنگ سخت، مقابله با تهدید نیمه سخت در عرصه امنیت، مقابله با تهدید نرم در میدان‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، تحقق بسیج 10 میلیونی و عمران‌بخشی داخلی است.

ابوحمزه اضافه کرد: طبق اصل 150 قانون اساسی حفاظت از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن نیز به عهده سپاه انقلاب اسلامی است بنابراین سپاه در این حوزه نیز وظیفه خود را مانند سایر دستگاه‌ها به نحو مطلوب انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: در این میان سیاست‌های کلی انتخابات توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده که بند 16 آن، نیرو‌های مسلح، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها را از وردود به جریانات سیاسی انتخابات ممنوع کرده است.

فرمانده سپاه همدان از تشکیل ستاد پیگیری جرائم انتخابات در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: این مجموعه به ریاست دادگستری در سطح استان شکل گرفته هر چند حضور حداکثری، بیان معیار‌های کاندیدای اصلح، ایجاد امنیت همه‌جانبه، تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری و حفاظت از صندوق‌های رأی از جمله تکالیف سپاه در 12 دوره انتخابات ریاست جمهوری است بنابراین از دستگاه‌ها و مجموعه‌های استانی تقاضامندیم انتخاب رئیس جمهور و اعضای شورای شهر را به خود مردم واگذار کنند.

وی اظهار کرد: افرادی که شورای نگهبان به عنوان 6 کاندیدای ریاست جمهوری انتخاب کرده است افراد صالح هستند نه اصلح بنابراین این وظیفه مردم آگاه و انقلابی است که با مطالعه سوابق، عملکرد، خط مشی و برنامه‌های گذشته و آینده آنها و دو اصل مهم شامل معیار‌ها و ملاک‌ها و انقلابی بودن، انقلابی اندیشیدن و انقلابی عمل کردن را در فرد تشخیص دهند.

ابوحمزه عنوان کرد: معیار و ملاک به معنای انتخاب فردی مومن، متدین و ولایتمدار به معنای اعتقاد و عمل به سخنان ولی‌فقیه و پیرو منویات رهبر معظم انقلاب در شعار و شعور است بر همین اساس این وظیفه مردم ولایتمدار کشورمان است که با بررسی این شاخص‌ها در فرد دارای نزدیکی بیشتر به این معیار‌ها و ملاک‌ها، رئیس جمهور خود و اعضای شورای شهر خود را انتخاب کند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: روحیه استکبارستیزی، ساده‌زیستی، دینی و انقلابی بودن، توجه و استفاده از سرمایه‌های داخلی، پایبند بودن و عمل کردن به شعار‌های منتخب از سوی مقام معظم رهبری در ابتدای هر سال، توان مدیریت و هدایتگری کشور در عرصه‌های سخت، پایبند بودن به باید‌ها و نباید‌های اسلام و انقلاب، استفاده از نقاط قوت دولت‌های قبل و اصلاح و یا عدم استفاده از نقاط ضعف دولت قبل از دیگر شاخص‌ها و معیار‌هایی است که باید در انتخاب کاندیدای اصلح مدنظر داشت.

وی یادآور شد: همه وظیفه داریم با حفظ ثبات و امنیت کنونی حاکم بر جامعه، فضایی همراه با آرامش برای برگزاری انتخاباتی باشکوه ایجاد کنیم به طوریکه در هر دوره، انتخاباتی سالم در این کشور برگزار شده و این دوره نیز شاهد انتخاب فردی اصلح از سوی مردم ایران و عزت و اقتدار کشور عزیرمان خواهیم بود.

ابوحمزه اظهار کرد: سال 96، نهمین سالیست که از سوی مقام معظم رهبری با نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده و بدین ترتیب به اقتصاد کشور توجه شایانی می‌شود که این به علت رفع آسیب‌های جامعه، افزایش تولید و خودکفایی در کشور، رسیدن به نقطه‌ای مطلوب در امر صادرات، ابتکار و نوآوری، تولید علم و حفظ آن در منطقه و جهان و ... است، حال برای اطلاع از وضعیت اقتصاد کشور باید وضعیت اشتغال، تولید، تورم ازدواج و طلاق، معیشت مردم و ... را ارزیابی کرد.

فرمانده سپاه همدان اشاره‌ای هم به به برنامه‌های فرهنگی سپاه داشت و گفت: برگزاری اردوی راهیان‌نور و اعزام 32 هزار دانش‌آموز، دانشجو و مردم عادی استان به مناطق جنگی غرب، جنوب‌غرب و جنوب در سال 95 و اوایل سال 96، بصیرت‌افزایی، برگزاری یادواره‌های شهدا و معرفی شهدای شاخص استان و شهرستان، بسیج علمی و فعالیت‌های مربوط این حوزه، بسیج هنرمندان و مرکز حفظ آثار سپاه از جمله برنامه‌های فرهنگی این ارگان دولتی است.

وی افزود: فضای مجازی دارای دو بُعد مثبت و منفی است؛ در بُعد مثبت آن می‌توان به خلاقیت، فناوری، افزایش بصیرت و آگاهی در حوزه‌های مختلف علمی پزشکی، فرهنگی ، اقتصادی و ... اشاره کرد اما بُعد منفی آن ورود به برنامه‌ها و سایت‌های غیراخلاقی، مشاهده فیلم‌های مبتذل و ... است که ترس و اضطراب، افزایش خشونت و شهوت را به دنبال دارد بنابراین سپاه بر آن است تا سواد رسانه‌ای مردم را افزایش دهد هر چند دو فضای مجازی و حقیقی در صورت مغایرت با عرف اسلام حرام است.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن