آخرین اخبار

تاریخ : 4. خرداد 1396 - 18:45   |   کد مطلب: 23390
رئيس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به رشد 11 درصدي صادرات صنايع دستي در سال گذشته، گفت: از 81 مصوبه اقتصاد مقاومتي 54 مصوبه اجرايي شده و 274 مصوبه نيز در دستور اجراست.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سید اسکندر صیدایی ظهر امروز در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی در استان، اظهار کرد: استان همدان در سال گذشته و در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام‌ معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، از ابتدای سال ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کمیته‌های چهارگانه را تشکیل داد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 207 جلسه با یک‌هزار و 37 دستور جلسه و یک‌هزار و 235 مصوبه در راستای اقتصاد مقاومتی تشکیل شد، افزود: هر یک از نهادهای ذیربط فعالیت‌هایی در این زمینه انجام دادند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در سال گذشته 12 جلسه با 41 دستورجلسه و 81 مصوبه در راستای اقتصاد مقاومتی با ریاست استاندار و دبیری سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد، تصریح کرد: از این تعداد 54 مصوبه اجرایی شده و 27 مصوبه در دستور اجراست.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش‌های مختلف اقتصادی استان، ادامه داد: توسعه سامانه نوین آبیاری به میزان یک‌هزار هکتار در اراضی کشاورزی در مجموع 81 درصد از اراضی آبی کشاورزی و 50 درصد از کل اراضی کشاورزی استان را زیر پوشش قرار داده و باعث صرفه‌جویی 40.65 میلیون متر مکعب آب شده است.

صیدایی با بیان اینکه ارتقای مکانیزاسیون کشاورزی با استفاده از تراکتور و کمباین ضریب مکانیزاسیون استان را از 1.5 در سال 94 به 1.6 در سال 95 رسانده است، افزود: این اقدام باعث کاهش مصرف سوخت، کاهش زمان انجام عملیات و افزایش منابع آب و خاک شده است.

وی بیان کرد: افزایش تولید گندم در استان 712 هزار تن بوده که به احتساب خرید 533 هزار تن مازاد بر نیاز کشاورزان نسبت به سال گذشته 73 درصد رشد را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش صنعت و معدن استان، تصریح کرد: شروع فعالیت 200 واحد تولیدی تعطیل شده استان از اقدامات مهم در این بخش بوده است.

وی تهیه سند حمایت از تولیدات داخلی، شناسایی معادن دارای شرط بهره‌برداری بهینه و صیانت از ذخایر معدنی، معرفی بهره‌برداران برای ورود ماشین آلات معدنی به نوسازی ناوگان معدن را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

صیدایی کسب عنوان شهر جهانی سفال لالجین و تبدیل آن به یک برند جهانی را اقدامی مهم در راستای ارتقای صادرات سفال استان برشمرد و افزود: جهانی شدن شهر لالجین افزایش 11 درصدی صادرات صنایع دستی را به دنبال داشته است.

وی تبدیل زورخانه باستانی«شهید همه‌کسی» در فهرست آثار ثبت ملی به موزه «ورزش باستانی» و ایجاد چهار اقامتگاه بوم‌گردی در روستاهای هدف گردشگری را از اقدامات مهم در سال گذشته عنوان کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان بهره‌مندی 19 هزار و 235 خانوار روستایی از گاز طبیعی تا پایان سال گذشته و کاهش رشد مصرف مشترکین بخش خانگی در راستای بهینه‌سازی مصرف سوخت به میزان 8.8 درصدی را از اقدامات مهم در بخش گاز استان بیان کرد.

معاون عمرانی استاندار همدان نیز با بیان اینکه در استان همدان فقط دولت کار می‌کند، گفت: متاسفانه اتحاد همگانی هنوز ایجاد نشده است و فقط دولت کارها را پیش می‌برند.

محمودرضا عراقی با بیان اینکه در کارگروه‌های سال گذشته شاخص‌هایی تعیین شد که باید براساس آنها پیش برویم، تصریح کرد: دبیرخانه اقتصاد مقاومتی باید ارتباط خود با دبیران کارگروه‌ها را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما