به گزارش صبح رزن به نقل از صبح الوند، علیرضا قاسمی فرزاد در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت:افزودن سبوس و توجه به غنی سازی نان موضوع مهمی است که باید با پیگیری دستگاه های اجرایی بخصوص سازمان صنعت معدن و تجارت عملی شود.
وی با بیان اینکه موضوع آرد از سر فصل های مهم در ایجاد و تامین سلامت شهروندان است اظهار داشت: باید با تشکیل کمیته وکارگروه هایی از دانشگاه علوم پزشکی ،تعزیرات، سازمان صنعت و معدن با بررسی از واحد های صنفی در بحث بهداشت،کم فروشی و گرانفروشی آرد مقابله کرد.
وی گفت: موضوع آرد به طور مستقیم با سلامت شهروندان مرتبط است و کمبود سبوس عوارض همچون دیابت و سرطان را بدنبال دارد و طیف وسیعی از شهروندان را در بر دارد که باید به صورت جدی به طرح افزودن سبوس به نان در استان پرداخته شود.
معاون استاندار همدان در ادامه افزود:یاید ظرف مدت 15روز با تشکیل تیم کارشناسی آب مود استفاده در زمین های کشاورزی مورد برسی قرار گیرد و در صورت استفاده از فاضلاب در تولید محصولات کشاورزی راهکار های تصفیه آب مورد بررسی قرار گیرد.
قاسمی فرزاد در ادامه از تقویت برنامه های واکسیناسیون دام های استان در سال آینده خبر داد و اظهار داشت: برای کاهش بیماری های دامی همچون تب مالت باید با تخصیص اعتبارات در سال آینده بیماری تب مالت در دام های استان ریشه کن شود.
وی درپایان از دستگاه ها و ادارات همچون اورژانس، بیمارستانها ،شهرداری و میراث فرهنگی و گردشگری خواست با فراهم کردن امکانات شهر همدان را آماده ورود مسافران نوروزی کنند.
دیدگاه شما