تاریخ : 24. خرداد 1396 - 13:56   |   کد مطلب: 23654
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه در دو ماه نخست امسال ۲۷ تن از لاشه‌های گوشت دام و طیور در کشتارگاه‌های همدان ضبط و معدوم شد گفت: در این مدت بیش از ۳۱ تن فرآورده‌های خام دامی از مراکز توزیع، نگهداری و بسته بندی ضبط و معدوم شد.

به گزارش صبح رزن،محمودرضا رسولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: در دو ماهه نخست امسال دو میلیون و 623 هزار و 496 نوبت سردام علیه بیماری‌های واگیر دامی و بیماری‌های مشترک از قبیل بیماری شاربن، تب برفکی، آبله، آنتروتوکسمی، تیلریوز ، قانقاریا، آگالاکسی و بروسلوز انجام گرفته است.

رسولی با اشاره به عملیات خون‌گیری و توبرکولیناسیون علیه دو بیماری مهم سل و بروسلوز بیان کرد: خونگیری از دو هزار و 206 رأس گاو و گوساله انجام شده و همچنین در راستای مبارزه با سل گاوی نیز تعداد 9 هزار و 616 رأس دام تحت تست توبرکولین قرار گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به کنترل و بازرسی بهداشتی لاشه‌های گوشت در کشتارگاه‌های استان گفت: بازرسی از لاشه‌های گوشت گاو، گوساله، گوسفند و بز به تعداد 32 هزار و 305 لاشه به میزان 1391 تن بازدید شد.

رسولی افزود: از این میزان 12 تن از لاشه‌های بازدید شده ضبط و معدوم شدند که درصد ضبطی 86 صدم درصد بوده است.

وی با اشاره به کنترل و بازرسی بهداشتی از کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان اظهار داشت: دو میلیون و 70 هزار و 843 قطعه طیور معادل وزنی چهار هزار و 142 تن طیور مورد بازرسی قرار گرفت که تعداد 10 هزار قطعه معادل 15 تن غیرقابل مصرف بوده و ضبط و معدوم شد.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان بیان کرد: در راستای کنترل، بازرسی و نظارت بر مواد خام دامی در سطح استان، بازرسی از واحدهای توزیع، نگهداری، بسته‌بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان به تعداد 17 هزار و 132 مورد اماکن بازدید شده است.

رسولی با بیان اینکه 31 هزار و 808کیلوگرم از فرآورده‌های بازرسی‌شده غیرقابل مصرف بوده و ضبط شده است گفت: تعداد 52 مورد به مراجع قضایی ارجاع شده است.

وی عنوان کرد: حدود 6آزمایشگاه بخش خصوصی، 40 داروخانه، 6 مرکز پخش استانی دارو و واکسن، 14 مرکز واکسیناسیون بخش خصوصی و حدود 36 واحد مراکز درمانی در سطح استان همدان فعال است.

مدیرکل دامپزشکی همدان گفت: دستورالعمل هر واکسن برای ما مشخص می‌کند که چه میزانی را بخش خصوصی انجام دهد و با توجه به اینکه تعداد بخش خصوصی بسیار بیشتر از دولتی است قسمت زیادی از کار بر عهده بخش خصوصی واگذار می‌شود و طی قراردادهایی با آنها این اقدامات انجام می‌گیرد.

دکتر رسولی افزود: در همدان آزمایشگاه مرکزی اداره کل و در شهرستانها نیز آزمایشگاه‌هایی وجود دارد ولی در سطح پایین تری نسبت به استان قرار دارند، ضمن اینکه آزمایشگاه های بخش خصوصی نیز بیشتر در زمینه درمان فعالیت دارند.

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن