به گزارش صبح رزن به نقل از ایسنا، منطقه همدان، علیرضا مهرابی در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان ملایر، افزود: در تلاش هستیم تا آموزشهای تخصصی خود را به خارج از مرزهای ایران منتقل کنیم و در این راستا توافقنامهای برای اعزام 2000 تا 3500 نفر مربی به کشور غنا به منظور آموزش انجام شده است.
وی با بیان اینکه در ملایر 170 نوع حرفه با حضور 83 مربی در 3 مرکز دولتی و خصوصی آموزش داده میشود، ادامه داد: در مرکز استان همدان، شواری مهارتآموزی تشکیل شد و کمیته مربوطه نیز باشد در سایر شهرستانها و به ویژه ملایر شکل گیرد.
مهرابی عنوان کرد: معمولا مهارتآموزان فنیوحرفهای از نظر مالی ضعیف هستند بنابراین باید تمهیداتی برای اهدای وامهای ارزانقیمت به این افراد اتحاذ شود.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان همدان در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: با توجه به توسعههای صنعتی و علمی، دوران و عمر مشاغل مختلف کوتاه شده و مشاغل موروثی از بین رفتهاند.
وی با تأکید بر لزوم جدی گرفتن مهارتآموزی و آموزشهای تخصی فنیوحرفهای، افزود: این مدیریت وظیفه آموزش و تأمین نیروهای ماهر و نیمه ماهر و ارتقای سطح مهارتهای جامعه را برعهده دارد.
مهرابی با بیان اینکه در گذشته مشاغل بدنی و یدی بودند و امروز مشاغل فکری و ذهنی و ناپایدار هستند، خاطرنشان کرد: 4397 آیتم مهارتآموزی وجود دارد که توسط این سازمان رعایت میشود.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنیوحرفهای آموزرشهای گرانقیمتی هستند، گفت: به گونهای که در کشورهای دیگر گاهی مدارک ما در حد مدارک دانشگاهی است چرا که افراد در محیط کار واقعی تحت آموزش قرار میگیرند.
مهرابی با تأکید بر اینکه آموزشها فنیوحرفهای برای اشتغال جوانان، نقش حیاتی ایفا میکند، خاطرنشان کرد: این آموزشها به عنوان یک کاتالیزور و روانکننده عمل کرده و روند اشتغالزایی را تسهیل میکنند.
انتهای پیام
دیدگاه شما