تاریخ : 21. تير 1396 - 7:49   |   کد مطلب: 24043
رئیس ناظر بر امور مجتمع ها راهداری و حمل و نقل جاده اظهار داشت: مجتمع های خدماتی رفاهی که در برطرف کردن نواقص خود اقدامی نکنند تعطیل می شوند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  نافع، یکی از چیزهایی که در سفر بسیار مهم تلقی میشود مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی است چرا که یکی از اماکنی است که باید محیطی آرام داشته و برای استفاده مسافران مطمئن باشد.

 

 مسافران بعد از پیمودن مسافتی از سفر خسته شده و به این اماکن برای استراحت میروند حال اگر این اقامتگاه ها آنگونه که باید نباشند و خدمات دهی خوبی در این اقامت گاه ها نشود درصد تصادفات جاده ای بالاتر می رود همچنین درصد ورود گردشگران به استان های هدف در آن مسیر را کاهش خواهد داد.

 

به بهانه ایام تعطیلات تابستانی و با افزایش مسافرت ها به سراغ دو تن از مسافرانی که همدان را مقصد سفر خود انتخاب کرده اند رفته ایم تا میزان رضایت آنها را از مسیر سفر آنها جویا شویم.

 

 

فاطمه زراعتیان که چند روزی از تهران به همدان سفر کرده است با گلایه از نمازخانه های بین راهی اظهار میدارد: برخی  خدمات دهی ها در مسیر تهران به همدان وضعیت خوبی ندارد نمازخانه های بین راهی بسیار کوچک است و نظافت آن مناسب نیست.

 

وی ادامه میدهد: در خاطرم هست یک بار که برای نماز صبح در بین راه توقف کرده بودیم متاسفانه درب نمازخانه بسته بود و ما مجبور شدیم در همان محوطه بیرونی نماز خانه در کنار جاده روی زمین نماز بخوانیم.

 

این مسافر تصریح کرد: این برای کشور ما اصلا خوب نیست ما که کشوری اسلامی داریم مسئولین باید در خصوص این موارد دقت نظر بیشتری به خرج دهند.

 

یکی دیگر از مسافران اهوازی نیز اظهار داشت: وضعیت رویس های بهداشتی بین راهی از نظر بهداشت کمی نیاز به رسیدگی دارد و اغلب مایع شست و شوی دست در آنها تمام شده است.

 

این مسافر اهوازی از کیفیت مواد غذایی که در بین راه عرضه می شد نیز گلایه کرد.

 

در ادامه به گفت و گویی اختصاصی با رئیس ناظر بر امور مجتمع های راهداری و حمل و نقل جاده  نشسته ایم و وضعیت نظارت و بازرسی مجتمع های خدماتی رفاهی را در این ایام  جویا شدیم.
 

 

محمد سخائیان در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره نظارت بر مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در ایام تعطیلات  اظهار داشت: هرساله در فصل تابستان و شروع سفر های تابستانی و همچنین در ایام خاص مثل ایام ارتحال امام رحمت الله، اربعین حسینی،عید فطر با توجه به تعطیلاتی که هست کمیته ای تشکیل میشود  به نام کمیته نظارت ارزیابی و بازرسی برای مجتمع های خدماتی و رفاهی که از نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی آن است.

 

 

وی افزود: کارگروه آن هم اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای است.

 

 

سخائیان تأکید کرد: بازدید میکنیم کلیه نواقصی که دارد را طبق  صورت جلسه ای ابلاغ کرده و مهلتی هم برای برطرف کردن آن میدهیم.

 

 

رئیس ناظر بر امور مجتمع ها راهداری و حمل و نقل جاده تصریح کرد: با این شکلی که داریم ما سعی میکنیم آن مجتمع های خدماتی رفاهی که اکثرا توسط بخش خصوصی اداره میشود را نظارت داشته باشیم چون بخش خصوصی هم معمولا تاجایی که برایش چیزی منفعت دارد هزینه میکند.

 

 

وی با اشاره به مشکلات سرویس بهداشتی های مجتمع های رفاهی بین راهی افزود: سرویس های بهداشتی هم اکثرا چون بین راه هستند مشکل آب دارند، این بخش های خصوصی علاوه بر آن آبی که مصرف میکنند باید کنتور روی آن بگذارند و هزینه بپردازند.

 

 

سخائیان تصریح داشت: به این ترتیب از 21 مجتمع خدمات رفاهی که در سطح استان است چیزی در حدود 3 یا 4 تا از آنها هست که سرویس بهداشتی کوچک یا به تعداد کمی هم نمازخانه های کوچک دارند.

 

 

وی با بیان اینکه با توجه به مقدار عمری که ازاین سرویس های بهداشتی و نماز خانه ها گذشته است بهسازی مناسب در مجتمع انجام نشده است، افزود: ما یک سری نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی داریم که میراث فرهنگی برای مجتمع های خدماتی رفاهی ساخته که آنها کوچک هستند چون آن زمان تصور بر این بود که در راه نمازخانه هایی با بیست متری و سرویس بهداشتی هایی با سه چهار چشمه برای مردانه و چند چشمه برای زنانه کافی است.

 

 

رئیس ناظر بر امور مجتمع های راهداری و حمل و نقل جاده خاطر نشان کرد: الان سرویس های مجتمع های خدماتی رفاهی ما هرکدام مردانه زنانه جدا ده دوازده چشمه و حتی به بعضی به 30 چشمه نیز میرسد که بستگی به محور و تعداد ترددها دارد .

 

 

وی یادآور شد: تمام نمازخانه های آنها نیز بالای بیست متر هستند به طور مثال ما در آزادراه در حال افتتاح یک مجتمع خدمات رفاهی دیگری هستیم که تقریبا یک ماه دیگر افتتاح می شود، سرویس بهداشتی های زنانه و مردانه آن هرکدام 30 چشمه در نظر گرفته شده است، برای راه های اصلی هم هرکدام از سرویس های بهداشتی مردانه و زنانه آنها  بالای 10 چشمه دارد و نمازخانه های آنها نیز بزرگ است و هرکدام بالای 40 متر است.

 

 

رئیس ناظر بر امور مجتمع های راهداری و حمل و نقل جاده تأکید کرد: مجتمع های قدیمی فعلا به صورت قبل است و ما آنها را تحت فشار گذاشته ایم تا نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی بهتری درست بکنند.

 

 

سخائیان گفت: کمیته نظارت و بازرسی هم که برقرار است و ارزیابی میکنیم حتی دبیرخانه اصلی آن هم در استانداری در دفتر معاونت عمرانی و همچنین دفتر نظارت امور حقوقی استانداری است که هر دو تشکیل می شود.

 

 

وی ادامه داد: به این صورت است که اگر نتوانند نواقص را برطرف بکنند ما نسبت به تعطیل کردن آنجا اقدام خواهیم کرد.

 

 

کارگروه ها در حال حاضر تشکیل شده است و از نمازخانه ها و راههای مواصلاتی استان همدان بازدید می کنند که در جلسات باید نتیجه را اعلام کنند.

 

سخائیان با اشاره به اینکه مشکلات مجتمع ها بیشتر کمبود آب است و کوچک بودن نمازخانه هایی که قبلا توسط میراث فرهنگی ساخته شده بودند است افزود: در آن مقطع مناسب بوده است اما به مرور با توجه به افزایش ترددها و استفاده بیشتر مردم از آزادراه ها نمازخانه ها کوچک است که  به دنبال بزرگ کردن آنها هستیم.

 

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه چرا برخی از نمازخانه ها و سروی های بهداشتی هنگام نماز صبح بسته است تصریح کرد: چون در سرویس بهداشتی و یا نمازخانه ها  باید نگهبان باشد در مواقعی چون نماز صبح امکان دارد نباشند که اگر بسته باشد و به ما گزارش شود آنجا را تعطیل میکنیم.

 

 

مسئول مجتمع های خدمات رفاهی همدان اشاره داشت: استان همدان فعلا 21 مجتمع دارد که  مجتمع 15 درحال ساخت است که از این تعداد 7 الی 8 مجتمع  به مرحله بهره برداری اضافه می شود .

 

 

وی افزود: حدود 12 مجتمع هم در سالهای آینده اضافه خواهد شد با توجه به این مسئله کل خدمات رفاهی ما بسته نشده است که بگوییم فرضا با 30 تا جمع اینها کامل جواب می دهد.

 

 

سخائیان در پایان افزود: ممکن است با توجه به ترددهایی که انجام میشود با درنظر داشتن نیازبه تعداد آنها افزوده شود.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن