اکبر اسدی در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: در جامعه امروزی با توجه به پیشرفتهایی که در زمینههای مختلف در حال انجام است و با توجه به فرآیند حرکت زندگی سنتی به سمت صنعتی شدن برای زندگی شاد و سالم، نیازمند آموزش مهارتهای برتر زندگی هستیم.
وی افزود: در راستای تحکیم بنیاد خانواده و به منظور کاهش روند رو به رشد طلاق به ویژه طلاق توافقی، جهاددانشگاهی واحد همدان از دیماه سال گذشته اقدام به راهاندازی مرکز مشاوره پیش از ازدواج در همدان کرده است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان تصریح کرد: طی 6 ماه فعالیت، تعداد 3 هزار و 145 زوج به این مرکز مراجعه کردهاند که در ماههای دی و اردیبهشت با ثبت 619 و 610 مراجعه بیشترین تعداد مراجین زوجین را به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: استانداری همدان، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان در تأسیس و راهاندازی این مرکز با جهاددانشگاهی همکاری داشتهاند.
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی همدان با هدف راهنمایی و ارائه خدمات حرفهای مشاوره به جوانان و خانوادهها برای ازدواج آگاهانه و پایدار و نیز تحکیم و تعالی خانواده مطابق با موازین شرعی و اصول بهداشت روانی تأسیس مراکز مشاوره پیش از ازدواج در شهرستانهای ملایر و نهاوند را در دستور کار خود قرار داد.
رئیس جهاددانشگاهی همدان گفت: مرکز مشاوره شهرستان ملایر از اردیبهشت سالجاری فعالیت خود را آغاز کرد و تا نیمه اول تیرماه توانسته به تعداد 394 زوج با بهرهگیری از اساتید و روانشناسان مجرب مشاوره دهد.
اسدی اضافه کرد: همچنین مرکز مشاوره پیش از ازدواج شهرستان نهاوند نیز از اول تیرماه راهاندازی شده است که در مدت 12 روز تعداد 45 زوج به آن مراجعه کرده و از خدمات این مرکز بهره گرفتهاند.
وی درباره سرفصلهای آموزشی این مراکز تصریح کرد: در این مراکز به زوجین مراجعهکننده دو ساعت مسائل حقوقی و نیز دو ساعت مشاوره و آشنایی با مسائل خانوادگی آموزش داده میشود.
اسدی از راهاندازی مراکز مشاوره پیش از ازدواج در تمامی شهرستانها به عنوان برنامه آینده جهاددانشگاهی واحد همدان در این حوزه خبر داد.
انتهای پیام
دیدگاه شما