به گزارش صبح رزن،حسن داوری در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به انتخابات نظام پزشکی همدان اظهار کرد: از شهرستان همدان 45 کادر پزشکی شامل پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، متخصصین علوم آزمایشگاهی، ماماها و کارشناسان پروانهدار در این دوره از انتخابات کاندیدا شدهاند.
وی با اشاره به شرکت 17 نفر از شهرستان ملایر در انتخابات نظام پزشکی استان همدان، گفت: از شهرستان نهاوند 13 نفر شرکت کردهاند که البته ممکن است تعدادی انصراف دهند.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه از شهرستان کبودراهنگ 13 نفر شرکت کردهاند، خاطرنشان کرد: از شهرستان رزن 12 نفر و اسدآباد 15 نفر در این دوره از انتخابات نظام پزشکی شرکت کردهاند.
وی با اشاره به اینکه در تویسرکان تعداد شرکتکنندگان به حد نصاب نرسید و به همین دلیل به انتخابات میان دورهای کشیده شده است، گفت: امسال انتخابات نظام پزشکی به شکل الکترونیک و حضوری برگزار میشود.
داوری با بیان اینکه از هفته گذشته روز چهارشنبه سامانهای راهاندازی شد که تمام کادر پزشکی با ورود به این سامانه و وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه مطلع میشدند که برای شهر مورد نظر تایید میشوند یا خیر، افزود: از شنبه این هفته همکاران در ستاد اجرایی انتخابات مسائل را تایید یا رد میکردند که مثلا فردی که میخواهد رأی دهد در آن شهر اشتغال داشته یا نداشته است.
وی خاطرنشان کرد: از روز سهشنبه برای تمام اعضای نظام پزشکی ایران پیامک ارسال میشد که کد ملی خود را به سامانه 2000190 ارسال کنند و بعد شماره نظام پزشکی و سئوالی محرمانه مطرح میشد که اگر پاسخ درست بود، شماره تلفن همراه به عنوان فرد رایدهنده تایید میشد.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه جمعه 30 تیرماه سامانهای فعال میشود که از ساعت 8 تا 20 مهلت رایدهی برای انتخابات نظام پزشکی است، گفت: هر فردی که میخواهد از طریق سامانه انتخابات اکترونیک رأی دهد شماره ملی خود را به سامانه 2000190 پیامک میدهد.
وی با بیان اینکه از این طریق کد 12 رقمی برای او ارسال می شود که از طریق این کد با استفاده از موبایل یا لبتاب وارد سامانه انتخابات میشود، افزود: فرد یک ساعت فرصت اعلام رای دادن دارد که تقریباً دو تا سه دقیقه طول خواهد کشید.
داوری تصریح کرد: اگر به فاصله یک ساعت اینترنت قطع شود یا مشکلی ایجاد شود، فرد میتواند یک بار دیگر با همان کد دریافتی در فاصله زمانی یک ساعت رأی دهد و در واقع دو تا یک ساعت میتواند رای دهد.
وی بیان کرد: اگر فرد در این دو بار موفق به رای دادن نشود، در ستاد معاونت درمان همدان واقع در چهار راه عباس آباد در ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی حوزه رایگیری فیزیکی ثابت برگزار میشود که افراد میتوانند به صورت فیزیکی رای حضوری دهند.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه افرادی هستند که ممکن است در سامانه 2000190 تاییده نگرفته باشد، افزود: این افراد میتوانند از طریق کارت ملی،کارت نظام پزشکی، حکم کارگزینی، قرارداد با بیمارستان دولتی یا خیریه، کارت دستیاری پزشکی و یا دندانپزشکی به ستاد مراجعه کرده و رأی دهند.
وی با اشاره به اینکه بعد از پایان مهلت رأیگیری، رای حضوری و فیزیکی با رأی سامانه الکترونیک تجمیع و شمارش میشود، گفت: نتایج بعد از تایید هیأت نظارت از تهران به اطلاع کاندیداها میرسد.
داوری با بیان اینکه در سامانه الکترونیک بعد از رأیگیری افراد کد راهگیری طولانی به آنها داده میشود که میتوانند بعد از رأیگیری اگر شکایتی داشته باشند از این طریق پیگیری کنند، افزود: 6 گروه در انتخابات نظام پزشکی وجود دارند که هر کدام صندوق رأی مشخصی خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه صندوق رای پزشکان سفید است، گفت: داروسازی تعرفه نارنجی رنگ دارد.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه علوم آزمایشگاهی تعرفه زرد رنگی دارد، افزود: مامایی با تعرفه آبی، دندانپزشکی با تعرفه قرمز، لیسانسههای پروانهدار گروه پزشکی با تعرفه سبز در انتخابات حضور دارند و در واقع هر 6 گروه تعرفه مشخصی خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه طبق ماده 2 قانون سازمان نظام پزشکی، چند اهداف برای سازمان در نظر گرفته شده است، گفت: تلاش در راستای تحقق بخشیدن به ارزشهای عالیه اسلامی در تمام امور پزشکی مهم است.
داوری با اهمیت به حفظ و حمایت از حقوق بیماران در سازمان نظام پزشکی، گفت: از اختیاراتی که سازمان نظام پزشکی دارد، اظهار نظر مشورتی در تهیه و تدوین لوایح، طرحها و آئیننامههای مرتبط با امور پزشکی است.
وی گفت: رسیدگی انتظامی به تخلفات صنفی و حرفهای شاغلین حرف پزشکی که عنوان جرایم عمومی را نداشته باشند از موارد مورد توجه در سازمان نظام پزشکی است.
انتهای پیام
دیدگاه شما