به گزارش صبح رزن،امیر خجسته درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به بیست و ششمین نشست مجمع نمایندگان استان همدان در دوره دهم مجلس گفت: در این جلسه که با حضور استاندار همدان و معاونان سیاسی – امنیتی و امور عمرانی وی برگزارشد، درباره لزوم توضیح در خصوص شفافیت بودجه استانی به صورت شهرستانی تاکید شد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: از توفیقات استان همدان این است که سرمایه گذاران خارجی به این استان گرایش دارند که باید با برنامه ریزی و تعامل آن ها را بیشتر به سمت استان جذب کرد.
وی خاطرنشان کرد: استاندار همدان گزارش بودجه استان، تملک دارایی، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را ارائه و اعلام کرد که 30 آیتم به عنوان خط و مشی بودجه استان می باشد و 30 درصد بودجه نیز امسال ابلاغ شده است.
نائب رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس به اعتبارات استان در سال 96 اشاره کرد و گفت: طی گزارشی که توسط استاندار ارائه شد درآمد استان همدان 602 میلیارد تومان مصوب شده است که از طریق مالیات تامین می شود و با پیگیری های انجام شده 100 میلیارد تومان از درآمد استان کاهش یافته و تبدیل به 502 میلیارد درامد شده و با توجه به اینکه باید مالیات بر درآمد باشد که این فشار سنگینی بود بر دوش مردم که با پیگیری نمایندگان استان همدان و استاندار افزایش نیافته و به 100 میلیارد تقلیل یافته است.
[مجمع نمایندگان استان همدان]
وی افزود: اعتبارات امسال نسبت به سال گذشته 14.6 درصد افزایش داشته است به طوری که در سال قبل این عدد،310 میلیارد تومان بود که امسال به 517 میلیارد تومان رسیده است و مدیریت این موضوع با توجه به اعتبارات استان براساس اصل برنامه ریزی توزیع شده و سهم 9 شهرستان استان در نظر گرفته شده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیرو جلسات گذشته در خصوص 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی در استان همدان مقرر شد که پروژه هایی چون هتل همای همدان، معدن دولومیت نهاوند و منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد پیگیری و کار شتاب گیرد.
خجسته خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه مصوب شد با توجه به اینکه بالای 85 درصد بودجه های عمرانی در مرکز می باشد مدیران استان همدان همراه با مجمع نمایندگان استان همدان جلسات مستمری را در وزارتخانه ها با وزرا و مسئولان مربوطه در راستای تخصیص بودجه داشته باشند و همچنین جلساتی را نیز با رئیس جمهور داشته باشند.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط گردشگری همدان باید زیرساخت های استان مانند راه آهن و فرودگاه به طور ویژه پیگیری شود، تاکید کرد: با توجه به اینکه استان همدان استانی گردشگری است مدیر کل این حوزه برنامه جامع گردشگری را به استاندار و نمایندگان ارائه کنند. همچنین مدیر میراث استان همدان بگوید در حوزه گردشگری چه عملکردی داشته و چه برنامه ای برای این حوزه در اینده دارند و جذب گردشگر تا چه حد بوده است؟ با توجه به اعلام امادگی رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور و حضور در همدان در راستای فعال کردن گردشگری همدان جلسات مستمری برگزار شد. صدا و سیما نیز باید زمینه معرفی پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین را فراهم سازد.
وی تصریح کرد: همچنین باید پروژه هایی که در شهرستان ها مانند دانشگاهها و طرح های عمرانی و ... تعریف شده است به طور ویژه از طریق استاندار و مدیران ارشد استان در وزراتخانه های مربوطه تا رسیدن به نتیجه پیگیری شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: با توجه به اینکه تنها راه نجات استان همدان جذب سرمایه گذار است به هر طریق ممکن باید سرمایه گذار را جذب کرده و در راستای اشتغال پایدار قدم برداشته و واگذاری ها را به بخش خصوصی شاده باشیم و در مسیر جذب سرمایه گذار با هر نوع مانع چه فردی و چه سیستمی توسط مدیر ارشد استان و مجمع نمایندگان استان همدان برخورد خواهد شد و مدیرانی که در این زمینه سنگ اندازی کنند در اسرع وقت تعیین تکلیف می شوند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی همچنین بر جذب سرمایه گذاری، توسعه گردشگری، ساماندهی فرودگاه، پتروشیمی همدان و ساماندهی سد اکباتان تاکید کرد و رفع موانع و حل مشکلات این پروژه ها را خواستار شد و گفت: پروژه هایی مانند بیمارستان اکباتان که به دلیل برخی موانع متوقف شده بود و نیز پروژه عصر طلایی که در همدان 8 هزار شغل ایجاد می کند از جمله این سرمایه گذاری ها بوده و موانع مختلف باعث کند شدن مسیر راه اندازی پروژه ها شده که باید با شتاب پیش رود.
خجسته با بیان اینکه یکی از پروژه های عظیم و پرهزینه همدان، فرودگاه همدان است افزود: با توجه به هزینه سنگینی که این پروژه در بر داشته به دلیل نبود مدیریت قوی توان جذب پروازهای داخلی و خارجی را نداشته و می طلبد با همت مدیر ارشد استان و مجمع نمایندگان مدیر قوی در این مجموعه ورود کرده و موضوع پروازها در این فرودگاه تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد: همچینن در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی همدان، پتروشیمی هگمتانه و نیز پتروشیمی ابن سینا صحبت شد که قرار شد با جلسات مستمر شاهد تعیین تکلیف این موارد باشیم.
[مجمع نمایندگان استان همدان]
این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان همدان در این جلسه رمز موفقیت را اتحاد و همدلی بین نمایندگان حوزه های انتخابیه استان و مدیران استان همدان دانست تصریح کرد: در این نشست مقرر شد در هر شهرستان 4 تا 5 پروژه قوی مشخص شود و یکی از پروژه ها در اولویت باشد و به اتفاق تا حصول نتیجه توسط مدیر استان و نمایندگان استان پیگیری شود ؛ همچنین پروژه های نیمه تمام نیز با برنامه به اتمام برسد،هر نوع دست انداز در مسیر سرمایه گذاری حذف شود و بخش خصوصی در پروژه ها ورود کند.
رئیس مجمع نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات پیگیری شده در این جلسه پیگیری احداث ایستگاه مرکزی در شهر و سه ایستگاه فامنین و رباط و داخل شهر همدان و همچنین تعیین تکلیف راه آهن همدان ملایر و اسدآباد -تویسرکان بود، گفت: مقرر شد که معاون امور عمرانی به صورت مستمر گزارش پیگیری پروژه های عمرانی را ارائه دهد و جلسات مجمع نمایندگان استان همدان به صورت ماهیانه متناسب با موضوع جلسه با حضور مدیران کل استان برگزار شود.
گفتنی است ؛ در این جلسه حمیدرضا حاج بابایی، نماینده همدان، محمدعلی پور مختار، نماینده بهار و کبودرآهنگ، اکبر رنجبرزاده نماینده اسدآباد، احد آزادی خواه نماینده ملایر، حسن بهرام نیا نماینده نهاوند، محمد کاظمی نماینده ملایر و حسن لطفی نماینده رزن حضور داشته و به ارائه نظرات خود پیرامون مسائل استان و شهرستان های حوزه انتخابیه خود پرداختند./
پایان پیام
دیدگاه شما