تاریخ : 4. مرداد 1396 - 23:25   |   کد مطلب: 24231
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با اعلام اینکه کمتر از یک سوم مصوبات ستاد تسهیل همدان عملیاتی شد، گفت: تولیدکنندگان معتقدند با اجرای برخی مصوبات مشکلات آنها بیشتر می‌شود.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، علی اصغر زبردست پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی با اهالی رسانه استان همدان با اشاره به وضعیت اقتصادی کلان کشور و با بیان اینکه نفت ما را گرفتار کرده است، اظهار داشت: اگر درآمد نفتی نبود همه می‌دانستند که بخش خصوصی باید فعالیت کند تا چرخ اقتصادی کشور بچرخد و بخش دولتی متوجه می‌شد زندگی آنها باید از درآمد بخش خصوصی تأمین شود.

وی با اشاره به اینکه هنوز کلمه ارباب رجوع به درستی جا انداخته نشده و متاسفانه در ادارات این مسئله برعکس شده است، گفت: چون درآمد نفتی چاشنی کار است ارزش بخش خصوصی درک نمی‌شود.

زبردست با تاکید بر اینکه ارزش و اهمیت اتاق بازرگانی را باید همپای مجلس شورای اسلامی دید چراکه بزرگ‌ترین پارلمان بخش خصوصی محسوب می‌شود، تصریح کرد: در ابتدای کار اتاق بازرگانی استان همدان 400 نفر عضو داشت که در این مدت بیش از 60 درصد افزایش داشته و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه رکود موجود در کشور سبب شده تا فعالان بخش خصوصی رغبتی برای ورود به بازار نداشته باشند، عنوان کرد: با این حال اتاق استان همدان تلاش داشته زمینه را برای فعالیت بیشتر فراهم کند که افزایش اعضا بیانگر این موضوع است.

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان آموزش را یکی از اولویت‌ها و محورهای فعالیت اتاق بازرگانی استان همدان برشمرد و گفت: اتاق همدان بیشترین آموزش در سطح کشور را به خود اختصاص داده بود به طوری که در سال 94، 34 سمینار با 1700 نفر شرکت کننده و 30 هزار نفرساعت را عملیاتی کرد که این آموزش‌ها در راستای نیازمندی واحدهای تولیدی بود.

وی عنوان کرد: مجوز دانشکده علمی کاربردی برای اتاق بازرگانی همدان گرفته شده تا بتوان رشته‌های موردنیاز را در آن آموزش داد، همچنین در بلندمدت نیز با همکاری مدیریت صنعتی اقدامات مناسبی در زمینه آموزش انجام می‌شود.

زبردست با اشاره به اینکه دولت باید سالانه یک میلیون و 500 هزار اشتغال ایجاد کند تا وضعیت بیکاری بهبود یابد، اظهار داشت: از 800 تا 900 واحدی که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان شرکت کردند کمتر از یک سوم مصوبات مربوط به آنها اجرایی شده است.

وی افزود: مشکل بسیاری از این واحدها پول نیست، واحدها تولید دارند که روی دست آنها مانده و بازاری برای فروش ندارند.

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان اظهار داشت: در کشور به غیر از منابع بانکی منابع مالی دیگری برای تزریق در حوزه تولید وجود ندارد و برای حل مشکل فعالان اقتصادی باید منابع بانکی به کار گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه بانک‌های دولتی عدد و رقم مشخصی دارند و درآمد و سپرده مردم در آنها مشخص است، گفت: ولی بانک‌های خصوصی اطلاعاتی از وضعیت سپرده مردم نمی‌دهند و از سوی دیگر بخاطر سود بیشتر پول بیشتر در این بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌شود.

زبردست تصریح کرد: 50 تا 60 درصد درآمد استان از همدان خارج شده و در سایر استان‌ها بویژه پایتخت سرمایه‌گذاری می‌شود که بانک‌های خصوصی باید در این زمینه پاسخگو باشند، بانک‌های خصوصی نباید سپرده مردم همدان را در استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اعلام اینکه امسال گشایش خوبی اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: اگر بهره بانکی کاهش یابد پول مردم در تولید و اشتغال هزینه می‌شود ولی امروز با توجه به شرایط بازار امن‌ترین محل برای سرمایه‌گذاری مردم بانک‌هاست چون بهره بانکی بالاست.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن