تاریخ : 5. مرداد 1396 - 17:30   |   کد مطلب: 24250
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بزرگترین مرکز اورژانس غرب کشور در بیمارستان امام‌حسین(ع) ملایر از موقوفات سیفه دوله احداث می‌شود،گفت:شهرستان ملایر در کار‌های خیر و عام المنفعه در حوزه ‌بهداشت و‌درمان می‌تواندالگو باشد.

به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از ملایر محمد رضا عبادیان بعد از ظهر امروز در بازدید از بخش‌‌های درمانی بیمارستان امام حسین(ع) و بررسی مسائل و‌ مشکلات این بیمارستان با حضور نمایندگان این شهرستان اظهار داشت: خیران ملایری در حوزه بهداشت و‌ درمان این شهر تحولی بزرگ ایجاد‌ کردند و ‌باید به عنوان الگویی برای سایر شهرهای استان و‌ کشور مطرح‌ شوند .

وی با اشاره به اقدامات اثر گذار خیران ملایری، مانند آغاز عملیات اجرایی و احداث بزرگترین مرکز اورژانس غرب کشور در بیمارستان امام‌حسین(ع) از موقوفات سیفه دوله، احداث بیمارستان 96 تختخوابی خیرساز جوراب با پایه سوختگی و‌ روانپزشکی و ده‌ها پارامتر دیگر اظهار داشت: با وجود خیران در ملایر مسئولان دغدغه زیادی در زمینه انجام اینگونه کار‌ها ندارند و خیلی روان‌تر از سایر شهرستان‌ها می‌شود مشکلات درمانی را حل کرد.

عبادیان ایجاد مرکز آنژیوگرافی در بیمارستان امام‌حسین(ع) را یکی از مطالبات جدی مردم ملایر و نمایندگان شهرستان دانست و افزود: مجوز این طرح در سفر وزیر بهداشت و درمان به شهرستان اخذ شده و در اولویت برنامه‌‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان قراردارد.

وی از فوق تخصصی کردن برخی از خدمات به ویژه دندانپزشکی در ملایر خبر داد و‌ افزود: امیدواریم با کمک‌ خیران اقدامات مطلوبی در زمینه امور درمانی و‌ پزشکی شهرستان ملایر در آینده نزدیک ایجاد شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان‌ ملایر نیز با اشاره به اینکه امروز با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و معاون توسعه و‌مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان و نمایندگان شهرستان سه پروژه سی‌آرم، اتوکلاو و دستگاه اکسیژن ساز افتتاح می‌شود، گفت: 80 درصد اعتبارات پروژه‌های فوق توسط وزارت بهداشت و‌ درمان و 20 درصد توسط خیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان تامین شده است.

محسن ترکاشوند با اشاره به اینکه موارد استفاده دستگاه سی‌آرم در جراحی‌های مغز و اعصاب و ارتوپدی است، اظهار داشت: با راه‌اندازی این دستگاه در بیمارستان علاوه بر بالارفتن تعداد عمل‌های انجام شده دقت و‌ کیفیت اعمال جراحی نیز افزایش می‌یابد و دیگر نیازی به اعزام بیماران به خارج از شهرستان وجود ندارد .

وی با اشاره به اینکه مبلغ 380 میلیون تومان برای دستگاه سی‌آرم هزینه شده است، گفت: دومین دستگاه اکسیژن ساز نیز با اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان در بیمارستان امام‌حسین(ع) ملایر راه‌اندازی شد.

ترکاشوند بیان کرد: بخش اتوکلاو که کارش استریل کردن ملزومات اتاق عمل و وسائل پانسمان است با اعتباری معادل 90 میلیون تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید که می‌تواند ملزومات مورد نیاز اعمال جراحی را برای مدت 3 تا 7 روز استریل کند و‌علاوه بر خود بیمارستان به سایر مراکز درمانی و بیمارستانی شهرستان نیز خدمات ارائه دهد .

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن