به گزارش صبح رزن به نقل از خبرنگار مهر، علیرضا مهرابی ظهر پنج شنبه درآیین افتتاح مرحله استانی هجدهمین دوره المپیاد ملی مهارت با بیان اینکه برگزاری مسابقات مهارت از ۱۹ سال پیش در کشور ایران آغاز شد، گفت: امسال ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات ثبت نام کردند.
وی با اشاره به افزایش ۱.۵ درصدی افراد در مرحله شهرستانی نسبت به سال گذشته، یادآور شد: ۱۴۶ نفر به مرحله استانی هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت راه پیدا کردند.
مهرابی با بیان اینکه شرکتکنندگان به مدت دو روز در مرحله استانی این مسابقات به رقابت میپردازند، اظهار داشت: برگزیدگان برای شرکت در مسابقات کشوری انتخاب خواهند شد.
وی با اشاره به وضعیت استان همدان در ۱۷ دوره قبل مسابقات ملی مهارت، افزود: فنی و حرفهای استان همدان در بین چهار تیم برتر کشور قرار دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان از اعزام سه نفر از برگزیدگان مرحله هفدهم مسابقات ملی مهارت به مسابقات جهانی ابوظبی خبر داد و گفت: یک نفر در نرمافزارنویسی رایانه، یک نفر در طراحی فضای سبز و یک نفر به عنوان مترجم در این دوره از مسابقات شرکت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه باید امتیاز استان همدان را به عنوان قطب مهارتی کشور حفظ کنیم، گفت: نگاه دانشگاهها باید به سوی آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای تغییر کند.
رئیس دانشگاه پیامنور استان همدان نیز با بیان اینکه تحصیل و کسب مهارت ضروری است، افزود: دانشگاها در گذشته دانشمحور و پژوهشمحور بودند اما امروزه هر دانشگاهی که کارآفرین نباشد، عملکرد و کارکردی نخواهد داشت.
صفی الله صفایی بابیان اینکه هیچ ارتباطی بین بازار کار و دانشگاهها وجود ندارد، عنوان کرد: عدم ارتباط بین دانشگاه و بازار کار معضل بیکاری را به همراه داشته است.
صفایی با بیان اینکه دانشگاهها باید در مسیرهای فنی و حرفهای قدم بردارند، تاکیدکرد: سرمایهگذاری آموزشی یک سرمایهگذاری درازمدت و پایدار برای آینده است.
وی با بیان اینکه به همان میزانی که مهارت افزایش پیدا کند بیکاری نیز کاهش خواهد یافت، گفت: باید مهارتهای شغلی و فنی ما به روز باشد.
دیدگاه شما