به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، هادی لایقی پیش از ظهر امروز در نشست نمایش عروسکی "محله گل و قندون" در جمع خبرنگاران و عوامل این نمایش عروسکی اظهار داشت: این نمایش در دو جشنواره با حضورعواملی دیگر خوش درخشیده است.
کارگردان نمایش عروسکی" محله گل و قندون" با بیان اینکه این نمایش به جشنواره نمایش استانی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان همدان راه پیدا یافته است، گفت: این اثر نمایشی در جشنواره هنرهای نمایشی و تجسمی سازمان زندانهای کل کشور نیز به مقام دوم دست یافت.
وی با تاکید بر اینکه این نمایش عروسکی از تاریخ 28 مرداد تا 13 شهریور ماه در پلاتو اصلی مجتمع آوینی همدان به نمایش در میآید، تصریح کرد: هیچگونه تبلیغ کاغذی برای نمایش نداشتهایم چون از ویژگیهای این نمایش است که ویژهی شان و منزلت پارکبانها به اجرا درآید.
لایقی با اشاره به اینکه تاکیدی بر موزیکال بودن نمایش نداریم، عنوان کرد: نمایش عروسکی "محله گل و قندون" یک نمایش فرهنگی، آموزشی و شاد است به همین دلیل تاکیدی بر موزیکال بودن آن وجود ندارد.
وی با اشاره به لزوم حمایت از آثار نمایشی افزود: عروسکهای به کار گرفته شده در این نمایش میتوانند کودکان را به وجد و خنده بیاورند و لازم نیست حتما موزیک آنان را شاد کند.
کارگردان نمایش عروسکی محله گل و قندون با بیان اینکه ترویج فرهنگ تنها با برگزاری یک سمینار انجام نمیشود بلکه باید ارگانهای مختلف از اینگونه نمایشها نیز حمایت کنند، گفت: متاسفانه هیچ دستگاهی ما را حمایت نکرد هو حتی وقتی به اداره محیط زیست نیز مراجعه کردیم استقبالی از تبلیغ بدون کاغذ این نمایش نکردند.
وی با تاکید بر اینکه امروزه کودکان و نوجوانان در معرض تاثیرات رسانههای غربی قرار دارند، افزود: اسطورههای بزرگی داریم ولی سعی در مطرح کردن چهره آنان نمیکنیم.
لایقی تصریح کرد: در فضای کنونی به همکاری و حمایتهای اصحاب رسانه نیازمندیم نه برای فروش بلیطهای نمایش،برای انی موضوع مهم که این نمایش تبلیغ کاغذی ندارد.
وی وجود چنین نشستهایی را قبل از اجرای نمایش عاملی بر رسمیتر شدن کار و دوچندان شدن تعهدات کارگردان دانست وگفت: مسئولان در ابتدا قول همکاری میدهند ولی زمانی که کار به مرحله نهایی و اجرا میرسد زیر قول خود میزنند و هیچگونه همکاری وجود ندارد.
کارگردان نمایش عروسکی محله گل و قندون عنوان کرد: مدیران فقط چند سال پشت یک میز مینشینند ولی این هنرمندان هستند که تا همیشه در این حرفه تلاش میکنند بنابراین مدیران و مسئولان باید طرفدار هنر باشند و هنرمندان را برای حمایت، مدتها منتظر نگذارند.
وی با بیان اینکه این روزها یدک کشیدن واژه استاد خاطر بسیاری از اهل هنر را آزرده کرده است، ابراز کرد: این کلمه شان و منزلت خاص خود را دارد و باید آن را برای فردی که لایق این کلمه باشد خرج کرد چرا که نسبت دادن این واژه به افرادی که دنبال مطرح شدن هستند کار درستی نیست.
لایقی با تاکید بر اینکه در برخی نمایشها کودکان را به بهانه جایزه به صحنه نمایش میکشانند، گفت: ما وعده جایزه نمیدهیم ولی قبل از شروع نمایش در غرفههایی که ویژه کودکان است، آنها میتوانند نقاشی کنند که ما نیز از میان نقاشیهای تحویل داده شده، چند نقاشی را برگزیده اعلام میکنیم.
کارگردان نمایش عروسکی محله گل و قندون، این نمایش را به مرحوم "حسن مسلم" تقدیم کرد و اظهار داشت: فاطمه طاهری ساجد، مهری آذیش، مرضیه آذر، مینا انتظام و ملیکا محمدی، محمد نظری، حجت محمدی، حمید ترابیان، علی گنجهای و امین خوشبخت افرادی هستند که در نمایش نقش آفرینی میکنند.
وی گنجایش سالن نمایش آوینی را 60 نفر اعلام کرد و گفت: یک سانس را ویژه خبرنگاران اختصاص میدهیم که اصحاب رسانه نیز بتوانند به صورت رایگان نمایش را ببینند تا در انتها به سوالات آنها پاسخ داده شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما