آخرین اخبار

تاریخ : 1. مهر 1396 - 23:56   |   کد مطلب: 25107
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه ۲۰۴ مورد از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در همدان بدون پیگیری مانده است، گفت: ۲۱۹ مصوبه نیز در این ستاد در همدان در حال پیگیری است.

به گزارش صبح رزن،سید احمد توصیفیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به گزارشی از ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان اظهار داشت: در این ستاد تاکنون 146 جلسه برگزار شده که 940 مصوبه را به دنبال داشته ضمن اینکه 510 مورد از آن اجرا شده و 204 مورد عدم پیگیری و اجرا بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه10 رسته مزیت دار در استان با هم فکری دستگاه‌ها و فرمانداران شناسایی شده است، افزود: خدمات، گردشگری، بوم گردی، تولید و پوشاک، سفال و سرامیک و غیره از رسته‌های شناسایی شده است.

توصیفیان با اشاره به بخش تسهیلات عنوان کرد: 200 هزار میلیارد تومان تسهیلات جامع فراگیر اشتغال سهمیه استان همدان است که در حال ابلاغ سهمیه استانی است و نرخ پرداخت 2 تا 5 درصد یارانه از محل الف و ب است که تعلق می‌گیرد.

وی افزود: تسهیلات رونق تولید 300 هزار میلیارد ریال است که 200 هزار میلیارد آن برای تأمین سرمایه در گردش برای ده هزار بنگاه است و 100 هزار میلیارد ریال نیز برای طرح‌های نوسازی و بهسازی پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه 53 هزار نفر در همدان بیکار هستند گفت: در یکی از جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برنامه اشتغال فراگیر طراحی شد که میزان سرانه سرمایه‌گذاری برای ایجاد هر شغل و اهمیت آن تعیین گردید ضمن اینکه تاکنون 40 درصد تعهد اشتغال استان انجام گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تصریح کرد: برای ایجاد هر شغل در حوزه نفت و گاز 10 میلیارد تومان سرانه سرمایه گذاری و هزینه نیاز است، برای اشتغال در بخش لاستیک به 3 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، در پتروشیمی 8 میلیارد تومان و برای ایجاد هر شغل در بخش فولاد نیز 800 میلیون تومان سرانه سرمایه‌گذاری نیاز است.

توصیفیان تصریح کرد: با وجود سرمایه‌گذاری‌های کلان برای ایجاد هر شغل در این بخش‌ها باید به رسته‌هایی که مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان را به دنبال دارد توجه کرد و با رویکرد ایجاد اشتغال، مهارت آموزی، ایجاد بازار کار، حفظ اشتغال موجود و غیره برای آن برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه طرح روستا تعاون در استان همدان کلید خورد، بیان کرد: برای اجرای این طرح 90 روستا در استان همدان شناسایی شده که توانمندسازی می‌شوند.

توصیفیان بیان کرد: 20 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی و 70 میلیارد تومان تسهیلات خرد و خود اشتغال در همدان اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما