به گزارش صبح رزن،منصور ستوده در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: از ابتدای طرح نصب کنتور هوشمند، 3 هزار و 422 دستگاه کنتور هوشمند آب در سطح چاههای کشاورزی استان همدان نصب شده است.
وی بیان کرد: 2 هزار و 472 دستگاه کنتور در بخش کشاورزی، 180 دستگاه کنتور در بخش صنعت، 418 دستگاه کنتور در بخش شرب روستا، 249 دستگاه کنتور در بخش شرب شهری، 84 دستگاه کنتور در بخش دام و طیور و 19 دستگاه کنتور در بخش خدمات و سایر نصب شده است.
سرپرست شرکت آب منطقهای همدان عنوان کرد: از ابتدای طرح تاکنون، 620 دستگاه کنتور در شهرستان همدان، 301 دستگاه کنتور در نهاوند، 398 دستگاه کنتور در ملایر، 299 دستگاه کنتور در کبودراهنگ، 257 دستگاه کنتور در فامنین، 304 دستگاه کنتور در رزن، 267 دستگاه کنتور در تویسرکان، 414 دستگاه کنتور هوشمند در بهار و 562 دستگاه کنتور هوشمند در شهرستان اسدآباد نصب شده است.
وی درباره تعهد نصب کنتور در سال 96 بیان کرد: براساس هدفگذاری انجام شده باید 400 دستگاه کنتور هوشمند آب باید در استان همدان نصب شود که تاکنون 256 دستگاه نصب شده و معادل 64 درصد از هدفگذاری عملیاتی شده است.
ستوده با اعلام اینکه نصب کنتور هوشمند در چاهها جزو طرحهای احیا و تعادلبخشی استفاده از آبهای زیرزمینی همدان است، اظهار داشت: اجرای این طرح و توسعه نصب کنتور هوشمند در سطح استان همدان نیازمند همکاری و تعامل کشاورزان با شرکت آب منطقهای است.
وی عنوان کرد: نصب کنتور هوشمند روی چاههای آب سبب کنترل و نظارت بر میزان برداشت آبهای زیرزمینی استان شده و از اضافه برداشت از آبهای زیرزمینی به شدت جلوگیری میکند.
ستوده با بیان اینکه کنتور هوشمند مزایایی بالایی دارد، اظهار کرد: اساسیترین اهمیت کنتور هوشمند این است که کشاورزان دیگر بیشتر از پروانه بهرهبرداری نمیتوانند از چاهها آب برداشت کنند.
وی تاکید کرد: اگر کشاورزی بیش از میزان تعیینشده آب از چاه برداشت کند برق به صورت خودکار قطع شده و امکان برداشت آب از چاه تا زمانی که کارشناسان آب منطقهای و برق اقدام نکنند وجود ندارد.
سرپرست شرکت آب منطقهای همدان با اعلام اینکه کنتورهای هوشمند و کارتهای شارژ همچون کارت سهمیهبندی بنزین است، عنوان کرد: کشاورزان باید نسبت به نصب این کنتورها اقدام کنند چراکه تکلیفی قانونی است و کار باید اجرایی شود.
انتهای پیام
دیدگاه شما