تاریخ : 24. مهر 1396 - 14:20   |   کد مطلب: 25457
عضو مجلس شورای خبرگان رهبری گفت: صحیفه سجادیه بازرترین اثر در باب مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری صبح امروز امروز در کنگره بین‌المللی امام سجاد (ع) با بیان اینکه "اراده به اختیار" از بزرگ‌ترین مولفه‌های اجتماعی مبتنی بر مسئولیت‌پذیری است، اظهار داشت: افرادی که همه دنیا را همین دنیای مادی و سطحی می‌بینند از منظر قرآن و احادیث دینی دچار غفلت هستند.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین معرفت‌ها معرفت خداست اضافه کرد: انسانی که خدا را شناخت، بی‌هوا هر حرفی را به زبان نمی‌آورد.

نماینده بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: کسی که خدا را فراموش کرد دچار بحران هویت می‌شود و دیگر نمی‌تواند به خود و جامعه کمک کند.

حسنیی‌بوشهری اضافه کرد: کسانی که دچار بحران هویت بحران هستند، در مسائل روز مانند همین تهاجمات لفظی بیگانگان به کشور به‌جای دفاع از کشور در جبهه آنها قرار می‌گیرند.

وی افزود: مسئولیت‌پذیری در پرتو صحیفه سجادیه از اهمیت بالایی برخوردار می‌شود کتابی که ما هنوز مسلمانان قدر آن را به خوبی ندانسته‌ایم.

حسینی‌بوشهری با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه بارزترین اثر در باب یادآوری مسئولیت‌های اجتماعی مسلمانان به شمار می‌رود، گفت: زمانی که آیت‌الله مرعشی صحیفه سجادیه را برای طنطاوی در مصر می‌فرستد طنطاوی از سر تاسف برای عدم شناخت صحیفه می‌گوید؛ از بدبختی‌ها ما مسلمانان است که تاکنون اینگونه کتاب‌های دینی خود را به خوبی نشناخته‌ایم.

وی با بیان اینکه صحیفه سجادیه کتابی کامل است، افزود: طنطاوی می گوید که صحیفه سجادیه از کلام مخلوق بالاتر و از کلام خالق پایین تر است که این گفته از طرف طنطاوی که از علمای بزرگ است معانی عمیقی دارد.

حسینی‌بوشهری یادآور شد: امروز کنگره امام سجاد (ع) به یکی از رویدادهای مهم تبدیل شده که علاوه بر ایران در بسیاری از کشورها نیز برگزار می‌شود.

وی گفت: باید برای دین هزینه کنیم نه اینکه از دین برای دنیای خودمان هزینه کنیم، و باطل را بی‌ارزش جلوه دهیم و بیرق حق را برافراشته نگه داریم.

حسینی‌بوشهری تاکید کرد: بسیار مهم است که کسانی را که ملت و کشور و اسامی تاریخی را مورد تحقیر قرار می‌دهند در برابر آنها بایستیم.

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان اینکه امام سجاد (ع) سفارشات متعددی با پذیرش اشتباه و عذرخواهی در برابر اشتباهات و خطاها دارد، افزود: عذرخواهی از مردم طراوت انسان‌ها را بالا می‌برد و در باب 38 صحیفه سجادیه در این باب مطالب برجسته‌ای وجود دارد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن