به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، سید اسکندر صیدایی عصر امروز در شورای برنامه ریزی استان همدان اظهار داشت: 136 میلیارد تومان اعتبارات حقوق و مزایا و 93 میلیارد تومان نیز اعتبارات سایر در استان است که مجموعا 229 میلیارد تومان اعتبرات هزینهای در سال 96 است.
وی بیان کرد: در مهرماه بخش سایر اعتبارات هزینهای دو مرحله دارد و به طور میانگین حدود 2.5 میلیارد تومان از اعتبارات سایر به حقوق نیروهای قراردادی بر میگردد که کاملا تأمین شده و هیچ نیروی قراردادی در هیچ دستگاهی وجود ندارد که تا پایان مهرماه حقوق نداشته باشد.
صیدایی با بیان اینکه مبلغ هفت میلیارد تومان ماهانه و در اعتبارات سایر نیز 11 میلیارد تومان حقوق داشتیم که حقوقها پرداخت شده است افزود: حقوق نیروهای قراردادی از بخش سایر تأمین میشود و تقاضا و نظارت ما از دستگاهها این است تا به دلیل دو قسمتی شدن این اعتبار تحت الشعاع قرار نگیرد و پرداخت حقوق نیروها در اولویت دستگاهها قرار نگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان تصریح کرد: نیروهای طرحی که از اعتبارات عمرانی حقوق دریافت می کنند کمیته تخصیص در دو مقطع به خزانه ابلاغ کرد تا هیچ نیروی طرحی نداشته باشیم که تا پایان مهرماه حقوق دریافت نکرده باشد و بر این اساس با محدودیت نقدینگی که داشتیم سعی کردیم تا حقوق افراد تحت الشعاع قرار نگیرد.
وی با اشاره به اینکه در بحث اعتبارات تملک نسبت به دو سال اخیر برخی از ردیفها در این مدت هیچ تخصیصی نداشتند گفت: امسال برای آنها تخصیص در نظر گرفته شده است و جمعا 506 میلیارد تومان اعتبار تملک داریم که 203 میلیارد تومان آن اعتبار سرمایه انسانی است و از مبلغ 203 میلیارد تومان مبلغ 14.5 میلیارد تومان نقدی و 8.3 میلیارد تومان آن اسناد یکساله، 15.4 میلیارد تومان اسناد دو ساله بوده و 57 درصد تخصیص به استان ابلاغ شده است.
صیدایی با اشاره به اعتبار سه درصد نفت و گاز بیان کرد: مبلغ اعتبارات نفت و گاز در همدان 66 میلیارد تومان بوده که 4.7 میلیارد از آن نقدی و 2.26 میلیارد تومان به صورت اسناد یکساله است ضمن اینکه اعتبارات نفت و گاز به دلیل صراحت قانون باید به همان میزان ابلاغ شود که تا کنون حدود 50 درصد از آن ابلاغ شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان گفت: متاسفانه در مدت دو سال گذشته اعتبار ردیف متوازن وجود نداشت و امسال 158 میلیارد تومان در این حوزه اعتبار وجود دارد ضمن اینکه حدود 30 درصد تخصیص ابلاغ شده و 8.4 درصد آن اسناد یکساله 37.2 درصد اسناد دو ساله است.
صیدایی اعلام کرد: اعتبار مربوط به شاخصها سامان مییابد و فرآیند شورای برنامه ریزی را طی میکند تا استان از آن استفاده کند، این اعتبارات ماهیتا مربوط به مواردی میشود تا در توسعه اقتصادی، اجتماعی استان در نظر باشد.
وی با بیان اینکه تا سقف 50 درصد این اعتبارات با محوریت توسعه تولید و اشتغال هزینه میشود تصریح کر: وجوه در قالب کمکهای فنی اعتباری اداره شده است و استان نیز 77 میلیارد تومان در این شاخصها اعتبار دارد که در این راستا میتوانیم با نظام بانکی وارد عمل شده و از سودی که نظام بانکی برای اشتغال در نظر گرفته را تأمین کنیم تا بهره آن پایین آید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان افزود: یعنی اعتبار فنی اعتباری که در بانکها ضبط میشود به عنوان یارانه سودی که از بانکها دریافت می نند مصرف شود ضمن اینکه 77.8 میلیارد تومان اعتبار این ردیف بوده که 38.7 آن 50 درصد را شامل میشود.
صیدایی بیان کرد: در استانها صندوقی برای حمایت از محصولات کشاورزی ایجاد شده که منابع مالی خوبی دارد، دو صندوق در مجموعه جهاد کشاورزی داریم که صندوق جهاد کشاورزی و منابع طبیعی جزو آن است و میتواند حامی کشاورزان باشد.
وی با بیان اینکه برای موزه سفال لالجین یک میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است اعلام کرد: حدود 10 میلیارد تومان برای بخش کشاورزی، 16.4 میلیارد تومان از اعتبارات فنی برای صنعت و معدن و 8 میلیارد تومان به گردشگری استان تخصیص مییابد ضمن اینکه برای برخی پروژههایی که راکد مانده بود اعتباری پیشبینی شده است.
صیدایی با اشاره به پروژه های واگذاری بخش خصوصی گفت: در سال 95 قرار بود تا 66 پروژه را به بخش خصوصی واگذار کنیم که بر اساس گزارش دستگاههای استانی 235 پروژه یعنی بیش از 3 برابر و نیم سهمیه استانی به بخش خصوصی واگذار شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان اظهار داشت: سهمیه تعیین شده امسال برای واگذاری پروژه ها در همدان 77 پروژه بوده است که تا پایان شهریور ماه 120 پروژه به بخش خصوصی واگذار شده که مجموعا زا سال 95 تا کنون 355 پروژه واگذار شده ضمن اینکه 269 پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی شده است.
*طرح توسعه و اشتغال در 589 روستای همدان برگزار میشود
صیدایی با اشاره به الزام قانون بودجه 96 و برنامه ششم بیان کرد: بر روی بحث توسعه و اشتغال روستایی در بودجه 96 پیش بینی شده و در کل کشور ساماندهی حدود 5 هزار روستا طرح اشتغال و توسعه را در طول برنامه ششم باید انجام شود.
وی با اعلام اینکه 929 روستای بالای 20 خانوار را در استان همدان داریم افزود: 118 روستا در سال 96 و 589 روستا در طول برنامه ششم توسعه در استان همدان دارای سند توسعه و اشتغال می شوند که در سال اول 118 روستا در این طرح شرکت می کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان با اشاره به اینکه برای 3 برنامه مهم استان همچون جشنواره بینالمللی تئاتر کودک، بزرگداشت آقا نجفی و بزرگداشت باباطاهر اعتبارات بیشتری مورد نیاز است افزود: یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای سه برنامه پیشبینی شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما