آخرین اخبار

تاریخ : 28. خرداد 1398 - 8:04   |   کد مطلب: 26407
در سال جاری به ۴۲۰ میلیارد ریال برای تأمین و نگهداری تأسیسات آبرسانی روستایی اعتبار نیاز داریم | : در حال حاضر ۳۶ درصد از جمعیت استان همدان در روستاها زندگی می‌کنند که ۹۸ درصد از آب مورد نیاز آنها از آب‌های زیر زمینی، چشمه‌ها و قنات‌ها تأمین می‌شود | راه اندازی ۱۹ مجتمع آبرسانی در اولویت است.

به گزارش همدان پرس؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان گفت: در سال جاری به ۴۲۰ میلیارد ریال برای تأمین و نگهداری تأسیسات آبرسانی روستایی اعتبار نیاز داریم.

سید مصطفی هاشمی در جمع خبرنگاران به مناسبت آغاز هفته صرفه جویی، با بیان اینکه ۱۵۳ هزار مشترک روستایی استان از نعمت آب بهره می‌برند، عنوان کرد: در حال حاضر هیچ روستایی در استان همدان با تانکر آبرسانی نمی‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۶ درصد از جمعیت استان همدان در روستاها زندگی می‌کنند که ۹۸ درصد از آب مورد نیاز آنها از آب‌های زیر زمینی، چشمه‌ها و قنات‌ها تأمین می‌شود.

وی اظهار داشت: پنج شهرستان رزن، کبودراهنگ، بهار، فامنین و درگزین بیش از ۵۴ درصد جمعیت روستایی را دارند که بیشتر این مناطق آبرسانی شده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان عنوان کرد: در استان همدان ۴۶ ایستگاه پمپاژ میان راهی وجود دارد که ظرفیت پمپاژ آنها ۲۸ هزار مترمکعب است و برای استمرار خدمات از مجتمع‌های آبرسانی در روستاها استفاده می کنیم.

وی بابیان اینکه تعدادی مجتمع آبرسانی در استان همدان به بهره‌برداری رسیده، تعدادی اجاره شده و تعدادی از در حال بهره‌برداری است که ۵۲۲ روستا را پوشش می دهند، گفت: راه اندازی ۱۹ مجتمع آبرسانی در اولویت است چراکه این ۱۹ مجتمع ۲۰۵ روستا را پوشش خواهد داد.

مدیر عامل شرکت آبفار همدان بیان کرد: 19 مجتمع در اولویت ساخت قرار دارد که با افتتاح آن‌ها 205 روستا، معادل 177 هزار نفر از آب شرب بهره مند می شوند.

هاشمی با اشاره به برخی اقدامات این اداره در سال 97 هم بیان کرد: لایروبی و کف کنی 11 حلقه و تجهیز 23 حلقه چاه، اجرای 166 کیلومترشبکه توزیع، اجرای 81 کیلومتر خط انتقال، اجرای 7 کیلومتر خط برق، ساخت 13 باب مخزن، بهسازی 4 دهنه چشمه و 5 رشته قنات و ساخت 2 باب ایستگاه پمپاژ از کارهای مهم بوده است.

وی گفت: در حوزه ایجاد شبکه های جمع آوری فاضلاب هم مطالعات مرتبط با این حوزه در برخی از روستاها به بهره برداری رسیده و برخی دیگر در دست اجرا بوده و تعدادی طرح ایجاد تأسیسات فاضلاب هم با استفاده ازتسهیلات بانک توسعه اسلامی در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان با اشاره به اینکه سال گذشته هشت هزار و ۳۶۸ مورد حوادث آبی برطرف شد، گفت: شماره تلفن ۱۵۲۳ بدون کد آماده اطلاع رسانی در خصوص حوادث آبرسانی روستایی را اندازی شده است که در آن ۱۲ ساعت اپراتور و ۱۲ ساعت سامانه پیامگیر به مردم خدمت رسانی می‌کنند.

دیدگاه شما