به گزارش صبح رزن به نقل از ایسنا، منطقه همدان، حسن ظفری امروز در جلسه بررسي مزيت هاي خاص و ظرفيت هاي روستایي شهرستان رزن، با اشاره به اينكه بيش از 21 هزار واحد روستايي در سيل فرودين ماه دچار خسارت شده است، افزود: میزان خسارت وارده بر تمامي اين واحدها توسط اكيپ هاي ارزيابي احصا شده است.
وی ادامه داد: در21 هزار واحدي كه بر اثر سيل دچار خسارت شده، 9 هزار واحد بايد مجددا تخريب و احداث شود و 6 هزار واحد نیز نياز به تعميرات دارد و مابقي دچار آسيب جدي نشده است.
ظفری كل اعتبار و تسهيلات مورد نياز در بخش مسكن برای انجام بازسازي واحدهاي خسارت ديده را 715 ميليارد تومان عنوان كرد و یادآور شد: اين تسهيلات تماما طي دو مرحله به استان اعلام شده به طوریکه در مرحله اول 355 ميليارد تومان و در مرحله دوم 360 ميليارد تومان تسهيلات به استان ابلاغ شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با بیان اینکه تا كنون در ابلاغ مرحله اول بيش از 3 هزار و 500 واحد منجر به عقد قرارداد با سيستم بانكي شده است، خاطرنشان کرد: مابقي تسهیلات نيز با توجه به اينكه مرحله دوم طي روزهاي گذشته اعلام شده، در شرف عقد قرارداد است.
وي خط مقدم همه كارها در روستاها را دهياران و شوراهاي عنوان كرد وگفت: با توجه به اینکه دهياران مدير روستاها هستند، بايد با دعوت از مردم براي اجراي كارهاي جمعي به آنها نقش بدهند تا خود مردم در پيشرفت و توسعه روستاي خود سهيم باشند.
فرماندار شهرستان رزن هم با بيان اينكه روستاهاي شهرستان رزن ظرفيت هاي زيادي در حوزه هاي مختلف براي توسعه دارند كه نيازمند همت دهياران و اعضاي شوراي اسلامي روستاها است، گفت: وجود پتانسيل هاي فراوان گردشگري، كشاورزي و دامداري از مزيت هاي مهم روستاهاي شهرستان رزن است.
سیدرضا سلامتي با اشاره به ظرفيت هاي كشاورزي شهرستان رزن افزود: شهرستان رزن در توليد رازيانه مقام نخست كشور و در تولید دو محصول گندم و سيب زميني مقام اول استان را دارد.
وي با بيان اينكه توجه به منطقه گردشگري بقراطي و همچنين وجود بناهاي تاريخي در اين شهرستان مي تواند زمينه جذب گردشگر را فراهم كند، یادآور شد: توجه به مزيت هاي يك روستا بايد در راستاي توسعه اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي تدوين شود.
دیدگاه شما