به گزارش صبح رزن،احمد توصیفیان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: به منظور تحقق اهداف و سیاست های کلی اقتصاد مقامتی، آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در آبان ماه سال ۱۳۹۶ به تصویب هیات وزیران رسید.
وی با بیان اینکه سهم این استان از تسهیلات روستایی ۳.۱۱ درصد است که اختصاص این درصد از سهمیه به استان بی سایقه بوده است، اظهار داشت: تاکنون حدود ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان از تسهیلات فوق بصورت متمرکز و استانی در چهار مرحله توزیع شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان ادامه داد: تاکنون سهم این استان در مجموع مراحل تخصیص یافته به مبلغ ۳۶۹ میلیارد تومان رسیده و بانک کشاورزی با ۱۶۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، بانک توسعه تعاون با ۶۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، پست بانک با ۶۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و صندوق کارآفرینی امید با ۷۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، در این حوزه اقدام کرده اند که بخشی از آن جهت طرح های دستگاه های حمایتی اختصاص یافت.
وی گفت: حدود ۱۸۰ میلیارد تومان طرح در بانک های عامل در دست بررسی است و در صورت ابلاغ مرحله پنجم مشکلی در زمینه اجرای طرح نخواهیم داشت و تحقق این سهم را ناشی از تعامل و همکاری خوب بانک ها، دستگاه های اجرایی با کمیته های فنی استانی و شهرستانی ارزیابی می کنیم.
توصیفیان افزود: از محل مانده اعتبار ابلاغ نشده و برگشت اقساط حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مجدد به استان سهمیه ابلاغ خواهد شد و صندوق ضمانت سرمایه تعاون آمادگی صدور ضمانت نامه جهت وثیقه های مورد نیاز طرح ها را دارد.
وی بیان کرد: از ابتدای سالجاری اطلاعات ۱۴ هزار و ۱۲۰ نفر اشتغال بخش غیرمسکن توسط ۱۶ دستگاه اجرایی در سامانه رصد ثبت و در بخش مسکن نیز سه هزار و ۹۳۹ نفر اشتغال توسط سازمان راه و شهرسازی و بنیاد مسکن اعلام شده است.
دیدگاه شما