نگاهی به کانال های خبری دو شهرستان بیندازید؛ تنها گروهی که به فکر برگزاری برنامه برای معرفی شخصیت فکری حضرت امام بود بسیجیان بودند که دو برنامه برای عموم مردم که یکی از آنها با همکاری شهرداری رزن برگزار شد، اجرا کردند.
البته همین جوانان هم می توانستند دستورالعمل های بهداشتی را بهانه کنند و تخت بخوابند اما این کار را نکردند بلکه با همکاری پایگاه های خبری دو شهرستان، سراغ روش های نوین در فضای مجازی رفتند تا هم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کرده باشند و هم در حد بضاعت خود برنامه ای نو را برای آحاد مردم اجرا کنند. اما سوال اینجاست که آیا معرفی شخصیت فکری خمینی کبیر فقط وظیفه جوانان بسیجی است؟
آیا شورای فرهنگ عمومی و دستگاههای عضو در این شورا در این زمینه وظیفه ای ندارد؟
دستگاههای دولتی و غیر دولتی با این همه امکانات و کارمند و ساختمان و خودرو و بودجه هیچ تکلیفی در معرفی بنیانگذار جمهوری اسلامی به آحاد مردم و جوانان نداشتند؟
در شرایط حال حاضر که رسانه های غربی کمر همت بر تخریب چهره ی امام و انقلاب در ذهن جوانان بسته اند آیا رواست که از سوی دستگاههای حکومتی دو شهرستان ما هیچ تلاش درخوری برای تبیین سیره امام صورت نگیرد؟
آیا واقعا هیچ راهی وجود نداشت که هم مسائل بهداشتی رعایت شود و هم برنامه ای مفید برگزار شود؟ پس کی قرار است از ظرفیت فضای مجازی استفاده شود؟ چه تلاشی از سوی دستگاهها برای استفاده از این ظرفیت صورت گرفت؟
مطمئن باشید اگر تلاشی میشد حتما نتیجه می داد. حضرت روح الله که تا آفریقا و آمریکای جنوبی رهرو و پیرو دارد در مملکت خود اینگونه در غربت است که حتی ادارات حکومتی نیز برای معرفی او کاری نمی کنند.
ابوذر محمدی
دیدگاه شما