به گزارش صبح رزن،دکتر رشید حیدری مقدم روز سه شنبه در جلسه اعضای ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: از نیمه بهمن ماه سال گذشته خطر همه گیری کرونا احساس و در جلسه شورای تامین استان این موضوع اطلاع رسانی شد.
وی بیان کرد: سه نقشه برای عبور از این بیماری پیش بینی شد که نخست استفاده از ۷۰۰ تخت، سپس یک هزار و ۵۰۰ و در ادامه ۲ هزار ۴۰۰ تخت بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه نخستین مورد مثبت کرونا در ۲۶ بهمن در همدان ثبت شده است اظهار داشت: این فرد در قم مبتلا شده و به همدان سفر کرده بود که در نهایت جان باخت.
وی افزود: سه هزار و ۱۰۵ تخت بیمارستانی در همدان وجود دارد که در صورت مدیریت نکردن ویروس کرونا، بیمارستان های استان جوابگوی بیماران نخواهد بود و دانشگاه علوم پزشکی همدان جنگ خود با این ویروس را از خانه بهداشت با انجام غربالگری آغاز کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآوری کرد: آغازین روزهای همه گیری کرونا، سامانه ۳۱۴۳ با ۶۰ خط تلفن برای مشاوره به شهروندان در نظر گرفته شد تا بخشی از مشکلات و بار بیماری را کاهش دهد.
حیدری مقدم گفت: هشت هزار تخت در بخش قرنطینه فعال شد که تاکنون نیازی به استفاده آن نشده است همچنین در هر روستا ستاد کرونا با حضور اعضای شورا اسلامی، دهیار بهورز و امام جماعت تشکیل شده است تا شیوع این ویروس را در روستا مدیریت کند.
وی ببان کرد: بیمارستان سینا به عنوان مرکز بستری بیماران کرونایی پیش بینی شده بود با این وجود از هیچ یک از شهرستان های استان به علت داشتن امکانات و تجهیزات لازم، یک بیمار جابجا نکردیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: ۵۰ طغیان بیماری کرونا تاکنون در همدان داشتیم و طبق بررسی های صورت گرفته ۵۱ درصد مبتلایان در تماس خانگی و ۴۱ درصد در دورهمی ها به این بیماری گرفتار شدند و هشت درصد کارمندانی بودند که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکردند.
بر اساس اعلام سیما ساداتلاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۵۹ هزار و ۶۵۲ نفر تا ۲۳ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۲۰۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۳۲ نفر رسیده است .
دیدگاه شما