به گزارش صبح رزن به نقل از ایرنا، سردار «سلمان امیری» روز یکشنبه در شورای راهبردی وضعیت تصادف استان همدان، افزود: وضعیت دوربین های هوشمند ترافیکی و ثبت تخلف سرعت در شهرهای رزن، کبودرآهنگ و ملایر به نسبت خوب است و در شهرستانهای بهار و فامنین تاکنون اقدامی برای نصب دوربین های نظارتی و کنترل ترافیکی نشده است.
وی اظهار داشت: آمار سوانح رانندگی درون شهری منجر به فوت استان همدان از ۴۸ فقره در هشت ماه نخست سال گذشته به ۳۳ فقره در مدت مشابه امسال کاهش یافته و آمار متوفیان این سوانح نیز طی این مدت از ۴۹ نفر با ۱۴ مورد کاهش به ۳۵ نفر رسیده است.
وی افزود: میزان سوانح جرحی درون شهری نیز طی این مدت با ۱۹ درصد کاهش از یک هزار و ۹۴۹ فقره به یک هزار و ۵۸۱ فقره رسیده و تعداد مجروحان این سوانح نیز در هشت ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد کاهش یافته است.
فرمانده انتظامی استان همدان بیان کرد: میزان سوانح خسارتی درون شهری نیز از یک هزار و ۹۲ مورد در هشت ماه نخست سال گذشته، امسال به ۸۸۸ فقره کاهش یافته است.
رییس پلیس راه استان همدان نیز دراین جلسه گفت: استان همدان دارای پنج هزار و ۴۳۸ کیلومتر راه ارتباطی شامل ۸۵ کیلومتر آزاد راه، یک هزار و ۵۴ کیلومتر راه فرعی، ۹۴۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه و سه هزار و ۳۵۹ کیلومتر راه روستایی است.
سرهنگ «رضا عزیزی» افزود: میزان تردد محورهای ارتباطی استان در سال گذشته ۱۴۳ میلیون ۲۴۹ هزار مورد بوده که در هشت ماه نخست امسال با ۱۷ درصد کاهش به ۱۱۹ میلیون و ۶ هزار تردد رسیده است.
وی ادامه داد: در ۲۴۸ فقره سانحه فوتی هشت ماه ابتدایی سال گذشته، ۳۰۶ نفر جان خود را از دست دادند که این آمار در هشت ماه نخست امسال به ۱۸۳ فقره تصادف و فوت ۲۱۸ نفر کاهش یافته است.
رییس پلیس راه استان همدان بیان کرد: سال گذشته یک هزار و ۷۵۵ فقره سانحه در محورهای ارتباطی استان روی داده که آمار وقوع سوانح رانندگی در سال جاری حدود ۲۹ درصد کاهش داشته است.
سرهنگ عزیزی با بیان اینکه تصادفهای خسارتی در استان همدان نیز ۵۸ درصد کاهش داشته است، اظهار داشت: مجموع سوانح رانندگی منجر به فوت، جرح و خسارت ۲ هزار و ۵۷۳ فقره معادل ۴۶ درصد از ابتدای سالجاری تا پایان آبان در مقایسه با مدت مشابقه سال قبل کاهش داشته است.
رییس پلیس راه استان همدان افزود: ۴۵ درصد عامل بروز سوانح رانندگی، بی توجهی راننده به جلو، ۱۶ درصد ناتوانی در کنترل خودرو ناشی از سرعت غیرمجاز، ۱۳ درصد رعایت نکردن حق تقدم، ۱۳ درصد انحراف و تجاوز به چپ، سه درصد خستگی و خواب آلودگی، سه درصد سرعت غیر مجاز و هفت درصد نیز سایر تخلف ها است.
وی ادامه داد: بیشترین تصادفات جاده ای استان همدان از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به علت بازگشت مردم از سر کار و خستگی ناشی از فعالیت روزانه روی می دهد و حدود ۶۹ درصد مجموع سوانح جاده ای نیز حدفاصل ساعت ۱۲ تا ۲۴ اتفاق می افتد.
دیدگاه شما