آخرین اخبار

تاریخ : 27. تير 1391 - 13:15   |   کد مطلب: 426
شماره امروز روزنامه همدان پیام در بخش صندلی سرد به معرفی حجت الاسلام و المسلمین محمدی پرداخت.

به گزارش صبح رزن،روزنامه همدان‌پیام بیش از یک ماه است که در بخش «صندلی سرد» اقدام به معرفی سرمایه‌های انسانی استان در عرصه‌ها و زمان‌های مختلف در داخل و خارج از استان می کند. در صندلی سرد که بهانه آن رفتن پیریایی از استانداری همدان و معرفی فرد جدید برای استانداری بود چهره‌های مطرح استان که امروز در داخل و خارج از استان مشغول به فعالیت هستند، معرفی می شوند.شماره امروز روزنامه همدان پیام در بخش صندلی سرد به معرفی حجت الاسلام و المسلمین محمدی پرداخت.

به گزارش صبح رزن، روزنامه همدان پیام در شماره امروز خود نوشت:

حجت‌الاسلام و المسلمین اصغر محمدی رئیس اسبق دادگستری کل استان همدان در سال 1339 در شهرستان رزن به دنیا آمد بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی وارد حوزه علمیه شد.
وی دارای مدرک تحصیلی دکترای فقه و حقوق است اما تخصص وی در زمینه حقوق کودکان می‌باشد.
محمدی در سال 1359 وارد فعالیت‌های قضایی شد. دادیار دادسرای عمومی نهاوند، دادیار دادسرای انقلاب نهاوند، دادیار دادسرای عمومی همدان، دادیار ناظر زندان‌های همدان، مدیرکل اداره فرهنگی زندان همدان، رئیس دادگاه صلح مستقل کبودراهنگ، دادیار دادسرای عمومی قم، دادیار ناظر دادسرای عمومی و انقلاب قم، مسئول دفتر نمایندگی معاونت فرهنگی سازمان زندان‌های کشور مستقر در قم، رئیس دانشگاه صلح مستقل رزن، رئیس دادگستری رزن و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رزن از سوابق اجرایی حجت‌الاسلام محمدی است.
وی با تحصیلات دانشگاهی در زمینه فقه و حقوق خصوصا در زمینه حقوق کودکان به چاپ چندین مقاله اقدام کرده است.
وی همچنین دارای تحصیلات حوزوی و از طلاب قم است که دارای 82 جلد کتاب چاپ شده از جمله «شرح مکاسب شیخ انصاری»، «شرح کفایه‌الاصول مرحوم آخوند»، 10 رساله فقهی از جمله «شرح قانون دیات»، «علی فی القرآن»، «امام حسین (ع)» و «لایحه دفاعیه از حضرت زهرا (س)» از جمله آنهاست. وی همچنین 27 مقاله خانواده نیز به چاپ رسانده است.
حجت‌الاسلام محمدی مدتی هم امام جمعه موقت قروه در جزین، رئیس دادگستری شهرستان اسلامشهر، رئیس دادگستری شهرری، قاضی ماده صد شهرداری اسلامشهر و قاضی ماده صد شهرداری ری بود.
وی از سال 1366 تا 1370 در همدان بود و رئیس کل دادگستری همدان، رئیس شعبه اول دادگاه‌های عمومی و انقلاب همدان، رئیس دادگاه تخلفات اداری دادگستری استان همدان، مدیر تعزیرات حکومتی رزن و قاضی ماده صد و 77 شهرداری همدان بود.
وی پس از مدتی معاون قضایی دادگستری تهران، دادرس دادگاه عمومی تهران، رئیس مجتمع قضایئی نارمک (مدرس) رئیس شعبه 612 کیفری تهران مستقر در مجتمع قضایی رسالت، مدیرکل تهیه متون اداره کل آموزش معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه، نماینده معاونت آموزش و تحقیقات در هیأت علمی پزشکی قانونی کشورهای اسلامی در پزشکی قانونی تهران و عضو هیأت رئیسه کنگره پزشکی قانونی کشورهای اسلامی بود.
از دیگر مسئولیت‌های وی پس از انقلاب اسلامی ایران تاکنون می‌توان به مسئول کمیسیون‌های آموزشی اداره کل آموزش، تدریس در دانشگاه‌های همدان و تهران، رئیس شعبه سوم دیوان عدالت اداری، مستشار تجدید نظر دیوان عدالت اداری، عضوی از اعضای بازرسی از دفاتر دیوان، سرپرست و مدیرکل اداره آموزش دیوان عدالت اداری، رئیس شعبه 32 دیوان عدالت اداری، مستشار شعبه تشخیص دیوان، رئیس شعبه سی و پنجم دیوان عدالت اداری، قاضی اظهارنظر نهایی پرونده‌های ماده 18 دیوان عدالت اداری، رئیس شعبه 18 دیوان عدالت اداری و مدیرکل کمیسیون 10گانه دیوان عدالت اداری اشاره کرد.
در زمان ریاست حجت‌الاسلام محمدی در دادگستری کل استان همدان به دلیل اینکه دادگاه‌ها عام محسوب می‌شد رئیس دادگستری به عنوان دادستان هم بود و از اختیارات زیادی برخوردار بود.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی از چهره‌های ارزشی استان است که در طول سال‌ها خدمت در حوزه قانون در شرایط مختلف حضور داشته است و سال‌ها در دادگاه‌های مختلف استان و خارج از استان به قضاوت پرداخته است.
او امروز چهره‌ای از حوزه قوه قضاییه است که مسئولیت‌های خطیری را در سال‌های پس از انقلاب اسلامی ایران در استان همدان داشته است.
وی همچنین چند سالی در دبیرستان‌های شهرستان‌های استان همدان تدریس کرده است و مسئول فرهنگی جبهه‌های غرب محور سرپل‌ذهاب و مسئول کمیته فرهنگی در جهاد سازندگی شهرستان‌های مختلف استان همدان بوده است که در دوره هشتم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزیه انتخابیه همدان و فامنین کاندیدا شد ولی نتوانست به مجلس راه یابد.

دیدگاه شما