به گزارش صبح رزن،محمد نظرپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه ارزش بیولوژی تخممرغ بسیار بالاست، افزود: درصد قابلیت جذب این ماده در بدن، 93.7 درصد است و باید بیشتر در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی افزود: تخممرغ مقدار مواد مغزی بیشتری را نسبت به انرژی تأمین میکند و در کمک به لاغر شدن افراد بسیار مؤثر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه کشور ایران با تولید 768 هزار تن تخممرغ رتبه 12 تولید در جهان را دارد، افزود: ایران در بین کشورهای آسیایی، رتبه پنجم تولید تخممرغ را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: 80 درصد تخممرغ کشور در هشت استان، تهران، البرز، اصفهان، همدان، قزوین، خراسان رضوی، قم و آذربایجان شرقی تولید میشود.
نظرپور سرانه مصرف تخم مرغ در استان همدان را 90 کیلو دانست و گفت: یک واحد پرورش پوست تخمگذار با ظرفیت 100 هزار قطعه، تنها واحد تولیدکننده پودر تخممرغ در کشور با ظرفیت تولید 90 تن جذب در روز و یک اتحادیه مرغ تخمگذار با چهار تعاونی در استان همدان فعال است.
وی به اهداف پیش رو در راستای پرورش مرغ تخمگذار پرداخت و افزود: کاهش ضریب تبدیل دان به تخممرغ، کاهش درصد تلفات در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار، افزایش تولید تخممرغ در یک دوره تخمگذاری، افزایش مصرف سرانه تخممرغ در بین مردم، تجهیز و نوسازی واحدهای موجود و توسعه واحدهای پرورش مرغ تخممرغ در استان از مهمترین اهداف به شمار میرود.
دیدگاه شما