تاریخ : 30. دى 1392 - 16:08   |   کد مطلب: 6034
مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ؛
مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ایجاد سردخانه بالای صفر در این استان برای نگهداری محصولات فسادپذیر اولویت است.

به گزارش صبح رزن،ˈمحمد شهسواریˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایجاد این سردخانه ها در شمال استان شهرستان های رزن، کبودراهنگ و اسدآباد ضروری است.

وی اظهار داشت: ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولاتی نظیر سیب زمینی، سیر، گردو، یونجه و محصولات صیفی در استان از دیگر اولویت ها است.

وی ادامه داد: تولید گوجه فرنگی در اسدآباد از دیگر ظرفیت هایی است که باید زمینه فرآوری آب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی ایجاد شود.

وی بیان کرد: تولید انواع خشکبار از میوه های هسته دار و بی دانه و تولید کودهای بیولوژیک به صورت صنعتی و ورمی کمپوست از دیگر اولویت های کشاورزی استان است.

مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اهمیت احداث واحدهای صنایع تبدیلی در استان گفت: برای راه اندازی این واحدها 80 درصد هزینه طرح به صورت تسهیلات کم بهره به متقاضیان پرداخت می شود.

شهسواری در ادامه تعداد واحدهای صنایع تبدیلی استان همدان را 327 واحد عنوان کرد و گفت: شهرستان ملایر با 130 واحد بیشترین و فامنین با شش واحد کمترین تعداد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان را دارند.

وی یادآور شد: با فعالیت این واحد ها سه میلیون و 980 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در کارخانه ها جذب شده و دو میلیون و 860 هزار تن محصول تولید می شود.

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن