به گزارش صبح رزن،ˈمحمد نظرپورˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از راه اندازی یک واحد جدید پرورش بوقلمون در همدان خبر داد و افزود: با فعالیت این واحد 10 هزار قطعه به میزان تولید بوقلمون این استان اضافه شد.
وی اظهار داشت: علاوه بر دو واحد فعال پرورشی در همدان چهار واحد پرورش بوقلمون نیز در شهرستان های رزن، ملایر، همدان و فامنین فعال است و از ابتدای سال جاری تاکنون 300 تن گوشت بوقلمون در این استان تولید شده است..
وی بیان کرد: پیش از این از گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ کمتر استقبال می شد در حالی که اکنون با فرهنگ سازی های انجام شده شهروندان علاقه بیشتری نسبت به خرید این گوشت دارند.
وی ادامه داد: تولید گوشت بوقلمون به اندازه نیاز مردم همدان بوده و ارسال گوشت بوقلمون به خارج از استان صورت نمی گیرد درحالیکه پرورش بوقلمون برای علاقه مندان به صنعت دام و طیور کاری بسیار پر بازده و پر سودی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه گفت: بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش داده و آرامش و سرحالی ایجاد میکند واز سرطان جلوگیری نیز میکند، همچنین ترشح هورمون تستوسترون را افزایش داده و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
نظرپور اضافه کرد: فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید 80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر است.
وی اظهار داشت: در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.
وی در ادامه از وجود شش واحد صنعتی پرورش بوقلمون پرواری در استان همدان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید این واحدها 17 هزار قطعه است.
دیدگاه شما