آخرین اخبار

تاریخ : 21. خرداد 1393 - 13:38   |   کد مطلب: 8150
واحدهای پرورش بوقلمون استان در شش واحد در شهرستان های رزن، ملایر، همدان و فامنین در حال فعالیت هستند.

به گزارش صبح رزن،ˈمحمد نظرپورˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای پرورش بوقلمون استان در شش واحد در شهرستان های رزن، ملایر، همدان و فامنین در حال فعالیت هستند.

وی اظهار داشت: پیش از این از گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ کمتر استقبال می شد در حالی که اکنون با فرهنگ سازی های انجام شده شهروندان علاقه بیشتری نسبت به خرید این گوشت دارند.

وی ادامه داد: تولید گوشت بوقلمون در داخل به اندازه نیاز مردم همدان بوده و صادرات گوشت بوقلمون به خارج از استان صورت نمی گیرد.

وی همچنین اضافه کرد: پرورش بوقلمون برای علاقه مندان به صنعت دام و طیور، کاری بسیار پر بازده و پر سودی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه گفت: بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می‏‏دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏کند، از سرطان جلوگیری می‏کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می‏دهد و سیستم ایمنی را تقویت می‏کند.

نظرپور با بیان اینکه فسفر 80 درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن است اضافه کرد: فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو است .

وی اظهار داشت: در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.

شش واحد صنعتی پرورش بوقلمون پرواری با ظرفیت تولید 34 هزار قطعه در استان همدان فعال است .

دیدگاه شما