به گزارش صبح رزن،اسدالله بداغی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به اینکه نیاز اصلی سد شنجور رزن اعتبار است، اظهار کرد: تاکنون برای سد شنجور رزن 16 میلیارد تومان هزینه شده و برای اتمام با تعدیل های روز به 16 میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه سد شنجور رزن 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: سال گذشته پنج میلیارد تومان اعتبار و چهار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای این پروژه در نظر گرفته شده بود که دو میلیارد و 600 میلیون تومان معادل 53 درصد از اعتبارات تخصیص پیدا کرد.
بداغی تصریح کرد: امسال نیز برای این پروژه پنج میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و به دنبال این هستیم تا سه میلیارد تومان اوراق مشارکت برای پرداخت بدهی به پیمانکار برای پروژه سد شنجور رزن تخصیص یابد.
وی عنوان کرد: در صورت تخصیص کامل اعتبارات، بدنه و آبگیر پروژه سد شنجور رزن اجرایی می شود و می توان تا پایان سال سد را آبگیری کرد در غیر این صورت زمان و هزینه اجرایی پروژه بیشتر می شود.
بداغی تاکید کرد: آبگیری سد به معنای اتمام کامل پروژه نیست ولی برخی اقدامات از جمله ابزار دقیق، مکانیکال و سرریز سد بعد از آّبگیری نیز قابل اجرا است.
مدیر پروژه سد شنجور رزن اظهار کرد: هم اکنون دو میلیارد و 700 میلیون تومان به پیمانکار و 400 میلیون تومان به مشاور طرح بدهی داریم که امیدواریم با تخصیص اعتبارات امسال این بدهی ها نیز پرداخت شود.
وی با اشاره به این که سد شنجور رزن از نوع سنگریزه ای با هسته رسی و حجم مخزن سد پنج میلیون متر مکعب است، افزود: این سد ظرفیت ذخیره پنج میلیون متر مکعب آب را دارد که از این میزان سه میلیون متر مکعب در بخش صنعت و دو میلیون متر مکعب در بخش شرب مصرف می شود.
بداغی با اشاره به اینکه تنها مشکل این پروژه تامین منابع مالی است، تصریح کرد: ساخت این سد موجب بهبود آبیاری 200 هکتار از اراضی کشاورزی منطقه می شود.
به گزارش تسنیم؛ سد شنجور رزن همچون سایر پروژه های عمرانی استان همدان با مشکل تامین اعتبار دست و پنجه نرم می کند، این پروژه براساس اعلام مسئولان و فرماندار وقت شهرستان رزن قرار بود در سال گذشته به بهره برداری برسد.
به علت کمبود اعتبارات و عدم تخصیص کامل بودجه، این پروژه با روند کندی در حال انجام بود، اما گویا امسال پروژه سرعت مطلوبی گرفته و پروژه در حال اجراست.
دیدگاه شما