به گزارش صبح رزن،حسینی با بیان اینکه 25 واحد صنعتی با بدهی معوق بیش از 1 میلیارد ریال در شهرستان شناسایی شده که از این تعداد 8 واحد در خصوص بدهی بانکی خود تعیین تکلیف شده اند،ادامه داد:با پیگیری صورت گرفته و رایزنی با مدیریت بانکهای عامل استانی در 3 ماه نخست سالجاری 8 واحد صنعتی شهرستان را که به دلیل بدهی بانکی غیر فعال شده بودند، با استهمال در بازپرداخت مطالبات بانکی تعیین تکلیف شدند و این اقدام منجر به ایجاد و احیاء 101 فرصت شغلی پایدار شد.
حسینی با اشاره به برخی اقدامات منفی در برخی دستگاهها نسبت به مصوبات دولت یا شورای اشتغال شهرستان تاکید کرد:در مقابل چنین حرکتهایی با تمام توان می ایستیم و اجازه نمی دهیم تصمیمات دولت و مجموعه فرمانداری به سخره گرفته شود.
وی همچنین با اشاره به ارائه لایحه خروج از رکود غیر تورمی دولت به مجلس از مدیران و کارشناسان اشتغال شهرستان خواست که با برنامه ریزی دقیق و کاربردی در راستای اجرای این سیاست ها باشند.
حسینی افزود:علی رغم تلاش های صورت گرفته در گذشته آمار اشتغال در شرستان رزن مطلوب نیست و نرخ 13/8 درصد بیکاری رتبه دوم بیکاری در استان را برای شهرستان رزن به همراه داشته است که با توجه به وجود ظرفیت های فراوان در حوزه های کشاورزی، صنعت و معادن غنی و پتانسیل های ویژه گردشگری شهرستان این نرخ از بیکاری توجیه پذیر نیست.
سرپرست فرمانداری رزن همچنین با تاکید بر پیگیری جدی اداره کار تعاون و امور اجتماعی و صنعت و معدن در راستای تعیین تکلیف واحدهای باقی مانده این اقدام را تسهیل کننده ی برنامه ریزی های آیبنده دانست.
اسکندری مدیر اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی میزان اعتبار شهرستان رزن از محل اعتبارات توسعه ی مشاغل خانگی را 734 میلیون تومان معادل 5 درصد اعتبار این بخش در استان عنوان کرد.
دیدگاه شما