به گزارش صبح رزن به نقل از کیهان و میدان 72،همایش «ما نگرانیم» عصر چهارشنبه با محوریت دغدغههای مقام معظم رهبری با حضور جمعی از فعالان سیاسی و فرهنگی در دارالمومنین همدان برگزار شد.
سردار جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز و مجتبی شاکری عضو شورای شهر تهران، سخنرانان این مراسم بودند. در این مراسم که به همت جمعی از اصولگرایان استان همدان تشکیل شده بود، به مباحثی چون «فرهنگ نقدپذیری»، «امر به معروف و نهی از منکر»، «ضرورت توجه به تکریم مقام زن» و همچنین «دلیل برخی مخالفتها با اجرای این طرح در شهرداری تهران» و «فرهنگ حجاب و عفاف» پرداخته شد.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان همدان در این همایش با ابراز خرسندی از دغدغهمندی مردم فهیم همدان در ارتباط با مسائل فرهنگی اظهار کرد: اعتقاد به گفتمان مقام معظم رهبری یکی از مسائلی است که در لایه های مختلف کشور باید به آن توجه شود.
حجتالاسلام مصطفی رستمی توجه به رویکرد اعتدال و تکلیفگرایی را یکی از ضروریات دانست و افزود: داشتن خوف اجتماعی نسبت به مسائل پیرامون و حساسیت بر روی معضلات و آسیبهای اجتماعی ـ فرهنگی یکی از مسائلی است که باید مورد توجه باشد. وی تهاجم فرهنگی را مهمترین نگرانی رهبر معظم انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: دغدغههای ایشان در حوزه فرهنگ آن قدر جدی است که بارها و بارها شاهد تکرار آنها بوده و هستیم.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان همدان با اشاره به حرکت شهرداری تهران مبنی بر طرح تکریم بانوان، آن را در راستای تکریم شخصیت بانوان برشمرد و اظهار کرد: این حرکت درست با هدف تکریم باورهای دینی انجام شده است.
حواشی همایش ما نگرانیم
این همایش البته با حواشی جالبی نیز همراه بود:
* حضور مردم علاقهمند به مباحث و دغدغه های فرهنگی در این همایش تا بدان جا بود که در همان دقایق اولیه ساعت همایش سالن محل برگزاری برنامه پر شده و علاوه بر اضافه شدن صندلیهای جدید و انداختن فرش بر روی زمین برای نشستن، دهها نفر ایستاده مراسم را دنبال کردند.
* پخش کلیپی از فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مسائل فرهنگی و همچنین سخنان سیدحسن نصرالله در مورد تأثیر رهبری امام خامنهای(مدظله العالی) زینتبخش ابتدای این مراسم شد تا میهمانان از راه برسند.
* علاوه بر مردم حاضر در مجلس، چهرههایی از فعالان فرهنگی استان، مدیران فعلی و سابق استان در این همایش دیده میشد. دکتر کارخانهای نماینده مردم همدان در مجلس، حجت الاسلام حسینی مجد امام جمعه اسدآباد، حجتالاسلام آزادیخواه مدیرکل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزههای علمیه سراسر کشور، حجتالاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان همدان، حجتالاسلام موسوی عضو شورای شهر همدان، رضا غلامی خجسته عضو شورای شهر همدان، محمود احدیان معاون اجرایی ستاد برگزاری نماز جمعه همدان، جمعی از مسئولان سابق استان و اعضای سابق شورای شهر همدان و… از جمله حاضران در این مجلس بودند.
* وقتی مجری برنامه جمع را از سوابق حجتالاسلام شجونی آگاه کرد و ایشان را برای سخنرانی به روی سن دعوت کرد، وی در ادامه سخنان مجری برنامه گفت «آخریاش را هم بگو، جهنمی نیز هستم»!
* حجتالاسلام شجونی در ابتدای سخنان خود خطاب به جمع گفت: «این سالن خیلی گرم است اما از جهنم بهتر است، ما را که آخر رئیس جمهور به جهنم حواله دادهاند».
* وی در ادامه سخنانش با ابراز تأسف از اینکه برخی نگذاشتند حجتالاسلام نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس برای سخنرانی به همدان بیاید،از این موضوع ابراز گلایه کرد.
* وقتی مجری برنامه به خاطر ضیق وقت، از حجتالاسلام شجونی خواست به مباحث دیگر نپردازند، ایشان در پاسخ به مجری گفت «مثل اینکه ما را دعوت نکردهاند، شما را دعوت کردهاند».
* مجری از حضار خواست برای ادامه بحث، سخنرانان مراسم را تشویق کنند که این موضوع با انتقاد یکی از حضار مواجه شد و خواست به جای تشویق، در این محفل صلوات فرستاده شود که همه از این پیشنهاد استقبال کردند.
* کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس نیز از مقاله وزیر امور خارجه در روزنامه لوموند انتقاد کرد و گفت: ظریف در این مقاله خطاب به غرب گفته که «ما آمده ایم با کاهش توانمندی های خود، از شما رفع نگرانی کنیم و در مقابل میخواهیم شما ما را به رسمیت بشناسید».
* وقتی مجری به دنبال مدیریت زمان بود، کریمی قدوسی خطاب به جمع گفت «نمیخواهید بدانید که مذاکره هستهای به کجا انجامیده» که با استقبال مردم از دانستن در این باره مواجه شد.
* ارائه آخرین توافقات هسته ای از سوی کریمی قدوسی به جمع، سبب ناراحتی و نگرانی آنها شد به طوری که برخی از شدت عصبانیت در بهت و سکوت بودند.
* حمل پلاکاردهایی با مضمون «آقای رئیس جمهور! کشتار امروز غزه نتیجه ۶۰ سال مذاکره است» و «دولتی که خود را در قبال دین مردم مسئول نمیداند لطفاً منتقدان را به جهنم نفرستد» نیز در نوع خود جالب توجه بود.
* اهدای لوح تقدیر به شهردار تهران به خاطر اجرای طرح اکرام بانوان از سوی شورای هماهنگی اصولگرایان نیز از دیگر بخش های این مراسم بود.
* در پایان نیز یادمان همایش «ما نگرانیم» توسط سخنرانان و تعدادی از اصولگرایان حاضر در مراسم امضا شد.
عناصر فتنه ۸۸ در کابینه دولت هستند
حجتالاسلام جعفر شجونی در این همایش با بیان اینکه باید همواره در مسیر ارزشها و آرمانهای اسلام گام برداشت، از مخالفت برخی افراد و جریانها با طرف تکریم بانوان در شهرداری تهران انتقاد کرد. وی با اشاره به اینکه باید همواره نسبت به نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و استحکام بنیان خانواده حساس بود، افزود: در نظام جمهوری اسلامی نباید با اجرای این طرحها مخالفت کرده و علیه آن حرف زده شود.
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: وزیر علوم، حجتالاسلام شریعتی به عنوان رئیس دانشگاه علامه طباطبایی را به خاطر توجه به این موضوع در این دانشگاه عزل کرد در صورتی که ما توقع انجام چنین کارهایی از سوی دولت را نداریم. وی با بیان اینکه در حال حاضر عناصر فتنه ۸۸ در کابینه دولت هستند، با طرح این سئوال که مگر رژیم جدید بر سر کار آمده است، افزود: ما نمیتوانیم نسبت به این قضایا بیتفاوت باشیم.
شجونی با تأکید بر این مطلب که رویکرد اعتدال باید درعمل دیده شود، اضافه کرد: ابوموسی اشعری نیز با شعار اعتدال، امام علی(ع) را خانه نشین کرد. وی خطاب به رئیس جمهوراظهار کرد: نباید فقط با سر دادن ظاهری شعار اعتدال، جنایتکاران فتنه ۸۸ را وارد کابینه کرد و بعد وقتی به چنین رویکردهایی انتقاد میشود، منتقدان را به جهنم بفرستید.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه برخی نسبت به هشدارها و دغدغههای فرهنگی موجود در جامعه بی تفاوت هستند، این وضعیت را برای کشور به منزله سمی مهلک دانست. شجونی در ادامه با تأکید بر لزوم ادامه راه امام خمینی(ره) گفت: یک عدهای در جماران جا خوش کردهاند، اصلاً جایی که امروز دیگر در آن جا امام راحل نیست. وی با بیان اینکه اصلاحطلبانی که مسلمات اسلام را قبول ندارند، مرتد هستند، امثال آغاجری، سروش و گنجی را از این دست برشمرد و گفت: برای این ادعای خود بیش از ۳۰ دلیل میآورم.
وی با تأکید بر اینکه اگر امام(ره) زنده بودند، کلک این دسته از اصلاحطلبان را میکندند، افزود: برخی از اینها الان هم در حکومت رخنه کردهاند و باید مراقب بود. شجونی دلواپسیها و دلنگرانیهای اصولگرایان را از روی دغدغهمندی دانست و اظهار کرد: این نگرانیها در راستای توجه به منویات مقام معظم رهبری انجام میشود.
وی با بیان اینکه باید همواره تابع ولایت فقیه بود، از بیتوجهی برخی به این اصل و عدم قبول آن انتقاد کرد و گفت: «ولایت فقیه» در تورات و انجیل نیز آمده ولی برخی میگویند این اصل را در نظام اسلامی قبول ندارند و حتی میگویند در زمان امام هم قبول نداشتیم.
چرا دولت با وجود قدرت و ظرفیت بالای کشور باید التماس غرب را بکند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با بیان اینکه نگرانی نسبت به مسائل فرهنگی یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: حفظ نظام اسلامی به عنوان اوجب واجبات یکی از مصادیق توجه به فرهنگ است.
جواد کریمی قدوسی منظور از مقوله فرهنگ در بیانات رهبر فرزانه انقلاب را توجه به بینش اسلامی و جهاد دانست و افزود: یک جریان متحجر غربگرا درصدد گرفتن غیرت دینی از جوانان این مرز و بوم است پس باید بصیر و آگاه بود. وی با بیان اینکه باید همواره ادامه دهنده راه شهدا و آرمانهای آنان بود، اضافه کرد: ملت ایران از هیچ قدرتی ترس و لرز به خود راه نمیدهد مگر آن جایی که بوی خیانت را در حفظ خون شهدا و خط آنها لمس کند، پس اینجا لرزه بر اندام مردم میافتد.
وی برگزاری سلسله نشستهای «ما نگرانیم» را در راستای آگاهسازی و حساسسازی جامعه دانست و افزود: ظاهراً عدهای به دنبال تئوریزه کردن «فرهنگ تسلیم» در جامعه هستند و میخواهند فرهنگ جهاد و غیرت دینی را از این ملت بگیرند. کریمی قدوسی با اشاره به وضعیت موجود در جهان، ایران اسلامی را به واسطه وجود مبارک ولی فقیه، امنترین کشور در دنیا خواند و اظهار کرد: در حال حاضر همه دولتها در منطقه ورشکست شده و سران آنها نیز سر به خاک گذاشتهاند، اما تنها یک سر، سربلند و یک ملت سرافراز است و آن کشور ولایی ایران اسلامی است.
وی با تأکید بر اینکه دشمن خوابهای خطرناکی برای جمهوری اسلامی دیده است، ابراز کرد: البته فرهنگ مقاومت و غیرت دینی مردم ایران از یک سو و تبعیت از ولی فقیه از سوی دیگر، دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام کرده است. نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با گریزی به وضعیت غزه، از مقاومت مردم این منطقه سخن راند و افزود: مردم مسلمان غزه با وجود محاصره از همه جهت، بخاطر تأسی به فرهنگ مقاومت توانستند استکبار را تسلیم خود کنند.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی این فرهنگ را به ملتهای آزاداندیش هدیه کرده است، با ابراز تأسف از عدم توجه دولتمردان به استعدادهای جمهوری اسلامی و الگو بودن آن در جهان، اضافه کرد: این موضوع جای سئوال دارد که چرا دولت با وجود قدرت دفاعی، اقتصاد قوی و ظرفیت بالای کشور باید ...!
کریمی قدوسی از مقاله وزیر امور خارجه ایران در روزنامه لوموند در ۱۱ تیر ۹۳ سخن گفت و ابراز کرد: ظریف در این مقاله خطاب به غرب گفته که «ما آمدهایم با کاهش توانمندیهای خود، از شما رفع نگرانی کنیم و در مقابل میخواهیم شما ما را به رسمیت بشناسید».
وی ابراز کرد: در جریانات پس از فتنه، در جلسهای که مقام معظم رهبری با تعدادی از مسئولان داشتند، مصلحی وزیر اطلاعات دولت دهم نیز حضور داشت، رهبر انقلاب در این جمع فرمودند جریانی خارج از کشور، مرکزیت هدایت فتنه را در دست دارد.
کریمی قدوسی با بیان اینکه توجه به احیای امر به معروف، فراخوان بزرگ برای مقابله با فتنه بزرگ است، افزود: نظام سلطه فقط به دنبال گرفتن هدف استکبارستیزی از جمهوری اسلامی است. وی مذاکره با آمریکا را نه تنها سبب کسب موفقیت برای نظام ندانست که آن را عامل جرأتبخشی به دولت آمریکا در به کارگیری ادبیات اهانتآمیز علیه جمهوری اسلامی نامید.
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: در جریان مذاکرات ایران با ۱+۵، غرب با تبلیغات خود در رسانهها، مواضع جمهوری اسلامی ایران را منفعلانه و دوگانه جلوه میدهد در صورتی که امروز ایران به عنوان الگوی کشورهای آزاده اندیش جهان باید، محکم در قبال نظام سلطه بایستد. وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: اگر مسئله هستهای نیز حل و فصل شود، باز هم دشمن دست از دشمنی خود علیه نظام برنمیدارد و بهانه جدیدی را برای محدود کردن فعالیتهای جمهوری اسلامی میتراشد.
کریمی قدوسی در ادامه از مهیا بودن زمینه فعالیت القاعده در برخی از مناطق خاص سخن راند و گفت: البته ما معتقدیم با وجود یونسی به عنوان دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی، دیگر نیاز به فعالیت القاعده نیست! وی گفت: اهدافی چون حوزه افزایش مطالبات اجتماعی در حوزه اقوام، رخنه در مسائل فرهنگی و مسائل سیاسی از موضوعاتی است که نظام جمهوری اسلامی را تهدید میکند اما فریاد ما برای عزل یونسی توسط رئیس جمهور، راه به جایی نبرد.
وی از فعالیت یک اتاق فکر در دولت یازدهم خبر داد و اظهار کرد: یک ضلع آن را محمود سریعالقلم، ضلع دیگر آن را حسامالدین آشنا و ضلع بعدی آن را حسین فریدون تشکیل میدهد که ارتباط با آمریکا و انگلیس در این اتاق فکر انجام میشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با انتقاد از عملکرد وزیر امور خارجه در خوش و بش با جان کری، آن هم زمانی که مردم بیدفاع غزه زیر آتش و خمپاره بودند، گفت: بعد از ۳۰ روز از جنگ غزه، اجلاس غیر متعهدها آن هم با ظرفیت کم برگزار شد که نتیجهای نیز در بر نداشت. وی با طرح این سئوال که دولت چه طور میتواند با این قصابها بر سر میز مذاکره بنشیند، افزود: باید دولت در نوع نگرش خود به سیاست خارجی تغییر نگرش داشته باشد زیرا مظهر سیاست خارجی جمهوری اسلامی در توجه به اصل استکبارستیزی است.
کریمی قدوسی با بیان اینکه دولت باید به ظرفیتهای درون نظام توجه داشته باشد و از آنها برای پیشرفت کشور بهره بگیرد، ابراز کرد: وزیر امور خارجه باید قدرت مقاومت ایران اسلامی را بر روی میز مذاکره بگذارد .
وی از آخرین توافقات هسته ای ایران و ۱+۵ خبر داد و گفت: تبدیل آب سنگین اراک به آب سبک و همچنین تبدیل فوردو به یک سایت صرفاً تحقیقاتی از نتایج این مذاکره بود در صورتی که این مسائل جزو خطوط قرمز نظام محسوب میشد. نماینده مردم مشهد در مجلس افزود: حتی آمریکا درخواست ایران مبنی بر اینکه طراحی تبدیل آب سنگین به آب سبک طوری انجام شود که در صورت نقض تعهد از سوی غرب، دوباره امکان برگشت آن به آب سنگین وجود داشته باشد، را نپذیرفت.
وی با بیان اینکه تیم مذاکرهکننده به زودی برای امضای این توافقنامه باید در نیویورک حضور یابد، ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنان چند روز پیش خود صحبت از عدم تعامل با اسرائیل و آمریکا داشتند که این موضوع دارای یک پیام واضح به مردم و مسئولان است. کریمی قدوسی تأکید کرد: هر چند، اگر رهبر فرزانه انقلاب، توافقنامه نهایی تیم مذاکره کننده را بپذیرند به طور حتم یک مصلحت در آن وجود دارد.
وی باز هم به مسئله فرهنگ و لزوم توجه به آن تأکید کرد و با بیان خاطرهای گفت: از آیتالله یزدی نقل است که خدمت حضرت آقا رفته بودم، ایشان را نسبت به مسائل فرهنگی، فوق العاده نگران دیدم، به ایشان عرض کردم «حضرت آقا! حکم حکومتی بدهید» ایشان فرمودند «خیر»، دوباره در جریان بیان دغدغهمندی ایشان از وضعیت موجود، این خواسته را مطرح کردم ولی بازهم جواب ایشان منفی بود، دفعه سوم از ایشان پرسیدم «نکند نگرانید حکم بدهید، اجرا نکنند» که فرمودند «دقیقا همین طور است».
نماینده مردم مشهد در مجلس باید تأکید بر اینکه نباید هیچ گاه دست از حمایت رهبر و تبعیت از فرامین ایشان برداشت، راه نجات کشور را در تأسی به منویات دوراندیشانه ولی فقیه دانست.
تکریم بانون تأکید رهبر انقلاب است
عضو شورای شهر تهران در نیز در این همایش با بیان اینکه باید به مقوله فرهنگ و مولفههای آن نگاه فرآیندی داشت، اظهار کرد: توجه به این امر مهم ما را در دستیابی به اهداف مشخص، بهتر و بیشتر یاری میرساند. مجتبی شاکری با اشاره به فرآیند پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، آن را شامل «انقلاب اسلامی»، «نظام اسلامی»، «دولت اسلامی»، «جامعه اسلامی» و «تمدن اسلامی» خواند و افزود: باید با برنامهریزی صحیح و اصولی به این اهداف دست یابیم.
وی از حساسیتهای رهبر فرزانه انقلاب در بعد فرهنگی سخن راند و با اشاره به دیدار خصوصی مدیران وقت تهران در سال ۸۳ با رهبری گفت: حضرت آقا، در این جلسه نسبت به تکریم زنان به خصوص در بکارگیری آنها در موقعیت شغلی تأکید داشتند که در همین راستا شورای عالی انقلاب فرهنگی این موضوع را ابلاغ کرد.
وی اجرای طرح تکریم مقام زن در شهرداری تهران را در راستای تحقق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و افزود: طی جلسهای نسبت به انجام این طرح اجماع حاصل شد. به گفته شاکری برای اجرای این طرح، بخشنامهای در کار نبوده بلکه با تنظیم یک صورتجلسه نسبت به اجرای آن اقدام شد.
عضو شورای شهر تهران این طرح را بهترین بستر برای تکریم مقام بانوان و تحقق فرامین رهبری در این زمینه عنوان کرد و افزود: بعد از توجه به این موضوع در شهرداری تهران، جریانی آن را به «تفکیک جنسیتی» تعبیر کرد در صورتی که هدف از آن تکریم مقام بلند زن است.
وی با بیان اینکه نشریات زنجیرهای نیز از این طرح به عنوان تفکری متحجرانه و منش طالبانی و داعشی یاد کردند و بر آن دمیدند، با ابراز تأسف از آن اظهار کرد: یکی از اعضای شورای شهر تهران نیز با بیانی توهین آمیز گفت که «شهرداری را چه به تفکیک جنسیتی؛ بهتر است برود تفکیک زباله کند»!
شاکری با تقدیر و تشکر از ۲۰۰ نماینده مجلس به خاطر حمایت از اجرای این طرح به عنوان طرح تکریم مقام زن گفت: هر چه قدر در عرصه فرهنگ کار کنیم به نفع جامعه خواهد بود. وی سالم سازی در محیط ادارات را از اهداف اجرای این طرح دانست و بیان کرد: این طرح به دور از افراط و تفریط ها اجرایی میشود.
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از طرح مباحثی از سوی برخی افراد مبنی بر اینکه در مناسک حج و احرام نیز زن و مرد تفکیک نشدهاند، گفت: این موضوع چه ارتباطی با اجرای این طرح دارد. وی گسترش طرح تکریم بانوان را در جامعه ضروری دانست و افزود: سالم سازی محیط کار سبب رونق فعالیت اقتصادی نیز میشود.
شاکری با اشاره به بیانات معظم له در مورد توجه به شبیخون و تهاجم فرهنگی افزود: بعضی از مسئولان با بی توجهی به این موضوعات، نه تنها خود به کجراهه میروند که جامعه را نیز در این مسیر قرار میدهند. وی قبول کردن اصل ولایت فقیه را در گرو توجه به منویات رهبری دانست و اظهار کرد: فاصله گرفتن از اصل ولایت فقیه سبب عدم تمکین از فرامین ایشان میشود.
عضو شورای شهر تهران با گریزی به فعالیت روشنفکرانی چون بازرگان، ریاست جمهوری بنی صدر، جریان منتظری و یا ماجرای ۱۸ تیر ۷۸ تأکید کرد: تمام این جریانها در مقابل ولی فقیه ایستادند اما نتوانستند در مقابل مشروعیت و مقبولیت ولی فقیه در میان مردم ولایی جامعه راه به جایی ببرند. وی خطاب به برخی مبنی بر اینکه دیروز یار امام راحل بودند و قبل از انقلاب چنین و چنان کردهاند نیز گفت: مهم این است که الان در کدام نقطه قرار دارید وگرنه مباهات به سابقه گذشته هنر نیست.
شاکری با بیان اینکه همین گروه سبب ایجاد فتنه ۸۸ شدند، تصریح کرد: قدرت ولی فقیه، تمام نقشههای استکبار جهانی و عوامل و مزدوران آنها در داخل را خنثی کرد به طوری که در جریان فتنه ۸۸ بعد از ریزشهایی، شاهد رویشهای جدیدی برای نظام بودیم. وی مدیریت تفکر ناهنجاری فرهنگی را نیازمند دقت و تیزبینی دانست و افزود: از دل علوم انسانی مبتنی بر اومانیسم، حجاریانها رشد میکنند پس برای مقابله با این وضعیت باید نسبت به دغدغههای رهبری در ارتباط با علوم انسانی حساس و دقیق بود.
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه اگر تولید علم بومی در حوزه علوم انسانی شکل گیرد، دیگر نباید شاهد عرض اندام سروشها بود، ابراز کرد: عبدالکریم سروش با وجودی که در مدرسه علوی درس خوانده بود و علامه طباطبایی را استاد خود قلمداد میکرد، بعدها به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن در تفکر اومانیستی غرب، نه تنها قرآن را کلام خدا ندانست که اخیرا همجنسبازان را نیز تأیید کرده و آنها را دارای حقوق میداند.
وی در ادامه حضار را به خواندن نامه امام راحل در تاریخ ششم فروردین ۶۸ خطاب به منتظری ارجاع داد و گفت: در این نامه تاریخی بسیاری از مسائل برای آدمی مشخص میشود و میتواند بهترین بستر آگاهیبخشی باشد.
شاکری با بیان اینکه شرایط امروز کشور سختتر از دوران کارگزاران و دوم خردادیها نیست، ابراز کرد: دولت در همان سال نخست فعالیتش، بارها تذکرات صریح رهبری را دریافت کرده است. عضو شورای شهر تهران از ادبیات اخیر رئیس جمهور در مواجهه با منتقدان نیز انتقاد کرد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به دغدغهها و آسیبهای فرهنگی گفت: در مسائل فرهنگی نیازی به لشکرکشی نیست بلکه با تأثیرگذاری میتوان در لایههای مختلف جامعه نفوذ کرده و مردم را نسبت به مسائل حساس کرد. شاکری از اصولگرایان خواست به عنوان اقشار تأثیرگذار جامعه، متعهدانه نسبت به پیگیری دغدغه های رهبری وارد عرصه شده و توجهکنندگان به مسائل دینی را حمایت کنند.
کیهان:در این همایش «مجتبی شاکری» عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره اجرای طرح تکریم بانوان در شهرداری این شهر، گفت: تکریم زنان همواره از دغدغههای رهبر معظم انقلاب بوده اما متأسفانه تاکنون توجهی از سوی ادارات به این دغدغه نشده و حال که شهرداری تهران در این باره اقدام کرده است، برخی افراد و از جمله روزنامههای زنجیرهای آن را به تفکیک جنسیتی تعبیر کرده و عملی متحجرانه میدانند.
وی تصریح کرد: نباید بگذاریم مسئولی که با مدیریت جهادی قد علم کرده و طرح تکریم زنان را به اجرا گذاشته، سنگباران کنند بلکه حمایت حزباللهیها که خیلی خوب است، باید ادامه یابد و ائمه جمعه نیز در حمایت از طرح به اظهار نظر بپردازند.
شاکری یادآور شد: کج راههای که الان رگههایی از آن در فرهنگ وجود دارد از شرایط دوران کارگزاران و اصلاحات بدتر نیست و در همین سال اول فعالیت دولت، رهبر معظم انقلاب نسبت به وضعیت فرهنگی کشور تذکر دادند.
همچنین حجتالاسلام جعفر شجونی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز نیز در این همایش با اشاره به برخی اظهار نظرهای مسئولان دولتی مقابل منتقدان، گفت: در نظام خونبار جمهوری اسلامی توقع نداریم این گونه حرفها زده شود و ما را به جهنم حواله دهند.
وی افزود: ابوموسی اشعری به اسم اعتدال، حضرت علی(ع) را خانهنشین کرد و الان هم به کار گرفتن جنایتکاران سال 88 در دولت معنی اعتدال را میدهد؟
شجونی تأکید کرد: ما دردمند هستیم، دلواپس یعنی دردمند، من هم اصلاح طلب هستم و خواهان اصلاح بسیاری از موارد هستم.
در ادامه جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: جریان محقر غرب گرایی که امروز میخواهد امور کشور را در دست بگیرد، نیرویی در پادگان اشرف نیست که از مرز بگذرد و حمله کند و تا کرمانشاه بیاید و دفع شود، بلکه این تغییرات در سیرت و هویت است که به تدریج و آرام ایجاد میشود و باید مقابل آن ایستاد.
وی تصریح کرد: راهبردی تحت عنوان «برد-برد» که یک سوی آن آمریکا است برای ما قابل قبول نیست، چرا ما باید به شیطان بزرگ امتیاز بدهیم؟
کریمی قدوسی راهبرد دولت را بازنگری در سیاست خارجی و جایگزینی واژه کدخدا به جای شیطان بزرگ، افزایش مطالبات اجتماعی به ویژه در حوزه اقوام، رخنه در مسائل فرهنگی مانند فیلم و تئاتر و حذف ممیزی کتاب، رخنه در مسائل سیاسی مانند تطهیر و بازگشت سران فتنه اعلام کرد و گفت: این مسائل منجر به گرفتن غیرت دینی، غرور ملی و فرهنگ انقلابی میشود.
دیدگاه شما