به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)_منطقه همدان، "محمود محمدی ها" در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مدیرکل استاندارد زنجان به محض فراگیر شدن شایعه استفاده از روغن گیاهی پالم در فرآورده های لبنی از شرکت پگاه زنجان دفاع و عدم استفاده از روغن پالم را در این شرکت اعلام کرد که این موضوع باعث افزایش فروش محصولات شرکت مورد نظر شد.
وی افزود: از مدیرکل استاندارد استان همدان انتظار داشتم واحدهایی که از روغن پالم استفاده نمی کردند را به صراحت اعلام کند، در حالیکه این اتفاق در استان ما نیفتاد.
محمدی ها تصریح کرد: بر اساس مصاحبه های انجام شده توسط خبرنگاران در همدان، نتایج آزمایشات مشخص خواهد شد و امیدواریم شرکت هایی که از پالم استفاده نمی کنند، اعلام شوند تا این موضوع موجب تشویق سایر شرکت ها به عدم استفاده از روغن گیاهی پالم شود.
به گزارش صبح رزن،وی از شایعاتی که هر چند وقت یکبار برای فرآورده های لبنی منتشر می شود گلایه کرد و گفت: در سال های گذشته سناریوی مصرف وایتکس در شیر و فرآورده های لبنی بین مردم فراگیر شد و بعد از مدتی این موضوع به فراموشی سپرده شد، در حالیکه این موضوع موجب وارد شدن خسارت به صنعت شرکت های تولید فرآورده های لبنی شد.
مدیرعامل شرکت پگاه همدان گفت: شایعه استفاده از روغن گیاهی پالم در محصولات لبنی موجب گرایش مردم به سمت استفاده از لبنیات سنتی شده، در حالیکه این موضوع به نوبه خود سلامت افراد را تهدید می کند.
محمدی ها ادامه داد: سناریوی دوم مصرف روغن گیاهی پالم در فرآورده های لبنی است که به صنعت شیر کشور ضربه وارد کرد، اما برخی استان ها با تدابیر مناسب مدیران دستگاه های اجرایی، موفق به تنویر افکار عمومی شدند و اجازه ورود خلل به صنعت شیر استان شان را ندادند.
وی با بیان این مطلب که روغن گیاهی پالم در شرکت پگاه استفاده نمی شود، گفت: بر اساس قوانین استاندارد برای تولید برخی محصولات اجازه استفاده از روغن گیاهی پالم داده شده، اما شرکت پگاه برای هیچ یک از محصولات از روغن پالم استفاده نمی کند.
مدیرعامل این شرکت، تصریح کرد: شرکت شیر پگاه یکی از بزرگترین واحدهای تولید فرآورده های لبنی در کشور محسوب می شود که سالانه هشت میلیون تن شیر تولید می کند.
وی به صادرات فرآورده های شرکت پگاه اشاره کرد و گفت: شرکت پگاه در حوزه صادرات فعال بوده و در سالجاری سعی می شود بیش از 100 میلیون دلار صادرات داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت پگاه همدان از حذف یارانه شیر برای مردم احساس نگرانی کرد و گفت: سالانه سرانه مصرف شیر برای هر نفر 50 تا 60 کیلوگرم است، در حالیکه بعد از حذف یارانه شیر میزان مصرف پایین آمد و این موضوع سلامت مردم را تهدید می کند.
وی ادامه داد: مصرف شیر و محصولات آن موجب سیری سلولی می شود که سیری سلولی سلامت افراد را تضمین می کند.
محمدی ها تصریح کرد: ورود افراد غیر متخصص به صنایع غذایی کشور کار درستی نبود که اتفاق افتاد و این موضوع موجب استفاده از 720 هزار تن روغن گیاهی پالم در محصولات غذایی شد که تنها اتهام آن به صنایع شیر وارد شد.
به گزارش ایسنا؛ بعد از برگزاری نشست خبری، خبرنگاران از خط تولید شرکت پگاه همدان بازدید کردند.
دیدگاه شما