آخرین اخبار

تاریخ : 30. بهمن 1393 - 8:46   |   کد مطلب: 12099
فرماندار رزن گفت: این شهرستان ظرفیت ها و بسترهای مناسبی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف دارد.

به گزارش صبح رزن،'فتحعلی حسینی' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: پس از برگزاری همایش سرمایه گذاری در استان و تاکید استاندار همدان بر ضرورت جلب سرمایه گذار، شهرستان رزن پذیرای سرمایه گذاران خارجی بوده است.

وی اضافه کرد: شهرستان رزن پس از برگزاری این همایش میزبان تیمی از بازرگانان کشور کره جنوبی برای سرمایه گذاری در بخش 'لنت ترمز'، سرمایه گذاران ترکیه ای برای سرمایه گذاری در بخش 'ساخت سنگ مصنوعی' و فعالان تجاری ژاپن برای سرمایه گذاری در تولید 'بخاری کم مصرف' بوده است.

وی بیان کرد: این شهرستان از نظر معادن بسیار غنی بوده و دارای 'دی کربنات کلسیم' برای تولید سنگ مصنوعی است و هم اینک ساخت سنگ مصنوعی در انحصار کشورهای عراق و ترکیه است.

فرماندار رزن در ارتباط با تولید بخاری کم مصرف نیز گفت: با اجرایی شدن این طرح کالاهای تولیدی 50 درصد کمتر از بخاری های موجود انرژی مصرف می کنند که این اقدام گامی در راستای بهینه سازی مصرف انرژی است.

حسینی اضافه کرد: علاوه بر سرمایه گذاران خارجی اقداماتی نیز برای جلب سرمایه گذاران داخلی برای سرمایه گذاری در بخش تولید کاغذ از سنگ آهن صورت گرفته که این محصول دارای قابلیت خیس و مچاله نشدن است.

وی تولید 'ریل آسانسور' و تولید 'آب معدنی' فرآوری شده را از دیگر مباحث مطرح شده برای جلب و جذب سرمایه گذار داخلی عنوان کرد.

وی با ذکر اینکه رزن بسترهای لازم برای سرمایه گذاری را دارد گفت: با وجود بحران آب در نقاط مختلف استان ولی رزن از منابع آبی مناسبی برخوردار است با این حال استفاده بهینه از این منبع خدادادی الزامی است.

فرماندار رزن بیان کرد: نزدیکی و هم مرزی این شهرستان با سه استان صنعتی اراک، قزوین و زنجان و نزدیکی به پایتخت نیز از امتیازات این منطقه برای سرمایه گذاری به شمار می رود.

حسینی اضافه کرد: این منطقه از نظر وجود معادن و ذخایر معدنی برای سرمایه گذاری رتبه دوم استان را دارد بگونه ای که هم اینک مواد معدنی نظیر 'فلدسپات'، 'سنگ آهن'، 'سنگ آهک' و 'سیلیس' با خلوص بالا از معادن رزن استخراج می شود.

وی گفت: شهرستان رزن 6.6 درصد جمعیت استان را در خود جای داده است و با توجه به پیشینه دینی و مذهبی و وجود علما و عرفای بزرگ در این خطه عالم پرور کمتر از یک درصد از جرائم استان در این منطقه رخ می دهد.

وی افزود: 17 درصد از محصولات کشاورزی استان نیز در رزن کشت می شود بگونه ای که در تولید 'رازیانه' رتبه نخست کشور و در تولید سیب زمینی مقام نخست، کشت گندم رتبه دوم و تولید عسل رتبه سوم استان را دارد.

فرماندار رزن اضافه کرد: با وجود 70 واحد مرغداری فعال و یک میلیون و 200 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره، این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید در استان را به خود اختصاص داده است.

وی اظهار کرد: با توجه به مزیت های موجود شهرستان رزن ظرفیت های لازم را برای تبدیل شدن به یک قطب تولیدی و اقتصادی دارد.

شهرستان رزن با سه بخش مرکزی، قروه و سردرود، 126 روستای دارای سکنه و در مجموع با 119 هزار نفر جمعیت در 81 کیلومتری مرکز استان قرار دارد.

دیدگاه شما