به گزارش صبح رزن،عقدس صفرپور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: شهید حسن ترک هر بار که از جبهه حق علیه باطل به خانه بازمی گشت از من می خواست هنگام اقامه برای شهادتش دعا کنم.
وی اضافه کرد: برخی روزها برای سلامتی وی و دیگر رزمندگان اسلام پنج تا هفت هزار صلوات فرستاده و آرزو می کردم اسیر دشمن نشوند.
وی با بیان اینکه هیچوقت بخاطر شهادت فرزندم به خدا گلایه نکرده ام گفت: با حضور در امامزاده عبدالله شهر همدان برای سلامتی تمامی رزمندگان دعا می کردم.
مادر شهید ترک یادآور شد: فرزندم علت تاخیر در شهادتش را ناراضی بودن من می پنداشت و آخرین باری که برای مرخصی به همدان بازگشته بود از من خواست که برای شهادتش از ته قلب دعا کنم من نیز گفتم راضی ام به رضای خدا.
صفرپور افزود: از من خواست وقتی خبر شهادتش را شنیدم همانند حضرت زینب (س) که در مصیبت از دست دادن برادر و 72 تن از شهدای کربلای صبوری کرد، تحمل داشته باشم.
وی بیان کرد: فرزندم شیفته ولایت و رهبری بود و در جلسات قرآن ضمن دعوت جوانان به گرفتن روزه در روزهای دوشنبه و پنجشنبه از آنان می خواست رهبری را تنها نگذارند.
برادر شهید سردار حسن ترک نیز بیان کرد: رابطه این شهید با پدرم به قدری صمیمی بود که پدرم وی را برادر خطاب می کرد.
محمد تقی ترک افزود: نماز شبهای این شهید و ناله های سوزناک و مناجات های شبانه ایشان نشان از عشق وی به نماز بود.
وی اظهار کرد: اثر اخلاقی و تربیتی وی بر روی افراد حاضر در جلسات قران به حدی بود که 14 نفر از شاگردان وی به درجه رفیق شهادت رسیدند.
وی با ذکر اینکه تا زمان شهادت خانواده از پست سازمانی وی خبر نداشتند گفت: با توجه به اینکه در مجلس ترحیم این شهید بر روی پرده های تسلیت سمت فرمانده طرح و عملیات سپاه همدان نگاشته شده بود همه اعضای خانواده بر این باور بودند که سمت وی اشتباه بر روی پرده نوشته شده است.
وی گفت: شهید ترک در لشکر به عارف سپاه معروف بود که این امر بیانگر دائم العبادت بودن این رزمنده دفاع مقدس است.
شهید حسن ترک در سال 1341 چشم به جهان گشود و در سحرگاه 12 اسفند سال 64 شربت شهادت را نوشید.
به مناسبت هفته خبرنگار جمعی از خبرنگاران همدان روز چهارشنبه با خانواده سردار شهید حسن ترک شهید شاخص کشور دیدار کردند.
7526/6993
انتهای پیام /*
دیدگاه شما