به گزارش صبح رزن به نقل از همدان پیام، چهرههای برجسته و شاخص استان همدان همواره در عرصههای مختلف و در حوزههای گوناگون همیشه حاضر و پیشقدم بودهاند. هستند مدیران و مسئولان و فرماندهانی که سالها در شرایط مختلف اجتماعی و سیاسی کشور با صبوری و صداقت و البته مدبرانه جامعه و فضای روانی و فیزیکی جامعه را مدیریت کردند و امروز در سنگرهای عمل و ایمان سرافراز هستند.
اما امروز سخن از مردی بسیجی و از جنس متانت است که 7 سال در کسوت فرماندهی همواره بیریا و متین در عرصههای مختلف عرض اندام کرد و الگویی برای جامعه بسیجی شد.
سردار عبدالرضا آزادی الگوی تمام عیار بسیجی و فرماندهی با شخصیتی آرام و صبور امروز بعد از 7 سال فرماندهی سپاه انصارالحسین علیهالسلام استان همدان در حالی در استانداری همدان تودیع میشود که قرار است از این به بعد در سنگری دیگر و در معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین کشور حضور یابد.
سردار آزادی تجارب با ارزش و سابقه درخشانی در عرصههای مختلف دارد و فرماندهی او در سپاه استان همدان و خدمات ارزشمندش در این نهاد قابل تقدیر و تجلیل است و در اینجا خدمات صادقانه 7 سال وی در استان همدان را ارج مینهیم و آرزوی توفیق روزافزون برای این فرمانده داریم.
سردار آزادی در حالی که شخصیتی نظامی است اما فردی کاملاً فرهنگی بود که با این حوزه انس داشت و دارای روحیه بسیجی و مخلص بود که حقیقتاً میتوان گفت بدون چشمداشت بود.
تعامل وی با خانوادههای شهدا، ایثارگران، پاسداران، بسیجیان و اقشار مردم با ملایمت و با سعه صدر بود که آرامی خاطر و لبخندی که چاشنی کلامش بود همیشه باعث آرامش قلب میشد و به نوعی سنگ صبور بسیجیان بود.
امروز در حالی این فرمانده سپاه از استان همدان تودیع میشود که همواره نشان داد در عرصه سیاسی و مدیریت فردی بابصیرت و دارای توان روشنگری خوبی بود. هیچگاه اضطراب بر چهره وی ننشست و همواره اتحاد و همدلی خود را با اقشار مختلف نمایان کرد.
هرچند وی طبق طبیعت سازمانی، شخصیتی نظامی بود و سلسله مراتب را در قواعد سازمانی حفظ میکرد، اما رفتار وی هیچگاه تند نشد و خم به ابرو نیاورد. امروز همه بسیجیان و سپاهیان استان همدان چنین شخصیت فرهنگی و با بصیرتی را الگوی رفتاری و کرداری خود قرار دادهاند که همواره مورد رهنمود وی قرار میگرفتهاند. اما به حق سردار آزادی مدیریت براساس اخلاق را عملیاتی کرد. البته وی شخصیتی بود که در حوزه رسانهها نیز همیشه با طمأنینه و دانش کامل وارد میشد و ارتباط گرم و معقولی با اصحاب رسانه استان داشت.
حال که آزادی از استان همدان میرود ضمن تجلیل از وی انتظار داریم که افرادی به جایگزینی وی در این مسیر وارد شوند که راه این سردار را ادامه دهند؛ چراکه ما امروز با توجه به جنگ نرم دشمن نیازمند چنین فرماندهانی هستیم. البته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از وجود چنین افراد با بصیرت و مخلص همیشه بهرهمند بوده و بحمدا... تمامی این شخصیتها همچون سردار آزادی به فکر تعالی نظام و اسلام هستند.
با رفتن سردار آزادی شخصیتی که فضای روانی و آرامش را بین سپاه و جامعه در استان ایجاد کرده بود، حال انتظار بر این است که سردار ابوحمزه فرمانده جدید این فضا را در تمامی عرصهها قوت بخشد.
اما شاید بزرگترین یادگار سردار آزادی در استان همدان برگزاری کنگره سرداران، فرماندهان، امیران و 8 هزار شهید استان همدان بود که در طول یک هفته رشادتهای رزمندگان اسلام به صحنه آمد و فضای دفاع مقدس را در همدان طنینانداز کرد. در این کنگره بسیاری از حقایق و زمانها به تصویر کشیده شد که درک آن برای عامه مردم دشوار بود و برگزاری این کنگره و بهرهگیری از شخصیتهای ارشد نظامی و سپاهی و همچنین ایثارگران و جانبازان در این کنگره فرصتی طلایی را برای مردم خصوصاً جوانان ایجاد کرد.
اما برگزاری یادوارههای شهدا، ساماندهی کاروانهای راهیان نور و بسیاری خدمات ارزنده دیگر نمره قبولی اوست که همیشه در یادها با عنوان سردار با متانت خواهد ماند.
با انتصاب فرمانده سپاه انصارالحسین علیهالسلام همدان به سمت معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین جمعی از تشکلهای دانشجویی استان هم از سردار عبدالرضا آزادی تقدیر کردند.
در بخشی از این تقدیرنامه آمده است: خدای را شاکریم که در فضایی تنفس میکنیم که هنوز هم مردان مرد از جنس شهدا هستند و تا آخرین لحظه نفس کشیدن خود در مقابل سوگندی که در برابر شهدا برای صیانت و پاسداری از ارزشهای الهی که در جمهوری اسلامی ایران نهادینه شده است چونان سرو ایستادهاند و در دهه چهارم انقلاب اسلامی که به دهه عدالت و پیشرفت نامیده شده است بر همان ارزشهایی تأکید دارند که از ابتدا با امام امت بسته بودند و به گفته شهید بزرگوار همت، «حاشا، گفتهاند که بسیجیان خمینی و خامنهای میدان را خالی کنند؛ عهدی جاودانه بستهاند با مولایمان تا از پرچم نهضت حسینی آن چنان که بایسته است محافظت و پاسداری کنند و تجلی ببخشند آیه شریفه «فاستقم کما امرت» را، و همواره زیر لب زمزمه میکنند شعار جنگ را که «ایستاده میمیریم».
در این استان نیز مردی از جنس مردانگی 7 سال را متواضعانه و براساس اخلاق مداری خدمت کرد که تمام وجودش ذوب در ولایت بود و نهایت وقت را برای خدمت به مردم گذاشته بود. مردی که فرمایشات آقا را همواره فصلالخطاب و محور حل و فصل امور قرار میداد و طوری عمل میکرد که موجب نزدیک شدن دلها و افزایش اخوت و وحدت بین مسئولان میشد.
آری سردار به واقع مردی مردمی بود که کارهایش صرفاً برای خدا بود ولاغیر. و این چنین است که به واقع هر آن کس که با او برخورد داشته است بر این امر صحه میگذارد.
در بخشی دیگر نیز آمده است: به واقع ارتباط خوبی بین بدنه دانشجویی و سردار بود تا جایی که همواره از وی در بین جنبش دانشجویی این قشر مطالبهگر و منتقد از فردی مورد اعتماد و دلسوز انقلاب و طرفدار حق یاد میشد و این خود گویای شخصیت وی است که چه روحیه جهادی، متواضع، فرهنگی و مردمی داشته و دارد.
و اما جدایی سردار از این استان و قبول خدمت در سازمان بسیج مستضعفین برای ما دانشجویان مایه حسرت و خوشحالی است و امیدواریم جانشین وی در این استان فردی باشد که بتواند کمبود او را در کسوت فرماندهی سپاه انصارالحسین علیهالسلام پر نماید.
سردار آزادی در تعریفی از سپاه میگوید: براساس فرامین و تدابیر بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنهای (مدظله العالی) و قانون اساسی جمهوری اسلامی، رسالت سپاه، پاسداری همه جانبه از انقلاب اسلامی در همه عرصهها و صحنههاست و به دلیل همین ماهیت همواره در مقابل مستکبران، فتنهگران و منحرفان ایستاده و برای آنها بیمآفرین و مدافع انقلاب اسلامی و مردم بوده و برای آنها امیدآفرین است سپاه همواره موجب هراس دشمنان و مایه دلگرمی دوستان است.
سپاه در حیات سی و اندی سال خود همواره دارای حرکت تحولی که اساس آن حرارت دینی، شور انقلابی و تلاش برای ساختن خود و جامعه بوده و در این مسیر توجه ویژه به تبیین شاخصهای شایستگیهای پاسداری به عنوان مبنای حرکت تعالی بخش داخلی داشته است. از جمله این شایستگیها میتوان به تعمیق معرفت دینی و بصیرتی و تحصیل مکارم اخلاقی و زمینهسازی برای ظهور اشاره کرد.
وی نقش سپاه استان همدان در سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» را اینگونه تحلیل میکند: مهمترین اقدام سپاه در استان همدان برای تحقق شعار سال یعنی «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» تهیه سندی با هماهنگی کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان برای نقشآفرینی بسیج در افزایش بهرهوری بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و خدمات فرهنگسازی برای مصرف کالاهای ساخت تولید داخل و کمک به کارآفرینی است. در این سند بسیج متخصصین همانند بسیج اساتید، مهندسین و دانشجویی نقش اساسی داشته و سازمان بسیج سازندگی بر اساس توافقات با دستگاهها فعالیتهای اجرایی در این عرصه را سازماندهی میکند.
آزادی به عنوان فرمانده سپاه همدان که بالطبع نسبت به فضای فرهنگی استان هم اشراف داشت در خصوص خلأ فرهنگی در استان معتقد است: استان همدان دارای پیشینه و زمینههای فرهنگی است و به همین دلیل استعدادهای بسیار ارزشمندی برای حرکتهای فرهنگی دارد، اما مهمترین خلأ فرهنگی استان، کمتوجهی به فرهنگ عمومی و تشکلهای فرهنگی است که بعضاً موجب انفعال آنها شده است.
وی در گفتگویی که در هفته بسیج با روابط عمومی سپاه انصارالحسین علیهالسلام همدان داشته درباره زیرساختهای استان همدان در عرصه فرهنگ ایثار و شهادت گفته است: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سه دهه گذشته زیرساختهای ارزشمندی فراهم شده است که از جمله آنها میتوان باغ موزه دفاع مقدس، برگزاری خودجوش مردمی کنگره یادوارههای شهدا و تدوین تاریخ دفاع مقدس در استان را نام برد که با همت دلسوزان این عرصه و حمایت مسئولان انجام شده است.
دیدگاه شما