بیش از یکسال از آغاز بحران پناهجویان در اروپا گذشته و اکنون کشورهای اروپایی که خود را در برابر سیل ناتمام ورود این افراد ناتوان دیدهاند، بر سیاست های سختگیرانه خود اصرار می ورزند.
به گزارش فرادید، پناهجویان کشورهای درگیر جنگ با داعش و گرئه های سلفی در سال گذشته برای فرار از دست تروریست ها و جنگ و خشونت موجود در منطقه شهر و دیار خود را رها کرده و راه قاره سبز را در پیش گرفتند.
سفر پر مخاطره از عراق و سوریه و افغانستان به مقصد اروپا در کنار تهدیداتی که در دریا و خشکی برای آوارگان داشت رفته رفته با مانع خود اروپائیان نیز مواجه شد. اکثر کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای جلوگیری از ورود پناهجویان، کنترل مرزهای خود را از طریق کشیدن سیم خاردار، عدم قبول پناهجویان مسلمان، ضبط اشیای گران بهای آنها و غیره تشدید کردند.
نگرش "ضد پناهندگی" در اتحادیه اروپا که در آغاز هجوم پناهجویان خود را "دوست پناهجویان" عنوان می کردند رفته رفته تشدید شد و اکنون هزاران پناهجوی آواره پشت سیم های خاردار مانده اند.
کشورهایی مانند کرواسی و اسلوونی که مسیر عبور پناهجویان هستند و همچنین کشورهای دیگر اروپایی از جمله اتریش، آلمان، ایتالیا، فنلاند، نروژ، هلند، سوئد، دانمارک، مقدونیه و صربستان کنترل مرزهای خود را تشدید کرده اند.
این کشورها به پناهجویانی که اسناد هویت خود را ارائه نکرده و یا کشور مقصد خود را مشخص نکرده اند، اجازه عبور نمی دهند. خبرگزاری رویترز در هیمن رابطه گزارشی مصور با عنوان "آوارگان پشت فنس" منتشر کرده و تشدید محدودیت ها برای پذیرش پناهجویان را به تصویر کشده است.
دیدگاه شما