به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، منصور رضوانی جلال ظهر امروز در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در همدان با اشاره به اینکه 3.4 دهم درصد شیر کشور در استان همدان تولید میشود، اظهار کرد: از ابتدای تشکیل جهاد سازندگی و بعد جهاد کشاورزی؛ استان همدان همیشه در صنایع تبدیلی لبنی رقیب استان فارس و خراسان رضوی بوده است.
وی با بیان اینکه استان همدان همیشه در جذب، پاستوریزاسیون جلوتر بوده است، ادامه داد: زیرساخت صنایع تبدیلی لبنی در استان مناسب است اما مشکل بازار وجود دارد.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه وقتی موضوع روغن پالم و استاندارد نبودن مطرح شد مردم از صنایع تبدیلی لبنی به سنتی روی آوردند، افزود: در استان همدان در علوم پزشکی جلسهای برگزار شد و در آن جلسه اعلام شده بود که پالم مشکلی ندارد اما این مسئله به صورت گسترده اطلاعرسانی نشد.
وی با اشاره به اینکه استان همدان با 289 هزار تن محصول لبنی و جذب 376 هزار تن شیر در تولید شیر خام در صنایع تبدیلی مشکلی ندارد، تأکید کرد: مشکل بازار فروش محصولات لبنی باید حل شود.
رضوانی جلال با اشاره به اینکه در گذشته برای صنایع لبنی یارانه در نظر گرفته میشد، افزود: امسال 650 میلیارد تومان پول برای یارانه شیر در نظر گرفته شده اما اختصاص داده نشده است.
وی با تأکید بر اینکه باید صنایع تبدیلی لبنی حمایت شوند، افزود: در رابطه با غیر بهداشتی بودن کارگاهها راهکارهایی ارائه شده که در حال پیگیری است.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اهمیت برند سازی در فرآوردههای لبنی، ادامه داد: محصولات لبنی خوبی در استان همدان تولید شده، اما برندسازی صورت نگرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه بابیان اینکه 51 واحد صنفی تولید و توزیع فرآوردههای لبنی دارای پروانه هستند، اظهار کرد: 20 واحد نیز در آستانه دریافت پروانه قرار دارند.
حمیدرضا متین سهم بازار فله فروشی لبنیات را سهم بسزایی دانست و ادامه داد: 264 واحد صنفی در استان در حال فروش شیر و فرآوردههای لبنی هستند.
انتهای پیام
دیدگاه شما