به گزارش صبح رزن،حجت الاسلام علی دشتکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان از جمله فرصتهای مغتنم برای تعمیق باورهای دینی در اقشار مختلف جامعه است .
وی افزود: در ماه مبارک رمضان ستاد شئون فرهنگی استان همدان با محوریت برنامههای فرهنگی -تبلیغی سیاستهای کلی را تعیین و ابلاغ کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان بیان کرد: رویکرد تبلیغی برنامهها درماه مبارک رمضان با محوریت قرآن و عترت انجام میشودو تفسیر محوری دربرنامههای برگزار شده و توجه به مسائل اجتماعی نیز از اولویتهای تبلیغی در این ماه است.
وی گفت: پوشش تبلیغی مناطق محروم در حاشیه شهرها و روستاهای استان، توجه به ارتباط بیشتر با جوانان، امور بانوان و نقش زنان در مباحث آموزشی و تربیتی و شعار سال نیز از دیگر اولویتهای تبلیغی در ماه مبارک رمضان است.
دشتکی گفت: برای اجرای برنامههای تبلیغی در سطح استان هزار و 800 مبلغ به هزار و 800 نقطه از استان اعزام میشوند که از این تعداد هزار مبلغ بومی و 800 مبلغ نیز غیر بومی هستند.
وی تصریح کرد: با هماهنگی هیئتهای مذهبی و هیئت امنای مساجد با آغاز ماه مبارک رمضان 600 مسجد در شهرها و هزار و 100 مسجد نیز در روستاهای استان برای برگزاری 700 برنامه مذهبی و تبلیغی فعال میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان عنوان کرد: علاوه بر فعالیت هزار و 800 مبلغ در مناطق مختلف استان، 800 مداح نیز مسئولیت امر مدح در مناسبتهای مختلف ماه مبارک رمضان را در مساجد و هیئتهای مذهبی برعهده دارند.
وی افزود: 300 مرکز وموسسه قرآنی نیز در طول ماه مبارک رمضان مسئول برگزاری کلاسهای آموزش قرآن کریم، تلاوت، جمع خوانی و همچنین برنامه جمعخوانی در یکی از مساجد محوری در هر شهر هستند.
دشتکی با اشاره به برگزاری برنامه جمعخوانی قرآن کریم در حسینیه امام خمینی (ره) همدان ، اظهار داشت: مراسم جمع خوانی قرآن کریم در همدان به صورت زنده از مرکز صدا وسیما استان پخش شده و برنامه جمعخوانی دیگر شهرها نیز توسط صدا و سیما ضبط و در زمانهای مختلف از این مرکز پخش میشود.
وی تصریح کرد: علاوه بر برگزاری برنامهها و مسابقات فرهنگی مذهبی در 50 کانون فرهنگی-تبلیغی، 50 کرسی تلاوت قرآن نیز با حضور اساتید و قراء کشوری و بین المللی در ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان درباره ویژه برنامه مساجد در شبهای احیا نیز بیان کرد: امسال تصمیم داریم برنامههای شب احیا در ماه مبارک رمضان را از مرکزیت چند مسجد خارج کرده و به داخل محلات و مساجد فعال در آنها ببریم.
وی با تاکید بر محله محور بودن برنامه شبهای احیا گفت: برای برگزاری این مراسم و بهرهمندی بیشتر مردم، از اساتید به نام کشوری که برخی از آنها از اساتید مجمع عالی تفسیر در قم هستند برای سخنرانی در این مجالس دعوت به عمل آمده است.
دشتکی با اشاره به نشست مشترک مبلغان، مسئولان هیئتهای مذهبی، هیئت امنای مساجد و مداحان در آستانه ماه مبارک رمضان عنوان کرد: همایش طلایه داران تبلیغ در تمامی شهرستانهای استان همدان پیش از شروع ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
وی افزود: مطابق مصوبه ستاد شئون فرهنگی استان همدان در روزهای پایانی ماه مبارک شعبان که هفته غباروبی و بهداشت مساجد نامیده میشود هزار و 700 مسجد در سطح استان توسط مردم غباروئی میشوند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما