آخرین اخبار

تاریخ : 17. خرداد 1396 - 10:43   |   کد مطلب: 23558
تربیت‌‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه «طرح سباح» به دلیل کمبود استخر در استان به صورت فوق برنامه اجرا می‌شود، گفت: در استان 9 پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد.

به گزارش صبح رزن،عبدالله جعفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه در خصوص اجرای «طرح سباح» طرحی که بر اساس آن مقرر شده بود طی 12 سال و حداکثر تا قبل از افق ایران اسلامی در 1404 تمامی دانش‌آموزان سه دوره تحصیلی حداقل یک رشته شنا (کرال سینه) را فرا بگیرند، اظهار کرد: این طرح به صورت سه سال متوالی به صورت اجباری در مدارس استان به اجرا در آمد.

وی با بیان اینکه در استان همدان برخلاف خیلی از استان‌های دیگر این طرح در سه سال با توجه به همکاری سایر دستگاه‌ها به خوبی اجرا شد، افزود: در این مدت 12 دوره آموزشی شنا برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده بود که با استقبال مواجه شد.

معاون تربیت‌‌ بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با تاکید بر اینکه بازخوردی مناسبی از این طرح سباح به ما منتقل شد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانی بودند که از دورترین نقطه روستایی می‌توانستند در این دوره‌ها با هر کم و کاستی شرکت کرده و آموزش‌های لازم را فرا بگیرند.

وی با اشاره به اینکه 12 جلسه کار مقدماتی، دانش‌آموزان را برای مراحل بالاتر و تخصصی آماده می‌کرد، افزود: متاسفانه با کاهش اعتبارات در سال تحصیلی 92ـ 91  این طرح به صورت مشارکتی پیگیری شد که خوشبختانه با استقبال خانواده‌ها در مدارس غیردولتی و هیات امنایی روبرو شد.

جعفری با بیان اینکه در چندین مقطع تحصیلی به شکل مشارکتی ورود پیدا کردیم، یادآور شد: با سازمان ورزش و جوانان رایزنی صورت گرفت تا استخرهایی که در اختیار اداره کل ورزش و جوانان و سایر ادارات بود تخفیف‌های خوبی گرفته شود به عنوان نمونه فضای آموزشی برای هر 12 جلسه آموزش مبلغ 30 هزار تومان در اختیار دانش‌آموزان قرار داده می‌شد.

وی با اشاره به اینکه در استان‌هایی همچون کرمانشاه، کردستان و اصفهان نسبت به ظرفیتی که برای فضا‌ها تعریف شده می‌توانند درصد قابل قبولی از طرح سباح را پیش ببرند، خاطرنشان کرد: طرح سباح در استان همدان به دلیل کمبود استخر به صورت فوق برنامه دنبال می‌شود.

 معاون تربیت‌‌ بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه این طرح از قید اجباری بودن خارج شده و به صورت اختیاری و با مشارکت خانواده‌ها، سازمان‌ها و مجموعه آموزش و پرورش دنبال می‌شود، تصریح کرد: این فضا با هزینه قابل قبول فراهم شده تا در نهادهایی غیر از آموزش و پرورش افراد بتوانند از خدمات بهره‌مند شوند به گونه‌ای که خارج از طرح افراد باید هزینه‌ای بالغ بر 100 هزار تومان شهریه بابت خدمات به فضای آموزشی پرداخت کنند در حالی که با مشارکت سازمان‌ها با آموزش و پرورش تنها تا یک سوم مبلغ پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه با تکمیل پروژه‌های ورزشی کار به شکل ویژه دنبال می‌شود، افزود: 9 استخر ورزشی نیمه‌کاره با پیشروی 35 درصدی وجود دارد که بالاترین پیشرفت فیزیکی همدان این پروژه‌ها در ناحیه یک و 2 است که از سال گذشته دولت با واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی قصد تکمیل آنها را دارد.

جعفری با اشاره به اینکه با بهره‌برداری و واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی هم برای آموزش و پرورش و هم سرمایه‌گذار بخش خصوصی سودآور خواهد برد، یادآور شد: برای دو استخر در سطح استان فراخوان داده شده که منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه ما همچنان چشم انتظار افزایش اعتبارات عمرانی هستیم، افزود: امسال با پیگیری‌های معاون وزیر در بخش تربیت‌ بدنی یک اتفاق مبارک رخ داد و بودجه 96 با رشد قابل توجهی از اعتبارات در بخش عمرانی مواجه شد.

معاون تربیت‌‌ بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در سال مالی 95 نسبت به سال قبلی یک رشد پنج برابری در اعتبارات عمرانی و جاری را شاهد بودیم، گفت: سال گذشته 12 پروژه ورزشی نیمه‌تمام در استان تکمیل و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت که سه مورد آن زمین چمن مصنوعی و بقیه سالن‌های سرپوشیده که عمدتا در مناطق محروم بود به بهره‌برداری رسید.

وی با تاکید بر اینکه با رشد اعتبارات انتظار می‌رود که چند مورد از استخرهای سرپوشیده را آماده کرده بهره‌برداری کرده و در اختیار برای دانش‌آموزان قرار دهیم، یادآور شد: این مهم نیازمند تلاش فرمانداران و نمایندگان مجلس است تا همانند شهرستان اسدآباد بتوانیم اعتبار ویژه‌ای را برای تکمیل استخرها به دست آوریم.

جعفری با بیان اینکه استخری سرپوشیده‌ای در شهرستان اسدآباد قرار دارد که با حمایت نماینده شهرستان اعتبار خوبی را به طور ویژه برای آن دریافت شده است، گفت: امسال در بخش عمرانی این استخر پیشرفت قابل توجهی را خواهد داشت.

انتهای پیام

دیدگاه شما