تاریخ : 3. تير 1396 - 10:53   |   کد مطلب: 23766
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تا پایان برنامه ۶ توسعه و در بخش رسیدگی به منتطقه حاشیه‌ای در شهر موظف به کاهش ۲۵ درصدی معضلات اجتماعی است.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاج‌بابایی پیش از ظهر امروز با حضور در جمع اعضای شورای آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: از جمله مباحث مهم در آموزش و پرورش اجرای تبصره 9 بند «ه» قانون بودجه سال 96 است که باید به درستی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در سند تحول آموزش و پرورش مجتمع‌هایی با نام حیات طیبه درنظر گرفته شده است که هزینه‌های آموزش و پرورش را با مجتمع کردن 5 مدرسه که دارای تمام مقاطع تحصیلی و امکانات لازم هستند را کاهش می‌دهند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی دلیل بالا بودن هزینه‌های آموزش و پرورش را کوچک بودن مراکز آموزشی دانست و بیان کرد: باید از فرصتی که اجرای تبصره 9 بند «ه» قانون بودجه سال 96  در اختیار ما می‌گذارد استفاده کرده و به جای 500 مدرسه کوچک، 100 مجتمع آموزشی بسازیم.

وی عنوان کرد: مجتمع‌های آموزشی دارای یک مدیر بوده و امکانات و تجهیزات بسیاری مانند استخر شنا، سالن‌های ورزشی، اتاق‌های فناوری هوشمند و غیره متناسب با تعداد دانش‌آموزان را دارند که این سبب می‌شود با مدیریت منابع مالی و انسالی هزینه‌ها کاهش یابد.

حاج بابائی با تاکید بر اینکه ما راهی جز اجرای این طرح نداریم ابراز کرد: با استفاده از این طرح و ساماندهی فضاهای آموزشی باید زمینه را برای احداث مجتمع‌های آموزشی به ویژه در شهرک و مناطق حاشیه‌ای شهر ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اجرای صحیح این طرح در همدان گفت: اگر این طرح به خوبی اجرا نشود ممکن است سبب بروز مشکلاتی در عرصه آموزشی شده و دانش آموزان نیز با مشکلاتی رو به رو شوند پس باید به سمتی حرکت کنیم که فضاهای آموزشی ما برای ارتقا تعلیم و تربیت باشند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید با نگاه مالی به این طرح نگریست، عنوان کرد: امسال بودجه وزارت آ؛موزش و پرورش 36 هزار میلیارد تومان است و در آمدزایی چند میلیاردی استان‌ها در مقابل این رقم عدد قابل توجهی نیست.

وی افزود: اجرای تبصره 9 بند «ه» قانون بودجه سال 96  ما را به سمتی سوق می‌دهد که در مراکز شهر، شهرک‌ها ومناطقی که مراکز آموزشی ندارند متناسب با نیاز آنها مجتمع‌های آموزشی بسازیم بنابراین از مدیران استانی درخواست دارم با دقت بسیار این طرح را انجام دهند.

حاج بابایی بیان کرد: در اجرای این طرح باید توجه داشت که برخی مدارس دارای سبقه و جایگاه خاصی در جامعه هستند به عنوان مثال برخی مدارس سابقه تاریخی و یا برخی از آنها توسط خیران مدرسه‌ساز ساخته شده‌اند که بی‌توجهی به این مورد سبب بروز آسیب در بدنه آموزش و پرورش می‌شود.

وی تصریح کرد: موضوع تجاری‌سازی مطرح شده در این طرح به معنای درآمدزایی نیست بلکه منظور ساماندهی املاک و مستغلات آموزش پرورش با توجه به تغییرات شهری و جمعیتی است.

نماینده مردم همدان درباره لزوم توجه به دانش‌آموزان سکونت‌گاه‌های غیررسمی و حاشیه نشین‌ها نیز اظهار داشت: درباره رسیدگی به این موضوع ما جلسات بسیاری را در مجلس برگزار کرده و در برنامه 6 توسعه نیز مصوبه‌ای در این باره لحاظ شده است

وی گفت: در این مصوبه دولت مکلف است تا طبق مصوبات برای پیشگیری و کاهش معضلات اجتماعی با در نظر گرفتن اولویت‌ها طرح مربوط را اجرا کرده به گونه‌ای که در پایان برنامه 6 توسعه، معضلات اجتماعی 25 درصد کاهش یابد.

حاج بابایی عنوان کرد: پیشگیری، خدمات‌رسانی، بازتوانی، شناسایی و بهبود مناطق آسیب‌پذیر، حمایت از زنان سرپرست خانوار، مقابله با اعتیاد، حمایت از بیماران روانی مزمن و سالمندان، تامین مسکن نیازمندان و ساماندهی کودکان کار از جمله وظایف دولت در این بخش است.

وی با اشاره به اینکه حاشیه شهر همدان دارای جمعیت بسیاری است که با صدها میلیارد تومان نیز وضعیتش سامان نمی‌یابد تصریح کرد: ما باید با تمیز‌سازی ریگ اول شهر، 110 هزار نفر را از این وضعیت یعنی از زندگی در حاشیه شهر و سکونت‌گاه‌های غیررسمی  در همدان خارج کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن