تاریخ : 9. مرداد 1396 - 9:20   |   کد مطلب: 24298
فتحعلی حسینی روز یکشنبه در نشست اعضای کمیسیون ارتقای امنیت اجتماعی رزن اظهار کرد: فضای مجازی در عین فرصت می تواند تهدید جدی برای کانون خانواده ها باشد.

وی فضای مجازی را یکی از خطرناکترین نوع اعتیادها دانست و تصریح کرد: این نوع اعتیاد منجر به بروز ناهنجاری هایی نظیر طلاق، انزوای جوانان، آسیبهای خانوادگی، ارتباطی، عاطفی، روانی، جسمی و اقتصادی شده است.
وی تاکید کرد: استفاده‌ کنندگان از اینترنت و فضای مجازی اگر نتوانند برای مدت زمانی محدود دوری از اینترنت را تحمل کنند به طور حتم در معرض اعتیاد قرار گرفته اند.
فرماندار رزن تصریح کرد: پدیده اعتیاد به فضای مجازی در میان جوانان تا حدی گسترش یافته که برخی از جوانان بیشتر وقت خود از جمله شب‌ تا صبح را با اینترنت می‌گذرانند و از صبح تا نیمه روز در خواب هستند.
حسینی خواستار ارائه برنامه های آموزشی در راستای کاهش آسیبهای فضای مجازی توسط دستگاه‌های اجرایی شد.
وی گفت: دستگاه های اداری و اجرایی شهرستان رزن باید بنا به جمعیت زیر پوشش خود در راستای کاهش آسیب های فضای مجازی در شهرستان رزن برنامه ارائه کرده و نتایج برنامه های خود را در کمیسیون امنیت اجتماعی گزارش دهند.
فرماندار ورود خرافات به آئین های عزاداری را از دیگر آسیب های رزن دانست و اظهار کرد: یکی از آسیبهای موجود در این شهرستان نشر خرافات در عزاداری ها است که هم اینک این آسیب به یک موضوع ضد دینی تبدیل شده است.
حسینی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی برای انجام کارهای فرهنگی به ویژه کاهش آسیب های عزاداری منتظر ارائه برنامه از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نباشند.
وی گفت: افزایش اطلاعات و آگاهی مردم از آثار مخرب ورود خرافات به عزاداری بهترین و موثرترین راهکار برای کاهش آسیب‌های عزاداری است.
فرماندار رزن با ذکر اینکه نیم درصد از جرائم استان در این شهرستان رخ می دهد گفت: این درحالیست که رزن هفت درصد از جمعیت استان را در خود جای داده است.
حسینی افزود: طبق اعلام دستگاه قضایی، طلاق در رزن 6 درصد کاهش داشته که این کاهش موید غنای فرهنگی این شهرستان است.
شهرستان رزن با سه بخش مرکزی، قروه و سردرود، 126 روستای دارای سکنه و در مجموع با 119 هزار نفر جمعیت در 81 کیلومتری مرکز استان همدان قرار دارد.
 

 

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن