آخرین اخبار

تاریخ : 20. آبان 1397 - 9:09   |   کد مطلب: 26021
سالانه بیش از ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در شهرستان رزن تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت:: در این شهرستان ۹ واحد صنعتی و سنتی پرورش بوقلمون وجود دارد.
آقای فتحی افزود: گوشت تولید شده علاوه بر تامین نیاز شهرستان رزن و استان همدان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: گوشت تولید شده به استان‌های تهران، قزوین و کرمانشاه ارسال می‌شود.
تولید کنندگان هم نبود سرمایه در گردش را مهمترین مشکل خود عنوان می‌کنند.

دیدگاه شما