تاریخ : 6. خرداد 1398 - 11:13   |   کد مطلب: 26354
روحانی نمیگوید که رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشت‌ماه سال گذشته، در جلسه‌ای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل اتاق جنگ اقتصادی تأکید و مطرح کردند که رییس‌جمهور و قوه‌ی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند!

گروه سیاسی-رجانیوز: حسن روحانی اینبار در دیداری یک طرفه با اهالی رسانه‌ای که جریان غالب آن را اصلاح‌طلبان و حامیان دولت تشکیل میدادند مدعی شد که اختیارات لازم را ندارد! وی گفت:

«اگر قانون اساسی اجرا شود دولت اختیارات کافی را دارد اما شرایط جنگ با شرایط عادی متفاوت است. ما چرا در شرایط جنگ 8ساله تمام اختیارات کشور را در یک شورا جمع کردیم، شورایعالی پشتیبانی جنگ که تمام اختیارات با او بود قانون را می توانست اصلاح کند، دستور می توانست بدهد، امام تمام اختیارات را به این شورا داد. آنچه من میگم اینکه ما در شرایط فعلی نیاز به سازوکار روان تری داریم. این را من به صراحت از اولین روزی که تحریم جدید آغاز شد خدمت رهبری گفتم که امروز کشور فرمانده می خواهد امروز جنگ است و این جنگ فرمانده می خواهد و من گفتم بهترین فرمانده شما هستید فرماندهی را برعهده بگیرید ما هم همه مطیع هستیم. ایشان فرمودند نه. شما فرماندهی را خودتان برعهده بگیرید. اشکال ندارد هر که میخواهد فرمانده باشد مهم نیست اما اختیارات فرمانده مهم است و الا من فرمانده. نتیجه؟ به جایی نمیرسیم که! اختیارات فرماندهی مهم است»

Video Player

 دانلود فیلم 

صحبت های فوق نشان می دهد روحانی به اعتراف خودش بعد از نقض برجام متوجه جنگ اقتصادی و نیاز به فرماندهی اقتصاد برای کشور شده است و تا آن زمان برخلاف هشدارهای مقام معظم رهبری به این مهم بی توجه بوده است! روحانی اما حاضر نشده در سخنرانی خود در خصوص اختیارات ویژه ای که به وی واگذار شده صحبت کند و گزارش کار بدهد. روحانی در حالی میگوید که در جنگ 8ساله اختیارات جنگ به یک شورا داده شد که حاضر نیست به اختیارات شورای هماهنگی اقتصادی که اتفاقا فرماندهی آن را برعهده دارد و اختیارات فراوان آن صحبت کند.
 
مخفی کاری روحانی در خصوص فرماندهی شورای هماهنگی اقتصادی قوا
به گزارش رجانیوز؛ رئیس جمهور و اتاق عملیات روانی آن در حالی پروژه فرافکنی را برای سلب مسئولیت از خود در بی تدبیری های اخیر اقتصادی مطرح می‌کنند که رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشت‌ماه سال گذشته، در جلسه‌ای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییس‌جمهور و قوه‌ی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، و به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیس‌جمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانه‌ی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
 
کمتر از یک‌ماه بعد یعنی در دوم خردادماه 97 ، رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام، صراحتاً مطالبه‌ی جدید خود از مسئولین و اختیارات داده شده به دولت را اعلام کردند: «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانه‌داری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانه‌داری آنها است، به شکل فعّال هم مشغولند... من عرض می‌کنم اینجا هم بایست ستاد مقابله‌ی با شرارتِ این دشمن در مجموعه‌ی اقتصادی تشکیل بشود؛ وزارت خارجه باید پشتیبانی کند، باید به‌صورت همراه کمک کند لکن بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.»
 
این شورا که تاکنون چندین جلسه با ریاست دولت تشکیل داده، اختیارات وسیعی در تمام شئون اقتصادی کشور را داراست و اتفاقا شباهت زیادی با آنچه روحانی آن را شورایعالی پشتیبانی جنگ می گوید دارد. حمایت رهبر انقلاب برای تسریع امور در این خصوص تا حدی است که پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این خصوص می گوید:

«رهبر انقلاب در اولین جلسه‌ی این شورا تأکید کردند که اگر در این جلسات به حمایت بنده نیازی است، تأیید مصوبات مورد توافق جلسات قوا توسط رهبری صورت می‌گیرد و ایشان نیز به عنوان پشتیبان از این مصوبات برای اجرایی شدن حمایت می‌کنند.»
 
در همین مورد وزیر کشور دولت روحانی ضمن مبارک خواندن تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه‌گانه، از این تدبیر مقام معظم رهبری تشکر کرده و از ابلاغ شدن مصوبات این شورا در کمتر از 24 ساعت خبرداد.
 
 

قدرت بالای این شورای تشکیل شده و اختیارات آن که اتفاقا رئیس جمهور، معاون اول، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و.. در آن حضور دارند را باید در پیامی دید که رهبرانقلاب به حسن روحانی داده است. پورابراهیمی در این خصوص می گوید:

«رهبر انقلاب نیز در پیام خود به رئیس‌جمهور بر این نکته تأکید فرمودند که هرجا مصوبه‌ای در این شورا به تصویب رسید، دیگر معطل موافقت ایشان نشده و کارها را سریع‌تر آغاز کنند.»

 
سرمایه و اختیارات بزرگی که امروز حسن روحانی دارد به واقع نیز فقط با اختیارات شورایعالی پشتیبانی جنگ در دهه اول انقلاب قابل قیاس است و اگر دولت نمی تواند و یا برنامه ای برای ارائه به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا ندارد دیگر ارتباطی به کمبود اختیارات ندارد! البته این موضوع نافی وظایف و اختیارات دولت در قانون اساسی همنیست، به همین دلیل هر جایی که خود دولت می‌تواند تصمیم بگیرد، نیازی به برگزاری این جلسات هم نمی‌باشد. 
 
اما این سخنان تکراری که از به تنگ آمدن قافیه در اداره کشور توسط غرب گرایانی که همه چیز را در رابطه با غرب جست‌وجو میکردند حکایت دارد قبلا هم تکرار شده بود. حسن روحانی در دیدار با فعالان سیاسی در همین ماه رمضان نیز به این موضوع پرداخت و گفت: «وقتی از دولت سوال و مطالبه‌ای می‌شود، باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزه‌های مورد سوال دارای اختیار بوده است. به‌طور مثال، اگر درخصوص سیاست خارجی، فرهنگ یا فضای مجازی از دولت سوال و مطالبه‌ای می‌شود، باید ببینیم دولت چقدر در این حوزه‌ها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیس‌جمهور از دولت مطالبه داشت.»
 
چند روز بعد او در دیدار جمعی از طلاب و روحانیون مجددا به این موضوع اشاره کرد و این بار با شاهد مثال آوردن از دوران جنگ گفت: «در دوران جنگ تحمیلی نیز در مقطعی که با مشکل مواجه شدیم، شورای عالی پشتیبانی جنگ ایجاد شد و همه اختیارات در دست این شورا بود و حتی مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه نیز در تصمیم‌گیری آن شورا دخالتی نداشتند و امروز هم در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم. همان‌گونه که در جنگ هشت‌ساله اختیارات ویژه‌ای را از امام راحل گرفته و توانستیم جنگ را اداره کنیم و حتی موفقیت‌های بسیاری را به دست آوریم، امروز هم به چنین اختیاراتی نیاز داریم.»
 
وی در حالی این صحبت ها را میکند که وظایف قانونی خود در قانون اساسی را هم به درستی انجام نمیدهد. روحانی نه حاضر به تشکیل جلسات شورایعالی انقلاب فرهنگی است و نه درجلسات مجمع تشخیص شرکت میکند! او همچنین با تدبیر رهبر انقلاب در شورای هماهنگی فعالیت های اقتصادی اختیاراتی دارد که برخی کارشناسان آن را در حد حکم حکومتی می دانند که حتی می تواند قانون گذاری کند و خود نیز برای اجرای آن دست به کار شود!
 
اما حرف درمانی و شعارهای توخالی گویا با خون غرب گرایان عجین شده است. آنها نه تنها حاضر به پاسخگویی در خصوص اعمال خسارت بار خود در ماجرای برجام، فروش ارز، تاراج منابع طلای کشور، گرانی افسارگسیخته در بازار معیشت، مسکن و خودرو و... نیستند که از اختیاراتی فراقانونی داده شده خود نیز سخن نمی گویند.
 
بسیاری معتقدند حسن روحانی بعد از حضور 40 ساله در ساختار سیاسی و اداری کشور، حضور چندین و چندساله در مجلس و سپس ایفای نقش به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی اساسا نمی‌تواند این سخنان را بگوید و حالا که 6 سال از ریاستش بر قوه مجریه گذشته، با این ادعا باب گلایه‌گذاری و رفع مسئولیت را بگذارد.
 
پیش بینی شش سال قبل رهبرانقلاب در خصوص بهانه آوردن تکنوکرات های غرب زده
رهبر معظم انقلاب۶ سال قبل، بهانه جویی های این روزهای حسن روحانی را پیش بینی کرده بودند. ایشان در ایام انتخابات سال ۹۲ در حرم امام خمینی(ره) پاسخ این بهانه جویی ها را چنین دادند:
 
Video Player

 دانلود فیلم 

«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید. رییس جمهور در کشور ما و طبق قانون اساسی ما، امکانات فوق‌العاده زیادی در اختیار دارد. رئیس جمهور امکاناتش در قانون اساسی، امکانات وسیعی است؛ رئیس جمهور بودجه‌ی کشور را در اختیار دارد، همه‌ی ارکان اجرائی کشور را در اختیار دارد، ترتیب اجرای قوانین را در اختیار دارد، توانائی استفاده از همه‌ی افراد صاحب نظر را در سراسر کشور در اختیار دارد؛ رئیس جمهور در همه مسائل گوناگون دستش باز است...»

 

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن