به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از همدان به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، محمدناصر نیکبخت در نشست صمیمی با نخبگان بسیج دانشجویی استان همدان، اظهار کرد: قصد و نیت و تصمیمم کار در استان است و به همین دلیل گوشم بدهکار توصیه یا تهدید هیچ کس نیست.
وی با بیان اینکه عزل و نصبهای استان تحت تأثیر هیچ توصیه و سفارشی قرار ندارد، افزود: اگر بنا باشد تصمیمگیری در ارتباط با یک استان در جای دیگری انجام شود و نیرویی به استان تحمیل شود، استاندار آن منطقه، تنها نماینده عزل و نصب به شمار میرود.
استاندار همدان با بیان اینکه از برکت نظام انقلاب اسلامی، دانشجویان همه را به چالش میکشند، خطاب به دانشجویان گفت: مؤدبانه صحبت کردید و عنوان فرهیخته درباره شما صادق است.
وی اضافه کرد: همت همگانی برای توسعه استان که به عنوان شعار مطرح کردهام، موسع است و شامل همه میشود.
نیکبخت بیان داشت: عزل و نصبهای انجام شده تاکنون در همدان قانونی بوده و در هیچ یک از موارد شتابزده عمل نشده است.
وی با بیان اینکه تاکنون چند عزل و نصب در ستاد استانداری و سه مورد نیز در سطح ادارات استان انجام شده که از بین نیروهای بومی بودهاند، گفت: در این زمینه توزیع شهرستانی را لحاظ کردهایم، هر چند همه جا نیرو داریم اما با اعتماد به نیروها سعی بر حفظ همه داریم.
استاندار همدان یادآور شد: به زودی چند مشاور صاحبنظر بومی منصوب خواهم کرد و از دانشگاه و جوانان نیز مشاوره خواهم داشت.
وی قبول گفتمان دولت، پیروی از ولایت و پرهیز از افراط را شرط لازم برای انتخاب مدیران جدید ارزیابی کرد و گفت: اگر نیاز و ضرورتی برای عزل و نصب پیش بیاید استانداری با تمام توان و قوت وارد خواهد شد و راهکار آن هم به صورت قانونی مشخص است.
نیکبخت با بیان این که عزل و نصبها بر همین روال است، افزود: وزارتخانهها با استانداران هماهنگ میکنند و استانداران هم دوست ندارند وارد چالش شوند و فرد توانمند، ولائی و دارای باور به گفتمان دولت را انتخاب میکنند.
وی با طرح این سئوال که آیا هیچ عزل و نصبی که همه از آن راضی باشند، وجود دارد، ادامه داد: امکان ندارد، به هر حال یک تعداد راضی و یک تعداد ناراضی هستند.
استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: متأسفانه با توجه به وضعیت اقتصادی موجود در کشور، بودجه مصوب استانها برای سال 93 حدود 33 درصد کمتر از سال جاری است.
وی ادامه داد: همدان یک استان سردسیر است و با توجه به شرایط جغرافیایی تاکنون باید بیش از 70 درصد اعتبارات استان تخصیص داده میشد، در حالی که تاکنون تنها 23 درصد از اعتبارات استانی محقق شده و با پیشبینیهای موجود این رقم تا پایان سال ممکن است به 50 درصد برسد.
نیکبخت افزود: پرداختن به امور زیر بنایی و مسائل اقتصادی از مهمترین مسائل پیشروی استان است و توسعه راههای دسترسی به استان برای ترویج گردشگری و تأمین آب برای کشاورزی از مهمترین دغدغههای استان به شمار میرود.
وی با بیان این که افتخار خدمتگذاری مجدد به مردم همدان به عهده بنده گذاشته شد، تصریح کرد: در این مدت قدمهایی برای توسعه استان برداشته شد و با وجود محدودیتهای مالی، سازمانهای مرکزی و وزارتخانهها، هماهنگی خوبی با استان داشتند و در چند مورد پیگیری نیز پاسخهای خوبی به نسبت و با در نظر گرفتن شرایط کشور دریافت کردیم.
استاندار به توضیح پیگیریهای انجام شده به صورت هفته به هفته پرداخت و افزود: در هفته اول و در دیدار با معاونان وزیر راه با دریافت 17.5 میلیارد تومان اعتبار، مشکل پیمانکار آزاد راه حل شد و قرار شد 20 کیلومتر باقی مانده را به سرعت تحویل دهد، همچنین 5 میلیارد تومان اعتبار برای تملک و اجرای کنار گذرهای شرقی و غربی و 4.5 میلیارد تومان برای ساخت برج مراقبت به همراه 2 میلیارد تومان برای خرید ماشین کفساز و استفاده در فرودگاه دریافت شد.
وی اضافه کرد: در هفته دوم در دیدار با یکی از معاونان وزیر راه 6 میلیارد و 200 میلیون تومان برای تکمیل بیمارستانهای شهرستانهای بهار، تویسرکان، نهاوند و اکباتان همدان جذب شد.
نیکبخت درباره پیگیریهای هفته سوم گفت: در این هفته با وزیر نیرو جلسه خوبی داشتیم و نتایج خوبی دربر داشت که از جمله تخصیص 35 میلیارد تومان اعتبار برای انتقال بخشی از پساب فاضلاب همدان به نیروگاه بود که با این اقدام و خروج چاههای آب مورد استفاده نیروگاه از مدار، تأثیر شایانی به حل مشکل آب خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: در قرارداد انتقال این پساب، وزارت نیرو با پیشنهاد استان، پذیرفت که 17 کیلومتر فاصله جهانآباد تا تصفیهخانه فاضلاب همدان را لولهگذاری کند تا بخشی از پساب فاضلاب نیز در فعالیتهای صنعتی این منطقه مصرف شود که با پذیرش این موضوع 12 میلیارد تومان دیگر اعتبار برای توسعه استان جذب شد.
استاندار همدان دیدار با وزیر راه در هفته چهارم را بسیار موفق ارزیابی کرد و ادامه داد: در این دیدار نزدیک 15 میلیارد تومان اعتبار برای زیرساختهای مسکن مهر، اصلاح جاده ورودی نهاوند، اصلاح نقاط حادثه خیز و خرید ماشین آلات کشاورزی برای استان جذب شد و در کنار این اعتبارات و در این شرایط کشور، وزیر دستور تأمین 3 هزار شاخه ریل 18 متری برای راه آهن تهران- همدان را از یکی از انبارها و دستورات دیگری نیز برای توسعه استان در بخش راه و شهرسازی صادر کرد.
نیکبخت تصریح کرد: در این مدت نزدیک به 100 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه استان در شرایط ویژه کشور و محدودیتهای مالی و اعتباری، جذب شده که البته استان برای توسعه نیاز اعتباری بیشتری دارد.
وی سفر معاون برنامهریزی رئیس جمهور به استان را بسیار پر برکت توصیف کرد و اظهار داشت: در این سفر اعتبار انتقال آب از سد تالوار به همدان چهار برابر شد و 100 میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
استاندار افزود: همچنین 30 میلیارد تومان نیز برای تکمیل و تجهیز بیمارستان فرشچیان در نظر گرفته شد که تا دوم فروردین ماه تحویل شود و برای جاده تویسرکان جوکار نیز اعتبار در نظر گرفته شد.
وی در ادامه با بیان این که 4 هزار واحد مسکن مهر در استان هفته آینده تحویل میشود، گفت: مسکن مهر تعطیل نشده و دولت متعهد به انجام آن است هرچند میتواند برنامه خود را اجرا کند.
نیکبخت با یادآوری دیدار روز شنبه خود با وزیر کشاورزی و مدیر عامل بانک کشاورزی، ادامه داد: مشکلات بخش کشاورزی را احصا کردهایم تا در جلسه با وزیر بررسی شود.
دیدگاه شما