به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم در همدان، رسول ابراهیم خانی در کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان با بیان اینکه 695 کیلومتر راه با تراکم 88 درصد در این شهرستان وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان همدان دارای 30 کلومتر آزاد راه، 12 کیلومتر بزرگراه، 20 کیلومتر راه اصلی، 148 کیلومتر راه فرعی، 283 کیلومتر اه روستائی آسفالته و 103 کیلومتر راه غیرآسفالته است.
وی افزود: از مجموع پنج هزار و 58 کیلومتر راه استان 696 کیلومتر را سهم شهرستان همدان است و سطح تراکم راه در کشور 13 درصد، استان 26 درصد و شهرستان همدان 28 درصد است.
وی نزدیکی به پایتخت و استان های قطب صنعتی، قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات و جاده ابریشم را از جمله های فرصت های شهرستان همدان برشمرد و گفت: از مهمترین مشکلات و تهدیدهای بخش راه ها نیز روند رو به رشد ناوگان خصوصی، افزایش رانندگان جوان کم تجربه، نبود ناوگاه هوایی و ریلی در استان، ترافیک سنگین عبوری از همدان، نبود کنارگذر و تداخل عبور خودروهای شهری و برون شهری است.
رئیس اداره راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه 386 کیلومتر راه روستایی در همدان برای 107 روستا تعریف شده است، افزود: از این میزان 283 کیلومتر راه روستایی آسفالته است که شامل 87 روستا می شود که مجموعا می توان گفت 81.1 درصد از روستاها ار راه آسفالته برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه برای 30 کیلومتر از آزاد راه همدان- ساوه 60 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، گفت: در مجموع برای این آزاد که تاکنون 90 درصد پیشرفت فیزیک داشته است 160 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است که برای تکمیل 100 میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است.
ابراهیم خانی گفت: برای احداث چهارخطه همدان- رزن که تاکنون 96 درصد پیشرفت داشته است 11 میلیارد تومان هزینه شده است که برای تکمیل 1.5 میلیارد تومان دیگر اعتبار لازم است.
وی درباره وضعیت پروژه کناگذرهای همدان بیان کرد: کنارگذر شرقی با 40 درصد پیشرفت برای تکمیل نیاز به 15 میلیارد تومان اعتبار دارد و کنارگذر غربی نیز با 17 درصد پیشرفت برای تکمیل به 50 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه پنجم و چهارم توسعه 145 کیلومتر راه روستایی آسفالت شده است، تصریح کرد: برای ساخت و نگهداری 105 کیلومتر از راه های شهرستان همدان در برنامه های چهارم و پنجم توسعه 96 میلیارد و 750میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
بنا بر اظهارات رئیس اداره راه و شهرسازی همدان، با توجه به اقداماتی که در بحث نگهداری، ترمیم و اصلاح راه ها صورت گرفته است در هشت ماهه امسال میزان تلفات جاده ای با 20 درصد کاهش روبرو بوده است.
معاون مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز درباره آخرین وضعیت پروژه های عمرانی این دانشگاه اظهار کرد: تکمیل و تجهیز بیمارستان فرشچیان و دانشکده دانپزشکی، ساخت آزمایشگاه رفرانس، تکمیل مسجد دانشگاه، راه اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان بعثت، ساخت درمانگاه در شهرهای قهاوند و مریانج، کلینیک شماره دو دندانپزشکی، خوابگاه ریحانه، بخش جراحی بیمارستان فاطمیه و راه اندازی مرکز فوریت های پزشکی در تعدادی از روستاها از جمله پروژه های عمرانی است که از سال 85 تاکنون ساخته شده و به بهره برداری رسیده است.
حسین نجفی صائبی با بیان اینکه دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی در هشت هزار مترمربع در حال احداث است، گفت: این دانشکده 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تاکنون 30 درصد اعتبارات مصوب تخصیص داشته است.
وی درباره بیمارستان قلب فرشچیان نیز تصریح کرد: تاکنون از اعتبارات ملی و وزارت خانه 17 میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه شده است و اکنون 93 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ساختمان آن در خرداد ماه سال آینده قابل بهره برداری است.
معاون مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: مهمترین مشکل بیمارستان قلب فرشچیان تامین تجهیزات است و با اینکه تعدادی از تجهیزات بیمارستان اکباتان به این بیمارستان منتقل می شوند اما برای تامین دیگر تجهیزات مورد نیاز 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
دیدگاه شما